Şimdi Ara

PEUGEOT 408 (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.324
Cevap
132
Favori
255.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iyi akşamlar bu radyo simgeleri neden gelmiyor? Bilen var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Backstreet kullanıcısına yanıt

Hocam zaten incelmiyor kayış şişiyor. O şekilde anlaşılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otuzsekiz O kullanıcısına yanıt
    İnternet bağlantımız yok. Açmıyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Daha önceki yanıtlarda bir arkadaş, cep telefonunun bağlantı noktasını açıp wifi üzerinden bağlandığını belirtmişti. Böylelikle güncellemeler de oluyor gibisinden bir şeyler yazmıştı. Şimdi ben araçta wifi açmaya çalışıyorum ama açılmıyor

• wifi her araçta açık değil. versiyonun 1.30 olması lazım. yeni almanız da bir şey değiştirmiyor bazıları 1.29 olarak geliyor. sos tuşuna basın acile bağlansın telefon açıldığında denemek için yaptım diyip kapatın radyo simgelerinin gelmesi gerekir. eğer sos tuşu açılmıyorsa o zaman servisten yazılım atılması gerek.

• MyPeugeot ' a nasıl bağlanılıyor ? Araç için de BT ile mi kontak kurması lazım yoksa mail ile foruma girer gibi şifre ile mi giriyoruz ?

• Vierna V kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yanıtınız için

• air1shock A kullanıcısına yanıt

araç içerisinde araca bağlı iken my peugeot uygulamasına girin otomatik bağlanır. öncesinde uygulamaya giriş yapmanız gerek.

• Bu gün aracı hotspot ile internete bağladım wi-fi ile klimayı aç kapa fan aç kapa naviigasyonu aç vs. Gibi komutları aldı ve gerçekleştirdi. Ayrıca geçenlerde radyo istasyonlarının logoları kendiliğinden ekrana gelmişti internete felan daha aracı hiç bağlamamıştım çünkü bu gün ilk defa bağladım. Sonra yine kendiliğinden kayboldu. Bu araca 2018 Superb baz doananım 1.4 TSİ manuelden geçtim ve çok memnunum
    Eliminde geçen yıl golf 2015 manuel i satıp mokka gs almıştık ondanda memnunuz burdan şuraya gelicem bence psa grubu parasına göre oldukça konforlu ve modern araçlar yapıyor sadece servis bazında biraz daha kendilierini geliştirmeleri gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekstra -- 8 Mart 2025; 11:4:41 >
  • dekstra kullanıcısına yanıt
    Şanslısınız multimedya sürümü 1.30… lu mu?

• Arkadaşlar merhaba,
    Orta kol dayama soğutmalı değil miydi?
    Orada hava çıkışı var ama hiç üflemiyor

• otuzsekiz O kullanıcısına yanıt
    Merhaba maalesef soğutmasız.

• Merhabalar, halihazırda 2017 golf 1.4tsi dsg kullanıcısıyım. 408 allure alsam beni mutlu eder mi. Golfü çok arar mıyım. Araçla ilgili sorunlar var mı,Nelere dikkat etmeliyim. Yardımcı olursanız sevinirim

• adamcaz kullanıcısına yanıt

hocam merhaba. sanırım 2023 ve 2024 408 gt kullanma deneyiminiz oldu. donanımsal anlamda farkları var mıdır? 2023'te olup 2024'te olmayan bir özellik mevcut mu? 408 alma arefesindeyim, 2024 almaya gerek var mı onu çözmeye çalışıyorum.

• metin-88 kullanıcısına yanıt

hocam 2023 gt ile 2024 arasında donanımsal farklılıklar mevcut mudur?

• kuheyLan_61 kullanıcısına yanıt
    Tavandaki aydınlatmalarda dokunmatik aktivatörler tuşluya döndü, benim aracım gibi az bir modelde orta dikiz aynası çerçeveli geldi. Başka bir fark yok bildiğim kadarıyla ama 2024 sonuna doğru arka stoplarda kapıları açarken animasyonlu karşılama var, yazılımsal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 9 Mart 2025; 13:25:30 >
  • Arif kullanıcısına yanıt
    İlave 2024 gt ye alarm geldi. Başka aklıma gelen fark yok.

• superstarr1907 S kullanıcısına yanıt

Hocam 2015 Golf 1.2 tsi manuelden 408 GT'ye geçtim. Yol tutuş olarak daha uzun ve sedan gibi olan yapısından sanırım 408'in yol tutuşu daha iyi. Konfor olarak aynı diyebilirim her iki araç da çok yumuşak değil. Sessizlik aynı diyebilirim. 408'in iç hacmi ve bagajı tabiki daha geniş. Yakıt olarak da şimdilik aynı yakıyorlar. 6 litre göstermekte şuan. Ancak uzun yol ağırlıklı.

• Güncel allure fiyat bilgisi var mı arkadaşlar

• kuheyLan_61 kullanıcısına yanıt

Hocam selam,

Ben 2024 aracım(Haziran'24 üretim) teslim edilmeden önce 3-4 gün 2023 GT kullandım ikame araç sebebiyle.

Tespit ettiğim 2024'te alarm eklenmiş GT'ye, bir de ön ve arka iç aydınlatmalar 2024'te dokunmatik değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adamcaz -- 12 Mart 2025; 1:58:47 >
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.