Şimdi Ara

Peugeot 5008 (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
37.663
Cevap
151
Favori
1.692.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben de 54.500 e aldım. sizinki nin aynısı. hem de 59.000 dan indirerek.
    tebrikler
    demek ki tutturduğuna satıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arınç

Aracıma komple 3m'den altın zırh yaptırdım. Ses yalıtımı,Motor koruma,En arka, orta kapı cam film renkleri 3 numara en önleri 2 numara yaptırdım. Boya koruma ve komple moturun üstünü kaput koruma çektirerek, aracın içinde koltuk vinil halı döşeme temizliği yaptırdım. Artık leke tutmayacak. Resimleri en yakın zamanda eklerim.

hayırlı olsun, aracın altına da yol sesini izole etmek için uygulama yapıldı mı..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesgs

gerçekten süper fiyat
    ben de 54.500 e aldım. sizinki nin aynısı. hem de 59.000 dan indirerek.
    tebrikler
    demek ki tutturduğuna satıyorlar

5008 i ekim ayında partner i aldığımız bayiden alınca pazarlık yaparken elimiz biraz daha güçlü oldu, 53.500 e işi bitirdik, fiyatlar gerçekten de tutarsız, kime, kaça tuttururlarsa öyle gidiyor...
  • Söylemiştim forumda ayrı bir başlık açarak ama pek anlayabilen çıkmamıştı. Bunların full donanım fiyatları Renaeult Grand Scenic privilege full paketi ile aynı hemen hemen Fransa'da , bu yüzden gayet açık Türkiye'de vatandaşı kazıklamaya çalışıyorlar dedim ama millet marka fanatiği olduğundan yediği kazığı hak gören açıklamalar yaptı, moderatör de geldi konuyu kapattı

Müstahak bu millet herşeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: fse80s

quote:

Orijinalden alıntı: Arınç

Aracıma komple 3m'den altın zırh yaptırdım. Ses yalıtımı,Motor koruma,En arka, orta kapı cam film renkleri 3 numara en önleri 2 numara yaptırdım. Boya koruma ve komple moturun üstünü kaput koruma çektirerek, aracın içinde koltuk vinil halı döşeme temizliği yaptırdım. Artık leke tutmayacak. Resimleri en yakın zamanda eklerim.

hayırlı olsun, aracın altına da yol sesini izole etmek için uygulama yapıldı mı..?

Evet boş olan heryere yalıtım uygulattım.
  • quote:

Evet boş olan heryere yalıtım uygulattım

Bu uygulamalardan sonra ses izolasyonu nasıl oldu ne kadar farketti
    bu araçta ses yalıtımı zaten iyi sayılır ben bu konuda oldukça memnunum eğer buna rağmen daha iyileştiyse bende düşünebilirim
  • Herkese marhaba.

Bakım ile ilgili birşey sormak istiyorum

Bana bayiden ilk periyodik öncesi 2.500 bakımına gerek olmadığını, ayrıca periyodik bakımların da normalde 15.000 de bir, ancak İstanbul şartlarında (ağır şartlar) 10.000 de bir olacağını söylediler

Daha sonra garanti kitapçığını incelediğimde, 2.500 km lik ilk bakımın yapılması gerektiği, ayrıca normal periyodik bakımın 20.000 km (veya 2 sene), ağır şartlarda 15.000 km (veya 1 sene) olduğu yazıyordu.

Ben 15.000 de bir götürmeyi düşünüyorum ama sizlerin de görüşünü almak isterim

Teşekkürler
  • bugün saat 16:30 da arabayı teslim almaya gidiyorum, auto6r ın yabancısıyım, tavsiyelerinizi beklerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykmis

quote:

Evet boş olan heryere yalıtım uygulattım

Bu uygulamalardan sonra ses izolasyonu nasıl oldu ne kadar farketti
    bu araçta ses yalıtımı zaten iyi sayılır ben bu konuda oldukça memnunum eğer buna rağmen daha iyileştiyse bende düşünebilirim

Araca bunu 500. km'de yaptırdım, yani araca tam alışmadan ses azaldımı yoksa hiç değişmedi'mi bilemiyorum Ama yolda çukur sesi hariç gram birşey duymuyorum. Kayıp gidiyor araç.
  • quote:

bugün saat 16:30 da arabayı teslim almaya gidiyorum, auto6r ın yabancısıyım, tavsiyelerinizi beklerim..

