Şimdi Ara

Hyundai i20 Vs vw Polo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
5.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2018 model sıfır Hyundai i20 manuel 1.4 dizel style paket 87.500 tl

2018 model sıfır vw polo manuel 1.6 dizel comfortline 109.900 tl

Kalite Ve Fiyat Farkı Olarak Yorumlarınızı Almak İstiyorum.

• Zotacing kardeşim sende bir modele kızınca gömmelere doyamıyorsun!

I20 yi denediğimde bende Astra J kardeşimde Golf 7 vardı, ilk düşündüğüm aracın B sınıfı için çok sessiz yapısıydı, içi de baya ferahtı hatta Almanların yaptığı bir toplu testte de testi rakiplerinin önünde bitirmişti ki Almanlar kolay kolay da farklı ülke araçlarını kendi araçlarının önüne koymazlar.
  • Polo fiyatları şaka gibi, c segment fiyatına b sınıfı araç itelemeye çalışıyorlar.
  • Bu iki seçenekte buzdolabı kılıklı poloyu seçen arkadaşa bir tek sözüm var : Mutlu ol yeter...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skoda rapidi de değerlendirmeni tavsiye ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Polo fiyatına dizel manuel i30, dizel otomatik cerato, benzinli otomatik civic bulabilirsiniz sıfır olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polo fiyatına 0 seat Leon 1.2 TSI style + 17 inç Fr jantli kırmızı bı araç alınabilir hatta ucuza tek eksisi dizel olmaması

• Polo dizel fiyatları gerçekten şaka gibi de;

Yorumlarda bahsi geçip karşılaştırılan başta i20 dahil olmak üzere,Döviz kurlarının bu seyrinde hepsine çok yakın zamanda şaka gibi fiyatlar diyeceğimiz de aşikar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Astra vs Vw Golf
    8 yıl önce açıldı
    Skoda Octavia vs Toyota Corolla
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Unutmadan bu fiyatlara çift hava yastıklı Polo yerine,20.000 tl daha ucuz İ20’yi almamak enayilikten başka bir şey değildir de nedir?

• i20 nin fiyat avantajı iyiymiş fiesta ya da bakmanı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: dentul

Unutmadan bu fiyatlara çift hava yastıklı Polo yerine,20.000 tl daha ucuz İ20’yi almamak enayilikten başka bir şey değildir de nedir?
    20 bin daha ucuz olsa bile 2 hava yastıklı i20 de alınmaz

• 2018 sıfır manuel dizel titanium fiesta 102.500 - fiesta titanium 1.0 turbo benzin otomatikte 102.500
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

20.000 tl fazla vererek de,Yine iki havayastıklı Polo almam.Kaldı ki hız sabitleyici başta olmak üzere,İ20’nin comfortline Polo’ya göre donanımsal artıları da bulunmakta.

Takdir edersiniz ki,Şahsi görüşümdür kimseyi bağlamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: dentul

quote:

20.000 tl fazla vererek de,Yine iki havayastıklı Polo almam.Kaldı ki hız sabitleyici başta olmak üzere,İ20’nin comfortline Polo’ya göre donanımsal artıları da bulunmakta.

Takdir edersiniz ki,Şahsi görüşümdür kimseyi bağlamaz.

Alıntıları Göster
    Ben 2 hava yastıklı hiçbir araç alınmaz şeklinde yorumlamıştım. Isterse 20 bin ucuz olsun, isterse bedava olsun

Hele ki alternatifler mevcutken.

• quote:

Ben 2 hava yastıklı hiçbir araç alınmaz şeklinde yorumlamıştım. Isterse 20 bin ucuz olsun, isterse bedava olsun

Hele ki alternatifler mevcutken.

Alıntıları Göster
    👍🤝

• İ20 Polonun içinden geçer. Ancak daha donanımlısını almanızı tavsiye ederim.
  • Polo ya 110 bin verecek babayiğit varmı merak ediyorum. O paraya ne arabalar alınır hemde SUV sınıfında.
  • Heralde Poloo

• zotacing kullanıcısına yanıt
    hee fiesta polodaki plastikler zaten arteonla aynı :D 2 hava yastıklı bi arabayı nasıl bukadar savunabiliyorsunuz anlamak mümkün değil.

• Hatta alın şunu mis gibi lpg ile ekonomik takılın, garantisi de uzun, donanımı da güzel, iç hacim olarak da bunların iki katı

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sifir-km-pluscivic-plus1.6-i-vtec-pluselegance-plussunroof-plusotomatik-vites-565235228/detay
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.