Şimdi Ara

Peugeot 5008 mi Citroen C4 Grand Picasso mu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
40.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konuyu hortlatalım. Ne yaptınız bakalım.

Ben de Minik MPV'den büyükğüne geçmeye hazırlanıyorum. Hedefimde 5 kişilik C4 Picasso var. Test sürüşü yapamadım ama içine bindiğimde bayıldım.

Kendi aracım gerek tavan yüksekliği, gerek ön cam büyüklüğü ile genelde araca binen herkese araban ne kadar genişmiş şeklinde şaşırtırdı.. Bu kez ben şaşırdım.

İkinci elde değer kaybı var diyenler.. 2009'da bu araç ötv indirimi ile 40bine satıldı.. bu fiyattan alanlar biraz piyasayı alt üst ediyor.
  • Bir hort daha
  • Hort,evet arkadaşlar 5008 almayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makyajlı C4 grand Picasso şu anda piyasadaki en iyi MPV

• quote:

Orijinalden alıntı: sencer799

Hort,evet arkadaşlar 5008 almayı düşünüyorum

BEN DE 5008 almayı düşünüyorum. lakin iç hacim konusunda yapılan yorumlardan ötürü tereddütlerim var.
    dışı güzel diye içerde hapsolmaa gerek yok. bakalım 2sini de deneyim tarafımızı seçicez. ama ya c4p ya da 5008 bu net. diğer hepsinden üstünler. 5008deki konsol çok güzel, arka koltuk ekranları süper.
    c4p'de pek bi espiri yok ama içi geniş diyolla. bakalım artık.
  • entigin E kullanıcısına yanıt
    hangi modeli kastediyorsunuz.
  • Bende 2011 Peugeot 5008 veya Citroen C4 Grand Picasso almayı düşünüyorum . iki model arasında kaldım. Hangisini tercih etmeleyim ve neden ? .

+ ve - leri nelerdir.

Fikirlerinizi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurbiter

Bende 2011 Peugeot 5008 veya Citroen C4 Grand Picasso almayı düşünüyorum . iki model arasında kaldım. Hangisini tercih etmeleyim ve neden ? .

+ ve - leri nelerdir.

Fikirlerinizi bekliyorum
    Pejonun şimdiki piyasa algısından ötürü ben olsam pejo alırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: rec25

Pejonun şimdiki piyasa algısından ötürü ben olsam pejo alırdım

Alıntıları Göster
    Teşekkürler. Peki ikisinide test etme imkanınız oldumu yada inceleme ?
  • ozgurbiter O kullanıcısına yanıt
    Yazmışım modeli. Siz neyi soruyorsunuz?

• Aslında bu tarz kıyaslamalar daha görsel olmalı bu yüzden herkes şehrindekilere bu konuda yardımcı olabilir.

2010 model 5008 premium pack aracım var.

İzmir de olup artı eksiyle bilgi almak isteyen olur ise müsait olan bir zamanda yardımcı olurum. Ama kahve ısmarlatırım :))

Özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.

Bu şekilde yardımcı olabilecek arkadaşlar da foruma yazarsa faydalı olacaktır.

Mesela bende 2017 C4 Grand Picasso yu görmek istiyorum.

• Pek bahsi gecmemiş ama ben de 3 sene önce 7 kisilik araç arayışındayken uzun incelemeler sonucunda 2015 model Ford Grand C-Max tercih etmiştim. Marmaris'teyim, ilgilenenlerle memnuniyetle bilgi paylaşımında bulunurum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rock steady kullanıcısına yanıt

Yakıt nasıl hocam ? grand picasso yakıt konusunda daha cimri diyorlar siz ne diyorsunuz ?

• diGiheX kullanıcısına yanıt
    1.5 182 ps turbo bir motor ile powershift şanzıman var, araç olduça ağır... Haliyle yakıt çok mutlu etmiyor. 1.5 ve 1.4 atmosferik motorlu c segment hb araclarimda 6-6.2 ortalamayla gittigim ş.dışı yolu 7-7.5 ortalamayla gidiyordum. Ş.içi zaten 10 civarı yakıyor, cok dur kalk yapmadığım kucuk bir ilcede oldugum haliyle. İstanbul gibi bir yerde 12yi bulur diye dusunuyorum. Arac gidiyor mu diye sorarsaniz cok iyi gidiyor, motor cok yeterli bu agirlikta bir arac icin ama ivmeli kullaninca cok yakiyor. Grand picasso'yu hic tecrube etmedim ama ortadaki gostergeler konusunu haric tutarsak daha iyi oldugu yonunde bir izlenimim var. Gostergeleri niye ortaya yapiyorlar hic anlam veremiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.