Şimdi Ara

Hyundai i20 Vs vw Polo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
5.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    2012 model polo aracım var.
    İ20 ile test sürüşü yaptım.
    Hiç te sizin gibi düşünmüyorum.
    Bence gereğinden fazla gömmüşsünüz i20 ye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atade28 -- 15 Mayıs 2018; 17:41:43 >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Zotacing kardeşim sende bir modele kızınca gömmelere doyamıyorsun!

I20 yi denediğimde bende Astra J kardeşimde Golf 7 vardı, ilk düşündüğüm aracın B sınıfı için çok sessiz yapısıydı, içi de baya ferahtı hatta Almanların yaptığı bir toplu testte de testi rakiplerinin önünde bitirmişti ki Almanlar kolay kolay da farklı ülke araçlarını kendi araçlarının önüne koymazlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Almanların dergisinden auto motor sportta bile i20 lider bitirdi testi ooooo sen konuş :)

İ20 sert süspansiyonları ve fazla ağırlığı dışında her konuda o sınıf için fazlasıyla başarılı hiç gereksiz gömmeye gerek yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yeni manuel dizel fiesta hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.
    Aynen hemen gidip ölü motorlu 100 binlik dizel Fiesta alalım. Ortada sap gibi duran piranha tableti ne yapacağımızı söylerseniz aydınlatmış olursunuz. Bir insan bu kadar malının esiri olmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Axin45

arkadaşlar yeni manuel dizel fiesta hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim
    Yumuşak ve yeterince sessiz çalışan ekonomik motoru, keyifli ve olgun hissettiren sürüşü ile benim çok beğendiğim bir model.

• Fiesta sınıfının lideri bir araç ama fiyatı yüksek gibi rakiplerine göre. 2.elde daha uygun fiyatla alınabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Zotacing kardeşim sende bir modele kızınca gömmelere doyamıyorsun!

I20 yi denediğimde bende Astra J kardeşimde Golf 7 vardı, ilk düşündüğüm aracın B sınıfı için çok sessiz yapısıydı, içi de baya ferahtı hatta Almanların yaptığı bir toplu testte de testi rakiplerinin önünde bitirmişti ki Almanlar kolay kolay da farklı ülke araçlarını kendi araçlarının önüne koymazlar.
    Kesinlikle haklısınız. Bir yakınımda 2014 model elite+smart paketli olanı var cidden çok sessiz araç. İçi çok ferah mı? B sınıfı rakiplerine göre fena değil ama başlı başına "içi ferah" denebilecek kadar da ferah değil, özellikle ön koltukta rahat oturmak isterseniz arka koltukta diz mesafesi sorun oluyor, tabi bu bir eski kasası için geçerli. 2014 sonrası kasada arka tarafa hiç binmedim, o yüzden bilmiyorum. Hoş en nihayetinde "b" sınıfı, vadettiğini veren bir araç yinede.

• Manuel vites ise i20 tercih edilmeli. Polo gereksiz pahallı B segmente göre. i20 de gayet şık duruyor dışardan, içini bilmem. Fiesta'ya gelince, ben yeni kasasını hiç beğenmedim. Önden kurbağaya benzetiyorum eski kasa daha agresif duruyordu bence. i20 tercih ederim fiestaya karşı.

• quote:

Orijinalden alıntı: dentul

quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

20 bin daha ucuz olsa bile 2 hava yastıklı i20 de alınmaz

20.000 tl fazla vererek de,Yine iki havayastıklı Polo almam.Kaldı ki hız sabitleyici başta olmak üzere,İ20’nin comfortline Polo’ya göre donanımsal artıları da bulunmakta.

Takdir edersiniz ki,Şahsi görüşümdür kimseyi bağlamaz.

Alıntıları Göster
    İ20' nin donanımsal artılarını yazarsanız ( hız sabitleyici dışında, onu yazmışsınız zaten ) çok sevinirim, bizde hep birlikte öğrenmiş oluruz.

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Sen önce işine bak f/p olarak tarihin en iyi arabasini yerin dibine sokuyor. Ne kadar ekmek o kadar köfte ama daha boşuna 20 bin tl fazla verecek kadarda enayi degilim. Verende enayidir. Bu piyasa şartlarinda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

İ20' nin donanımsal artılarını yazarsanız ( hız sabitleyici dışında, onu yazmışsınız zaten ) çok sevinirim, bizde hep birlikte öğrenmiş oluruz.

İ20’nin görebildiğim kadarıyla donanımsal Hız sabitleyici ve arka park sensörü artıları var,Her iki modelin donanımlarını dikkatle kıyasladığımda.👍

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dentul kullanıcısına yanıt
    Polo comfortline da görsel destekli hem ön hem de arka park sensörü, bluetooth, far ve yagmur sensorleri, otomatik kararan dikiz aynası, dokunmatik multimedia ekranı, yorgunluk tespit sistemi, ikincil çarpışma freni standart. İ20 de ise sadece hız sabitleyici var artı olarak. Yani donanim anlaminda Polo nun üstünlüğü tartisilmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Polo comfortline da görsel destekli hem ön hem de arka park sensörü, bluetooth, far ve yagmur sensorleri, otomatik kararan dikiz aynası, dokunmatik multimedia ekranı, yorgunluk tespit sistemi, ikincil çarpışma freni standart. İ20 de ise sadece hız sabitleyici var artı olarak. Yani donanim anlaminda Polo nun üstünlüğü tartisilmaz.

Doğrudur👍

Yine de 20.000 tl’den fazla fark vermeye değer mi?

Şu da var ki tercih meselesi.

O değil de şu fiyatlara yanmayalım da ne yapalım.2012 yılı Ekim ayında kardeşime Borusan’dan 108 bin tl’ye F30 3.16 almıştık.İlk bakım hediyeliydi yanlış hatırlamıyorsam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hyundai bayisine giderseniz 85 e kadar inerler.....
    ama benim tavsiyem otomatik benzinliden yana olur...
  • dentul kullanıcısına yanıt
    Ben ikisinede o parayı vermem ayrı konu.

• Bende 2. el en düşük 2017 otomatik polo ve i20 arasında kaldım...

Polo yakıt olarak daha düşük gördüğüm kadarıyla. Eskilerini bilmiyorum.. Önceden daha çok i20 tavsiye eden olmuş ama.. Şimdi son durum nedir acaba?
  • Şu durumda fiyat olarak ucuzunu almak daha mantıklı. Vw grubunun bakımları ve arıza giderleri de daha yüksek olacaktır. i20 yerli üretim olduğundan parça ve bakım daha ucuz oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 4 Mayıs 2019; 12:16:12 >
  • Ben olsam daha ucuza hb fiat egea alırım. Hem daha geniş hem daha yakışıklı BENCE.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.