Şimdi Ara

PEUGEOT 408 (65. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.324
Cevap
132
Favori
255.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    C2 gibi boş olan paket. C2 den farkı koltuk döşemesi farkı demişlerdi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • evet koltuk döşemesi değişmiş, d9fx drap jeans yazıyor, internette böyle bir döşeme yok bulamadım neye benziyor.

• khaledome K kullanıcısına yanıt

Yarı deri yarı kumaş , dikişler mavi. 2025 in ilk partisinde gelen aracım bu şekilde.

• air1shock A kullanıcısına yanıt
    Foto paylaşma şansınız var mı?

çok teşekkürler, foto atabilirseniz süper olur, c2 paketten herhangi başka bir farkı var mı?

Kasa kodu e0 mı hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasa kodunu nereden kontrol edebilirim ? Bakıp bildireyim.

İç döşemeler için bu akşam mobilden fotoğraf eklemeyi deneyeceğim.

ben de şu soruyu sorayım ;

tabela okuma Sensör kirlenince ekran sarı renkli uyarı ışığı veriyor ya ( yol çizgisi ve balon gibi bir şekli var ) onu nereden temizliyorum ? Tabela okumada sıkıntı yok aktif ama ekranda uyarı ışığı veriyor.

*Temizliyorumdan kastım arıza ışığını silmek değili, sensörü nereden temizleyeceğim veya sileceğim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air1shock -- 19 Mart 2025; 18:5:39 >
    Ön camda, dikiz aynasının dış tarafındaki bölge

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Temizlememe rağmen bende uyarı geçmiyor geçen hafta teslim aldım bende e0 kodlu

PEUGEOT 408

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyberknightr -- 19 Mart 2025; 19:0:4 >
  • Cyberknightr C kullanıcısına yanıt

Standart donanımlara ek herhangi bir opsiyon geldi mi acaba? Bide 2024 model mi 25 mi?

• msy. M kullanıcısına yanıt
    Çok bilgim yok açıkçası. 2025 araç

• oxygen3 kullanıcısına yanıt

Merhabalar. Geçmiş olsun. Yaklaşık 1 aydır bende aynı sorunu yaşıyorum. Otomatik kapı açma kapama yanında ayakla bagaj açma kapama da çalışmıyor. Servise bu yönde bilgi vereyim bende bakalım ne yapacaklar.

• Arkadaşlar merhaba,
    7 Şubat'ta sipariş verdiğim GT dün itibariyle elimize ulaştı. Ama bayii çok geciktiği için öncesinde bize test aracını vermişti. Onunla 1000 km yol yapma şansım olmuştu. Test aracını kullanırken motor çalışırken fıtıfıtıfıtı diye ince bir ses geliyordu. (Motor o şekilde çalışmıyor, motor çalışıyor ve birkaç saniyede bir bu ses inceden duyuluyor)
    Dürüst olmak gerekirse test aracı olduğu için hem önemsemedim hem de yapacak bir şeyim yoktu.
    Dün kendi arabamızı teslim aldığımızda aynı sesin onda da olduğunu fark ettim. Böyle bir ses duyan var mı?

• otuzsekiz O kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Hepimizde var. Sıkıntı yok, güvenle kullanabilirsiniz.

• metin-88 kullanıcısına yanıt
    Çok takıntılı bir adamım. Dert olurdu bana o ses.
    Teşekkür ederim

• BlaCKaDDeR59 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aracınızı servise götürdünüz mü?
    Bende araç açılıp kilitleniyor ancak yaklaşınca karşılama ışıkları yanmıyor. Normalde kitapçıkta gösterilen A bölgesine yaklaşınca park lambalarının yanması gerekiyor. Ama bende bir türlü olmadı. Benzeri durum yaşayan oldu mu acaba?
    PEUGEOT 408

• Cyberknightr C kullanıcısına yanıt

Benim ışıkta aynı şekilde 1 ay boyunca yandi sonra kendiliğinden silindi sıkıntılı bi durum yok sistem gene çalışıyor sadece buğu pislik algılıyor herhalde sonra siliniyor bende öyle oldu. Kafaya takmayın motor arıza yada yazılı uyarı gelmediği sürece sıkıntı yok

• selamlar, bu yeni gelen e0 paket aracımı aldım ben de geçen hafta. merak ettiğim ambiyans aydınlatma kısmında bir şerit var bu yazılımla aktif hale getirilebilir mi?

• thrillernight T kullanıcısına yanıt

arkasında tesisat yoktur

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.