BU araçta eleştiri noktalarından biri bu vites sistemi. Bazıları geçişlerin hissedildiğini söylüyor evet özellikle ilk 3 viteste hissediliyor ama ben bunun bi sakıncasını görmedim
    Araçta benim farkettiğim A modunda giderken eğer sert kullanırsanız yüksek devirlerde yumuşak kullanırsanız neredeyse 1800 devirde vites geçişleri oluyor
    bir de manuel modda olmadığı halde yani A modunda giderken bazı şartlarda direksiyondan vites değiştirebiliyorsunuz bunu tam anlayamadım
    zaman içerisinde vitesin tepkilerine alışıp ona göre kullanıyorsunuz
    aracınız hayırlı olsun
  • teşekkür ederim, vites sistemine alışmakta zorlanmadım, 10 dakika yeterli oldu, okuduklarımın aksine auto6r makul devirlerde ve rahatsız etmeden vites değişimlerini gerçekleştiriyor, debriyaj olayını ise şimdiden unuttum gibi, eğer İstanbul da yaşıyorsanız bu şanzıman sistemi büyük bir kolaylık, aracın tasarımı mpv sınıfındaki diğer araçlara göre yeni bir araç olamsının da etkisiyle oldukça farklı, dış görünüm olarak farklı açılardan kimi zaman compact bir araç, kimi zaman bir crossover (17''lik jantlar ve büyük lastiklerin de etkisiyle), kimi zaman da bir station etkisi uyandırıyor insanda, aracın dış tasarımındaki her unsurun gövde rengi olması ve bir çok ayrıntının da kromaj kaplamalarla altının çizilmesi araca prestij katmış, trafikte seyrederken bunun yansımasını görebiliyorsunuz.

iç dizayn için ise ayrı bir paragraf yazmak lazım ama vaktim kısa, bu araca sahip olan arkadaşları kendi adıma tebrik ederim, cesurca ve bir o kadar da doğru bir seçim yapmışlar,

selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fse80s -- 28 Şubat 2010; 14:08:26 >

• Bu aracın üzerine bagaj yerleştirilebilir mi acaba? Bu konuda bilgi alabilen varsa buraya yazarsa sevinirim
  • Aşağıdaki site size yardımcı olabilir. Her türlü araca uygulama yapıyorlar. Bildiğim kadarıyla en iyi marka thule.

www.otsoto.com.tr
    OTS Otomobil Taşıma Sistemleri
    http://www.otsoto.com.tr
  • Ocak 2010 da 5008 alan ilk kullanıcılardan biri olarak aracımı 2500 ilk bakımını yaptırdım ve izleyenlere görüşlerimi sunmak istiyorum

bakımı aktif iriyıl da yaptırdım oldukça ilgililer tüm sorularımı dikkate alarak yanıtladılar ve söylendiği gibi herhangi bir bakım parası ödemedim (yıkama dahil)
    bir sonraki 15000 km de ve yaklaşık olarak 280 tl olacakmış

-Bu süreçte araçta hiçbir problem olmadı genel olarak kullanım konforu performans vb.. den memnunum
    -Yakıt tüketimi, şehir içi 6.9-7.1 civarı şehir dışında henüz denemedim
    -Sevmediğim bir iki yönü ise biraz süspansiyonlar (ya da amortisörler) sanki fazla gürültülü
    -Çok ani ileri geri vites yapmanız gereken manevra hallerinde vites biraz ağır kalıyor
    ama bunlar diğer birçok olumlu özelliğin yanın da önemsiz kalıyor
  • Teşekkürler, baktım ama fiyatları yazmıyor
  • Kapasiteye göre fiyatlar değişiyordur. Biraz zaman ayırıp görmek gerekiyor. Sanırım 430 litre civarı iyi bir port bagaj 700-800 aralığında. Ben görmedim, duyumlarımı yazıyorum.

• 2,El arayanlar için
  • Otomatik klima üzerindeki devirdaim tuşlarından içinde "A" harfi bulunanın işlevinin diğerinden farkı nedir bilen var mı, kullanım klavuzuna baktım ama net bir sonuç çıkaramadım, ayrıca seyir esnasında farkında olmadan iki kere debriyaja basar gibi sonuna kadar fren pedalına bastım, ikincisinde süratim de yüksekti, şükür ki araç stabilitesini yitirmedi ama bir başka araç da az kalsın arkadan çarpıyordu , nitekim eski alışkanlıkları unutmak kolay olmuyor...
  • 57.500 e deri koltuklu premium pack, 55-56 gibi bir rakama anlaşılabilinirse çok güzel bir seçim olabilir, düşünenler varsa kaçırmayın derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykmis

Ocak 2010 da 5008 alan ilk kullanıcılardan biri olarak aracımı 2500 ilk bakımını yaptırdım ve izleyenlere görüşlerimi sunmak istiyorum

bakımı aktif iriyıl da yaptırdım oldukça ilgililer tüm sorularımı dikkate alarak yanıtladılar ve söylendiği gibi herhangi bir bakım parası ödemedim (yıkama dahil)
    bir sonraki 15000 km de ve yaklaşık olarak 280 tl olacakmış

-Bu süreçte araçta hiçbir problem olmadı genel olarak kullanım konforu performans vb.. den memnunum
    -Yakıt tüketimi, şehir içi 6.9-7.1 civarı şehir dışında henüz denemedim
    -Sevmediğim bir iki yönü ise biraz süspansiyonlar (ya da amortisörler) sanki fazla gürültülü
    -Çok ani ileri geri vites yapmanız gereken manevra hallerinde vites biraz ağır kalıyor
    ama bunlar diğer birçok olumlu özelliğin yanın da önemsiz kalıyor

arkadaşım merhaba
    bu 2.500 km sorusuna cevap vermedi kimse.
    benim aldığım bayiiden gerek yok dediler. ama benim içim rahat etmedi
    aktif-iriyıl dan memnunsanız ben de oraya götürmek istiyorum
    98 de ilk arabamı (106 GTI) oradan almıştım, ayrı bir sempatim var

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.