Şimdi Ara

PEUGEOT 408 (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.197
Cevap
126
Favori
230.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba, ben de 2025 GT ile aranıza katıldım. Daha önceki mesajlarda bir arkadaşımız araçla ilgili o kadar çok şikayet var ki almaktan vazgeçtim demiş. Ben de o seviyeye gelmiştim, VW taigo r line aracımı satıp, 408 GT ye geçtim. Aracın gelmesini bekliyorum.
    Herkese tekrardan merhaba.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ayrıca küçük bir sorum olacak. ALLURE paketlerde C0-C2 versiyonlar vardı. Bu ayrım GT lerde var mı?

• otuzsekiz O kullanıcısına yanıt

yok ama gt'yi da ufak ufak tırtıklamaya başladılar. tavan aydınlatmaları dokunmatikti, tuşlu oldu. çerçevesiz ayna vardı, çerçeveli ayna gelmeye başladı (bunla ilgili mahkemeye vereceğim ben ihtar sonrası, hem bayide incelediğim araçta hem de broşürde var olan özelliği, haber vermeden, bedel düşümü yapmadan çıkartamazlar)

• Arif kullanıcısına yanıt
    Evet dediğiniz gibi broşürde yazıyor. Umarım hakkınızı alırsınız.

Öncelikle aracınız hayırlı olsun güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Bahsettiğiniz arkadaşı ve sizin endişenizi anlıyorum.

WP grublarında, yazılımsal problemler dile getirilmektedir. Fakat sizin aracınızın yazılımı en son sürüm gelecektir ve zamanla eski sürümler de güncel sürüme upgrade olacaktır. Dolayısıyla yazılımsal problemler giderilebilir şeyler.

Şunu unutuyor insanlar, sorun yaşayanlar, sorunun çözümü için kendilerini ifade ediyorlar haklı olarak. Ama her şey yolundayken, her şey yolunda pek denmemekte yine haklı olarak. Yani hastayken hastayım diyor ama sağlıklıyken sağlıklıyım pek demememiz gibi. Haliyle insanlar sadece sorunları görmüş oluyor. Bu diğer tüm araçlar için de bu şekilde. Bu da insanları tedirgin ediyor.

Diğer endişe yaratan bir durum ise, motorunun malum yağın içinde çalışan bir triger kayışa sahip olması. Forumda anlayamadığım bir şekilde, bu motorlar çokça karalandı. Yine o arkadaş ve siz bu forumu takip edip okuduysanız kuvvetle muhtemel siz de fazlasıyla etkilenmiş ve bazılarının kararlarını etkilemiştir. Yıllarca kullanıldı ve hala kullanılmakta olan bir motor ve 2022-2023 te kayışının güncellendiği belirtildi. Burada karalayanlara aldırış etmektense öncelikle, bu karalayanların kaçında bu motora sahip araçlar var ve bu bahsedilen sorunu kaçı yaşamış? Sonrasında ise sorun yaşatan araçlar genelin % de kaçını oluşturmaktadır?

Özetle siz kendi içinizde bu muhakemeyi yapmış ve kararınızı satın alma yönünde kullanmışsınız. Tekrar hayırlı olsun.

Not: GT versiyonda bildiğim kadarıyla bir değişiklik yok. Sadece çerçevesiz dikiz aynası çerçeveliye dönmüş durumda.

• tech.pro kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle 100% katılıyorum size. O yüzden hiçbir şeye kulak asmadım ve kararımı verdim. Sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum.
    Açıklayıcı cevabınız için de çok teşekkür ederim

Arif Bey sizin aracınız 2024 model mi? Eğer öyleyse inşallah 2025 modellerde daha fazla özellik çıkarmazlar

2024, 27 Aralık’ta teslim aldım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Güzel günlerde kullanın

Teşekkürler, ilk kez sıfır araç aldım ama çok pişman oldum. Bayinin ve Peugeot Türkiye’nin ilgisizliği araçtan acayip soğuttu beni. 2 haftaya veririz diyorlardı parayı alana kadar, parayı da peşin aldılar ama sonrasında ne ilgi var ne bilgi veren var… baya rezil bir süreç yaşadım, üst yönetime şikayet ettim linkedin üstünden de tam 4 hafta sonra teslim alabildim. Onu da ayıplı mal olarak teslim ettiler. Daha 1000km olmadı, eşim kullanıyor ben şirket aracımı kullanıyorum. Araçta bir sorun yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben de bu anlamda eşimle ters düştüm aslında. O VW den vazgeçmek istemedi. Zorla ikna ettim. Biz de 10 gün önce kapora gönderdik, Şubat sonuna kadar teslim edeceğiz dediler. İnşallah gecikme yaşamayız, çünkü bizde şirket aracı yok 🙂

• Model Y satıp nakit ihtiyacından dolayı 2025 model 408 allure almak istiyorum ama 1500lü fiyatlar gerçekten var mı ayrıca 2025 model allurelerde donanımsal kesintiler oldu mu? Teşekkürler.

