Şimdi Ara

Peugeot 5008 mi Citroen C4 Grand Picasso mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
40.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    toyota verso
    opel zafira
    citoren picasso
    peugeot 5008
    renauklt scenıc
    araçların hepsini inceledim ve 5008 araçı aldım inşallah memnun kalırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuklar

mrb.arkadaşlar.
    toyota verso
    opel zafira
    citoren picasso
    peugeot 5008
    renauklt scenıc
    araçların hepsini inceledim ve 5008 araçı aldım inşallah memnun kalırım.

selam... 1 aylık kullanım sonrasında artı ve eksi yanları olarak ne söyleyebilirsiniz..?!?
  • selam... 2 gün önce 5008 ile deneme sürüşü yaptım. vites geçişleri fazla rahatsız etmiyor. süspansiyonlar gerçekten sert. sürüş performansı iyi. sürüş oldukça sessiz. olumsuz olarak ön tarafın dar olmasını söyleyebilirim. polo'nun sürücü koltuğunda bile çok daha rahatım. kullanan arkadaşlar bu konuda ne düşünüyor acaba..?
  • bu konu bitmiş galiba... ... ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: drhasim

bu konu bitmiş galiba... ... ...

5008 için şu konuya bakabilirsiniz kullanıcı görüşleri bulunuyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_36846767/mpage_1/key_/tm.htm
  • 5008 tABİ Kİ
  • Peugeot 5008 yeni çıktı ama picassonun 2. el fiyatları çok yüksek.
    c4 sahibi olarak uygun fiyatlı 5 kişilik arıyorum uzun zamandır takas dahil çok baktım ama
    sahipleri pek çıkarmıyorlar elden.
  • ben de picasso ile 5008 inceliyorum. aslında 3008 in dış görünümü daha çekici.5008 e göre çok daha güzel.
    soru şu:
    picasso mu
    5008 mi
    3008 mi
  • 5008
  • 5008'in dış görünümü daha güzel ancak Picasso'nun içi daha ferah. Ben de bu segment bir araç düşünüyorum, kararsızım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSanitarium

5008'in dış görünümü daha güzel ancak Picasso'nun içi daha ferah. Ben de bu segment bir araç düşünüyorum, kararsızım.

5008 dış görünümü güzel içide ferah bence
  • Ben özellikle picasso çıktığında çok beğenmiştim. en arka koltuklara geçişi ful size koltuklu 7 kişiliklerden (mesela ford galaxy) bile iyidi. Dışı da çok güzeldi. Fakat içi bana çok basit ve ucuz geldi o zaman almadım. Bir de ford cmax kullanıyordum o zaman Şile yolunda uzun bir test yaptım. Cmaxle yapabildiğim ani slalomlarda araç beklediğim tepkileri veremedi biraz geç kaldı , otomotiğine de tam alışamadım . O sebeple almadım.

5008 ise hem içte hem dışta bana göre çok daha güzel . Tek kusuru resimlerde gösterdikleri DVD çalar yerine iğrenç öesi eski C2 Cd çaları ile geliyor. Test etmedim sürüşünü bilmiyorum. Ben alırsam kesin olarak 5008 almak isterim ama hemen o DVD çaları bulmaya uğraşırım..
  • peugeot 5008
  • Bir yıl boyunca yapılan yorumlara bakıldığında 5008in açık ara önde olduğu görülüyor. Geçen yılın sınıfında en çok satan aracı olması tesadüf değil.
  • 5008 kere 5008
  • her ikisini de gördüm fakat tercihimi peugeot 5008 den yana kullandım ctesi araç teslim edilecek inşallah citroen tasarım olarak çok itici geldi bana ben de 5008 i tek geçerimmm
  • her ikisini de gördüm fakat tercihimi peugeot 5008 den yana kullandım ctesi araç teslim edilecek inşallah citroen tasarım olarak çok itici geldi bana ben de 5008 i tek geçerimmm
  • grand c4 Picasso
  • Citroen C4 Grand Picasso

Ben de bir süredir bu iki aracı araştırıyorum. Hem yerli hem de yabancı sitelerdeki kullanıcı ve uzman test değerlendirmeleri genelde Peugeot 5008 lehine olmasına rağmen, benim önceliklerim ve estetik zevkim açısından pek de ikna edici olamadılar.

1- Kabul etmeliyim ki Picasso'nun ön konsolun yerleşimi ve göbeği sabit direksiyonu biraz tuhaf, 5008'deki gibi klasik alışılmış dizaynı estetik olarak tercih ederim. Ancak, kullanım ve konfor açısından da Picasso üstün. 5008'de orta konsol ön tarafı çok daraltmış. Bu açıdan tercihim Picasso'dan yana oldu.

2- Picasso donanım olarak full ve tek model. 5008'de ise iki model ve opsiyonel donanımlar mevcut. Full 5008 ile Picasso arasında fazladan 10000 lira fark var. Yine Picasso'yu tercih nedeni.

3- Hem ön hem de arka koltuklarda Picasso daha ferah ve rahat bir oturuş ve seyahat hissi uyandırıyor.

Henüz satın almadım ama şu anki tercihim Picasso'dan yana. Test sürüşü yaptıktan sonra da arabadan soğumazsam Grand Picasso alacağım kesin gibi görünüyor.

• Ben de alırken aynı kriterleri göz önüne alarak GP'yi seçmiştim. 1 yılı geçti çok memnunum. Bir tek 5008'deki video paketi çok güzel bir artı. O olsun isterdim açıkçası.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.