Şimdi Ara

peugeot 308 vs renault megane hb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sıfır araba almayı düşünüyorum. almışken de en az 5-6 yıl kullanacağım bir otomobil olsun istiyorum. 4 kişilik bir aileyiz. biraz araştırma yaptım.

peugeot 308 1.6 e-hdi 112 bg sportium + xenon paket 57.000.00 yazıyor sitede

megane hb 1.5 dci 105 bg icon + xenon paket 58.000.00 yazıyor sitede

bu iki araç hakkındaki düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum. + larıyla - leriyle . ayrıca tokatta oturuyorum. önerebileceğiniz başka bi araç varsa nedeniyle birlikte yazarsanız

çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hassocan -- 14 Şubat 2013; 18:00:47 >

• 308 i daha uygun fiyatada bulabilirsiniz.gönlümden 308 geçiyor ama 6 senede kullansanız sattığınız zaman değer kaybı çok olur ve 308 in yüzü eskidi biraz..değer kaybını göze alırsanız daha güncel c4 e bakabilirsiniz.
  • hocam citröen düşünmüyorum bizm buralarda 2. eli iyi gitmiyor. golf belki olabilir ama onunda fiyatı biraz tuzlu. konfor ve sürüş açısından hangisini önerirsiniz. malzeme kalitesi yalıtım falanda önemli
  • Megane iyidir.308'in içi çok kötü.

Performanslar aşağı yukar aynı zaten.

Tüketimde 308 daha cimri olur ama çok bi fark olmaz.

Megane alırdım ben.

C4 de bakabilirsiniz.
  • kasaları eskimiş modeller ikisi de, fiyatları da uygun değil. i30, auris ve c4 senin için en mantıklı araçlar.
  • c4 ün 2. eli sıkıntılı focusa baktım geçen gün arka diz mesafesi çok dar kararsızım
  • Reno 5 para etmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skoda Octavia vs Megane
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hassocan

hocam citröen düşünmüyorum bizm buralarda 2. eli iyi gitmiyor. golf belki olabilir ama onunda fiyatı biraz tuzlu. konfor ve sürüş açısından hangisini önerirsiniz. malzeme kalitesi yalıtım falanda önemli

yeni auris ede bakın derim o zaman.megane bana sıradan geliyor ama ikinci eli güzel.308 mi megane mi dersen ikinci elinden dolayı megane derim.308 taş çatlasın 1 sene sonra kasa değişecek ve görünüme göre radikal bir değişim olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xrebelliousx

Reno 5 para etmez

• ford focus tdci titanium hakkındaki düşünceniz neler?
  • 308 i tavsiye ederim, içi çok kötü denmiş bence tekrar incelenmeli, tamam direksiyon için uzun süreden beri aynı olduğu için beğenilmiyor ama malzeme kalitesi olarak gayet yeterli ve hoş görüntüde iç mekana sahip, e-hdi motor gayette cimri tüketimler sunuyor , ki bahsettiğiniz donanımda cam tavan da var, ikisi de fransız ama 308 bence daha tercih edilesi , sadece auto 6R şanzıman ise biraz vites geçişleri hissediliyor ama son dönemde gelişmiştir oda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

Orijinalden alıntı: xrebelliousx

Reno 5 para etmez

yaşasın kötülük

• Megane'ı tercih ederim.
    En azından daha yeni nesil bir araç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Megane diyorum ben
    İcon donanım +
    Xenon Far sanırım paket içerisinde satılıyor
    Jant+Elektrikli Açılır Tavan+Xenon Far+Mavi Renk süper olur

Bu Resimdeki Gt Line :)

peugeot 308 vs renault megane hb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capulcu M -- 14 Şubat 2013; 20:38:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikiside değil

i30, golf, c4 varken bakılır mı bunlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

308 i tavsiye ederim, içi çok kötü denmiş bence tekrar incelenmeli, tamam direksiyon için uzun süreden beri aynı olduğu için beğenilmiyor ama malzeme kalitesi olarak gayet yeterli ve hoş görüntüde iç mekana sahip, e-hdi motor gayette cimri tüketimler sunuyor , ki bahsettiğiniz donanımda cam tavan da var, ikisi de fransız ama 308 bence daha tercih edilesi , sadece auto 6R şanzıman ise biraz vites geçişleri hissediliyor ama son dönemde gelişmiştir oda.

Arkadasa katiliyorum, renonun arka kismi dar uzun yolculuklarda sikinti yaratabilir, 308 cok ferah bir arac, 308'in makyajsiz kasasinin yalitimi iyi degildi motor kucaginizda gibi calisiyordu suan nasil bilemiyorum ama makyajla birlikte yalitim konusunda iyilestirmeler yapilmis diye okumustum bir kac yerde.. Bu fiyatlara yakin mondeo var, uzun zaman binilecekse ben kasa degistirip degistirmemesine bakmadan alirdim,kolay gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 308 1.6 e-hdi active beyaz renk aldım. sportium ellerinde yokmuş. 2012 model. kullananlar varsa beni biraz bilgilendirebilir mi? araç elime çarşamba günü geçecekte merak ediyorum

• quote:

308 1.6 e-hdi active beyaz renk aldım. sportium ellerinde yokmuş. 2012 model. kullananlar varsa beni biraz bilgilendirebilir mi? araç elime çarşamba günü geçecekte merak ediyorum

Hayırlı olsun

Fiyat ne kadardı?
  • takasla aldık arabamızı 24000 e verdik 308 i 51000 e aldık
  • quote:

takasla aldık arabamızı 24000 e verdik 308 i 51000 e aldık

Hayırlı ugurlu olsun cok cok doğru bir seçim yapmışsınız

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.