Şimdi Ara

PEUGEOT 408 (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.323
Cevap
132
Favori
255.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

araç içerisinde karşılama ayarını yaptınız mı?

• Vierna V kullanıcısına yanıt
    Evet açık o ayar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba bagaj havuzu almak istiyorum. Koku yapmayan, düzgün bir kalitede alıp kullanan var mı?

• otuzsekiz O kullanıcısına yanıt

rizline yeterli bence

Merhaba. Henüz servise götürmedim. 15 nisana randevu aldım. Bakalım ne diyecekler. Gelişmeleri paylaşırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlaCKaDDeR59 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• Merhaba ;

Güncel 2025 teslim allure'lerde daha neler kısıldı acaba :) Daha teslim almadım ancak merak ediyorum. Bu e0, C2 gibi donanım kodları aracın hangi bilgi kartında yazıyor? Bayiye sorsak bilir mi? Bu kodların donanım listesini bulabilen var mı?

• Vierna V kullanıcısına yanıt
    Ben paspas car dan yeni nesil oto paspası ve bagaj havuzu aldım suda dahil birşey tutmuyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Selam Hocam,

Araç GT ise karşılama ayarı koltuğun araç çalışınca öne gelmesi ile ilgili bir ayar, iniş binişte alanı rahatlatmak için.

Nerede olduğunu bilmiyorum ama ayarlarda iç ve dış animasyon diye bir ayar var, zannedersem dış animasyonu açınca araç ışıkları yaklaşınca yanıyor. (Bu arada tam emin değilim ama gündüz yanmıyor olabilirler)

Aracımı hafta 1-2 kez kullanıyorum yani çok sık kullanmıyorum.

Ben de bir videoda fark etmiştim araç ışıklarının yandığını ve bir akşam biraz ayarları kurcalamıştım.

Dış animasyon ayarını açıp kapatarak denemiştim, diğer araçlarda karşılama diye geçiyor ama bu araçta animasyon diye geçiyor diye hatırlıyorum ve gündüz aydınlık ortamda çalışmıyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adamcaz -- 29 Mart 2025; 2:19:21 >
  • Hocam merhaba,
    Yaklaşık 3000 km dir, 3 farklı GT kullandım.
    Evet koltuk iniyor ama lambalar yanmıyor ya da bazen yanıyor. Bu kadar güzel araçta bu saçma detaylar yakışmıyor.

Hocam aşağıda karşılama aydınlatması koşullarını paylaşıyorum.

Loş ışık yani alacakaranlık ya da gece ve otomatik far açık olacak. (bir de dış animasyon benim dediğim gibi açarsanız)

PEUGEOT 408

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adamcaz -- 29 Mart 2025; 2:41:35 >
  • Yanmıyor abi

• Ben arabada tık sesi duysam fark eden manyak biriyim 😀
    O yüzden detayları fark ediyorum.
    Mesela yaklaşık 50 km dir tabela okuma hatası var ekranda ama şu anda servise gidemiyorum.

Hocam anlıyorum sizi,

Ben aracı Temmuz 2024'te aldım. Aracım 3.500.km'de ve daha bakıma girmeden defalarca servise girdi araç.

Şu anda da iç dikiz aynası arızalı yani gece elektrokrom özelliği çalışmıyor ve yenisi ile değişecek.

Konuşacak çok şey var da kimsenin hevesini kırmayayım diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adamcaz -- 29 Mart 2025; 2:47:27 >
  • adamcaz kullanıcısına yanıt
    Hocam az önce iki arkadaşımı arabadan indirdim, lan ben bu arabayı böyle beklemiyordum dediler. 🙂
    Benim derdim ortak hataları çözmek.
    Güzel bir arabaya biniyoruz, saçma sorunlar mide bulandırmasın

Hocam 408'i severek kullanıyorum ancak geçmişte çok sıkıntılar yaşattı bana.

Bazı arkadaşlar ki bunlardan biri benim komşum, hiç sorun yaşamamış.

Ben tüm dünyayı ayağa kaldırdım 6 ay önce, çok büyük bir sorun yaşadım, sorunum çözüldü şükür ama ufak tefek bazı can sıkıcı arızalar oluyor halen.

• mygokhan M kullanıcısına yanıt
    Bugün teslim aldım faturada yazıyordu E0 diye

• adamcaz kullanıcısına yanıt

Sürekli ekran gidiyor. Servise bırak 2 gün güncelleme bekle 6-7 kere oldu düzeltemediler. Yakıt desen istanbulda 10 litrenin altına hiç düşüremedik. Sattık sonunda bmw 230e aldık. O kadar bıktırdı ki üçe beşe bakmadım takasa verdim.

• Janissary. J kullanıcısına yanıt
    Bugün teslim aldığım gibi 772km yaptım. Ancak sakin kullandım. 6,0litre yakmış

PEUGEOT 408

• superstarr1907 S kullanıcısına yanıt

Bu rakamları hiç görmedik maalesef. Depoyu fulleyince 540 km maks gösteriyordu her seferinde

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.