• mhmthntr kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben birkaç farklı bayide 1640-1650 fiyatlar duydum. 2024 model olanda ön park sensörü, kablosuz şarj ve elektrikli baldır ve bel desteği olan sürücü koltuğu yoktu. Muhtemelen 2025'te de bunlar olmayacaktır. Eğer bütçeniz müsaade ediyorsa 2024 veya 2025 ALLURE paket yerine, biraz daha fark verip 2023 GT almak sizi donanım açısından tatmin eder diye düşünüyorum. Tabii ki forumda 408'i kullanan ve daha yakından bilen arkadaşların yorumu daha gerçekçi ve sağlıklı olur diye düşünüyorum.

• L_Lawliet kullanıcısına yanıt

Evet geçenlerde benimkinde de radyo simgeleri geldi ne olduysa, birde zaman zaman android auto kablosuz bağlantıda sorun yaşıyordum, epeydir onda da hiçbi sıkıntı yok, sanırım kendi kendine bi güncelleme geldi anlamadım.

• Merhaba

2023 2024 arası 408 Gt alma arifesinde iken forumlar da çokça sorun sikayet dile getirilmekte,

Buna istinaden bir tık geri çekilme durumum söz konusu,

2019 74bin kmde ki 1.5dci megane 4 den geçiş yapacağım araca

Sizlerin yorumları nedir.

Sorunlariniz yazılım güncellemeleri ile çözüldü mü?

En son doğan kabak eşine almıştı oda satıp farklı biri araca geçiş yapmış oda bir acaba dedirttirdi bana ama yorumlarınız önemli teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chevymel1 C kullanıcısına yanıt

Android auto kablosuz bağlanmazsa telefondan android auto ayarlarına girip ön belleği ve depolamayı silince düzeliyor.

• Grambel34 G kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

Doğan Kabak Skoda Kodiaq SportLine'a terfi etmiş görünüyor. O aracın liste fiyatı 3.4 milyon TL. Burak Ertem Skoda'yı çok seviyor ve o da Doğan Kabak'tan önce aynı aracı almıştı. Hatta onun bir önceki aracı da Skoda Karoq'tu.

Olasılıklardan biri, tanınan kişiler oldukları için, Skoda'nın tanıtımına katkıda bulunmuş olduklarından, hatrı sayılı iskonto ile almış olabilirler bu araçları.

Diğer bir ihtimal ise öncelikle Allah herkese daha fazla kazanmayı nasip etsin. Onlar da iyi kazanıyordur ve yeni Kodiaq gerçekten güzel araba. Bütçem doğrultusunda beni zorlayacak fiyatlar bu bahsedilen fiyatlar açıkçası. Ama benim de kesinlikle almak isteyeceğim araçlardan biri. Yani 408 mi Kodiaq mı derseniz tartışmasız yeni Kodiaq. D segmenti oldukça heybetli ve donanımlı bir araç.

Özetle Doğan Kabak değiştirdi diye 408 de kusur aramaya gerek yok bence. Daha iyisini alabildiği için almıştır.

Yazılım sorunları ile ilgili olarak, son sürüm kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım. Önceki sürümlerle ilgili olarak en çok duyduğum sorun sanırım tabela okuma arızası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tech.pro -- 19 Şubat 2025; 1:56:23 >

• tech.pro kullanıcısına yanıt

Geri bildirim ve yorumunuz için çok teşekkür ederim.

23 24 model 10-30 bin km aralığında ki 2 el hatasız yada hatasız sayılacak araç için piyasa fiyatı ve alınmasını önerdiğiniz fiyat aralığı hakkında da yorumunuzu rica edebilir miyim

Birde 23 kayış 24 zincir mi bu araçlar da birde öyle bir söylenti ve yorumlar söz konusu

• Grambel34 G kullanıcısına yanıt

Merhaba. 3 hafta önce 10binde 23model gt yi 1725e aldım.ben çok memnunum ancak eşim aracın büyüklüğü sebebiyle zorlanıyor biraz.23model c4 shineboldu satıp aldım süspansiyon ve yakıt harici herşeyde 408 önde özellikle araç kullanımı gerçekten zevk verdi.1.2 130hp olan tüm motorlarda kayış mevcut.23yılında kayışta iyileştime yapıldığına dair yorumlar okumuştum.başka sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım.

Teşekkürler, 15 marta kadar teslim dediler, ocak sonu anlaştım. Ankara Göral

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.