Şimdi Ara

peugeot 308 vs renault megane hb (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • araç hakkında bi inceleme yapan var mı 2012 model için varsa düşüncelerini açıklarsa mutlu olurum
  • Bu fiyata ceed alınır pişman olmadan binilir
  • iyi diyosunda 2. eli sorunlu onunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hassocan

c4 ün 2. eli sıkıntılı

yakaladık.
    ne demiş kardeşimiz?
    c4ün 2. eli sıkıntı demiş.
    Yani?
    galerici arabası arayom ben demiş.Buraya kadar güzel c4ün 2. eli sıkıntılı.Meselemiz burada başlamakta.
    galerici arabası arayan adamın rönoyla ne işi var hem de 58 bine?
    işi yok.
    308le ne işi var?
    yok.
    Peki bu arabalar neyin nesi burda?
    roka salatası.
    Arkadaşımıza anlaşılan rokayı yalnız ısmarlamamışlar,308le meganın 2. eli var diye sağlam gazoz da içirmişler.
    2. ELİ SIKINTISIZ araba markalarını verelim kardeşimize:
    toyota honda vw opel ford
    Burada röno pöjo citroen gördünüz mü?
    görmediniz.
    Demek ki bu arabalar galerici arabası değil,c4ten bu konuda bir farkları yok.Sizi galerici bölümüne alalım(bkz hemen yukarda).
    Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 17 Şubat 2013; 18:07:12 >

• arkadaşım ben aldığım arabadan fazla zarar etmeden satmak istiyorum ve tokatta yaşıyorum. sen bizim buraya gel 2.elde hangi arabanın daha iyi gittiğini ondan sonra konuşalım.

• quote:

arkadaşım ben aldığım arabadan fazla zarar etmeden satmak istiyorum ve tokatta yaşıyorum. sen bizim buraya gel 2.elde hangi arabanın daha iyi gittiğini ondan sonra konuşalım.

Siz reşat altını arıyorsunuz o mesajı yukarda aldık zaten.
    tokat için de.
    zile için de
    turhal için de.
    şu geçerlidir:
    galerici arabası galerici arabasıdır.
    sizin aradığınız araba da galerici arabası.
    pöjo röno tokatta da çorumda da bilimum iç anadolu bölgesinde de hele hele 3 4 sene sonra müthiş değer kaybeder,hemen satılmaz.
    Memlekete göre 2. el piyasası yok ülkemizde.
    Onun için galerici arabası arıyorsanız pöjo röno falan konuşmayınız,bir ortamda da bunu dillendirmeyiniz,gülünç duruma düşmeyiniz.

• tamam çok bilmiş kardeşim ben galerici arabası istiyorum oldu mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hassocan -- 17 Şubat 2013; 18:30:21 >
  • quote:

tamam çok bilmiş kardeşim ben galerici arabası istiyorum oldu mu

haa bak negüzel isteyince anlaşabiliyoruz değil mi.
    Galerici arabası===> focus tdci.
    Galerici arabası==> astra cdti
    Galerici arabası==> corolla veya auris d4d
    Galerici arabası==> golf jetta tdi
    Galerici arabası==> honda civic
  • astra cdi mı kardeşim o arabanın motoru hakkındaki şikeyetleri bilmiyosun galiba

• 5-6 yıl binerim demişsin, sonra 2. el önemli demişsin. 5-6 yıl kullanacaksan 2. eline neden bakıyorsun? Şöyle alalım ;

Citroen C4 1.6 Hdi 115 Hp Confort Manuel 53.000 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ykaraca

5-6 yıl binerim demişsin, sonra 2. el önemli demişsin. 5-6 yıl kullanacaksan 2. eline neden bakıyorsun? Şöyle alalım ;

hocam citröen alacağıma peugeot alırım neden dersen citröen e bi türlü ısınamadım nedense
  • quote:

quote:

5-6 yıl binerim demişsin, sonra 2. el önemli demişsin. 5-6 yıl kullanacaksan 2. eline neden bakıyorsun? Şöyle alalım ;

hocam citröen alacağıma peugeot alırım neden dersen citröen e bi türlü ısınamadım nedense

Bu cümleden sonra diyecek bir şey yok. Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ykaraca -- 17 Şubat 2013; 21:13:36 >
  • quote:

quote:

Galerici arabası arayıp pöjodan rönodan bahsediyor,üstüne citroene ısınamamaktan söz açıyor.
    adamın ne dediği belli değil bildiğin kafa yapmaya girmiş çenemizi boşa yormayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 17 Şubat 2013; 21:45:22 >
  • Ben mi arkadaşın yazdıklarını anlamıyorum siz mi farklı yorumluyorsunuz anlamadım.

• Megane 4 Bu sene sonu tanıtılacak haberiniz olsun...
  • Ben de Tokat'ta çalışıyorum. Eğer Tokat'taki birisi bile Citroen'in ikinci eli kötü diyorsa, vay haline Citroen'in... Çünkü buradaki kadar Citroen hiçbir yerde görmedim. Ama adamlar esnaf....Bu işi olması gerektiği gibi yapıyorlar.
  • Hocam sportium 308 çok tatlı ve donanımlı bir araba alırsanız gerçekten memnun kalırsınız her yönden ama yüzü eskidi onu da hesaba katmak lazım
  • Arabanızı zaten almışsınız, güle güle kullanın.

Ben de 2012'nin sonunda 308 1.6 hdi active manuel aldım. Bugüne kadar artısını-eksisini analiz edecek kadar en az 50 farklı araba kullanmışımdır. Her malın daha iyisi vardır, ancak mal satın almanın bir de fayda/maliyet oranı var, ben araba alırken ona göre hareket ettim. Benim 308'i adlığım dönemde hiçbir C sınıfı otomobil o fiyata o donanımları sunmuyordu.

Aracınızı 51.000'e aldığınızı söylemişsiniz, sportium mudur active mi? Sanırım active demişsiniz ama otomatik activelerin fiyatı daha düşüktü diye hatırlıyorum, aracınızda farklı opsiyonlar mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arabasevdalısı

Arabanızı zaten almışsınız, güle güle kullanın.

Ben de 2012'nin sonunda 308 1.6 hdi active manuel aldım. Bugüne kadar artısını-eksisini analiz edecek kadar en az 50 farklı araba kullanmışımdır. Her malın daha iyisi vardır, ancak mal satın almanın bir de fayda/maliyet oranı var, ben araba alırken ona göre hareket ettim. Benim 308'i adlığım dönemde hiçbir C sınıfı otomobil o fiyata o donanımları sunmuyordu.

Aracınızı 51.000'e aldığınızı söylemişsiniz, sportium mudur active mi? Sanırım active demişsiniz ama otomatik activelerin fiyatı daha düşüktü diye hatırlıyorum, aracınızda farklı opsiyonlar mı var?

active 51.250.00 yazıyor sitede de hatta. sportium düşünüyordum ama ellerinde yokmuş 2 ay beklemem gerekiyordu fiyat garantiside veremeyiz dediler o yüzden 1.6 112 bg active auto6r aldım. o fiyata alabilinecek en iyi araç oydu diye düşünüyorum. active de cam tavan var mı?

• Active'de cam tavan ve elektronik klima yok, bunlar sportium'da olan donanımlar.

Araç için kapora verdiniz mi, satış kesinleşti mi?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.