Şimdi Ara

Peugeot ALACAKLAR burayı mutlaka okuyun!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
21.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burada cevap yazan arkadaşlar birşeyleri görmek istemiyor arıza yapan model 607 en üst segment araba.Kaldı ki neden pekala peugeot yetkilisi çıkıpta yüreğini koyup özür dilemiyor çünkü maça sıkar onların kandıra bileceği ve arabasına ot tutura bileceği kör çok.Boşuna dememişler HER TOPAL ATIN KÖR ALICISI OLUR diye
  • Cümle alem biliyor pejonun 307 modellerinin efsaneleşen problemlerini. Kendi kategorisinde uzak ara sorun çıkarmakta birinci olduğunu. Siz de biliyrosunuz o arabanın ne olduğunu ama toz kondurmamaya çalışıyorsunuz, Yukarıda bir pejo holiganı gözüm kalmış gibisinden bir yorum yapmış benzinlisini açık konuşayım beğenmedim, fakat dizel olanın çekişi ve yakıt tasarrufu çok hoşuma gitti , ama sahibi daha sonrasında aman deyince soğudum ne yapayım ne yapayım diye düşünürken ford ile aynı motoru kullandığını farkettim hatta bazı özelliklerinin de çok daha iyi olduğunu öğrendim o sebeple daha üst modeli ile birlikte ford focus dizel aldım. Şimdi kafam rahat arabamın neresi ne zaman dökülecek ne zaman yolda kalıcam diye gereksiz şeyler düşünmüyorum. Pejoların sadece 307 lerinin çok sıkıntılı olduklarını biliyordum ara sıra da diğer modellerinden şikayet duyuyordum 607 nin de 307 yi aratmadığını duyunca 206 ların falan halini düşünemiyorum.
    Neyse size doyum olmaz iyice ayyuğa çıktı sitenin en çok okunan hitleri arasına girdi pejo ve problemleri daha fazla suyu bulandırmayın. Tabi bunlar benim düşüncelerim ortaya sundum, isteyen katılır isteyen katılmaz katılanada ok katılmayanada herkes benim ile aynı fikride olmak zorunda değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaman06

yetmedi heralde bu konuda yazılan yazılar verilen cevaplar.

9 senedir 206 kullanıyoruz bir kez teklemedi maşallah.üstüne 2 araba aldık satmaya kıyamıyoruz. geçen gün bi akrabam avensis aldı turbosu arıza verdi farları iki kere servise gitti en kötüsü de uzun yolda başlarına geldi araba bi süre nazlanıp çalışmadı. yani anlayacağınız bu arabalar gökten zembille inmediği için kul yapısı olduğu için sorun çıkarabiliyor. abartıldığı gibi sorun çıkardığını varsaysak insanın aklına millet enayi mi de bu kadar şikayete rağmen pejo satılıyor bu ülkede diye bi soru gelmezmi?

yaw arkadaşım senin bu yazdığına ne dedinir ki şimdi...kimse iddia etmiyor zaten arabaların kul yapısı olmadığını...konu ne sen ne yazmışsın...ortada varsa bir problem arabayı satanın çözmesi gerekir...yani tıkandım...kelimeler kifayetsiz kaldı...ne yapsaydı adam yanii..parası mühüm değil isterse bir iğne almış olalım...iğneye para verirken bozuk iğne diye para vermiyuor kimse..sağlam parası ödüyorsun eee mal arızalı çıkıyor...hakkını hukunu bileceksin,yasal yollardan hakkını alacaksın...kimse pejo şöle pejo bole demiyor...madem çok süper firmaydı adamın arabasını mahkemeye gerek kalmadan değiştirselerdi ya...adamı bole soyletirisniz yaaaaaaaaaaaa....Allah Allah ya...bu ne ya!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Superonline1

Cümle alem biliyor pejonun 307 modellerinin efsaneleşen problemlerini. Kendi kategorisinde uzak ara sorun çıkarmakta birinci olduğunu. Siz de biliyrosunuz o arabanın ne olduğunu ama toz kondurmamaya çalışıyorsunuz, Yukarıda bir pejo holiganı gözüm kalmış gibisinden bir yorum yapmış benzinlisini açık konuşayım beğenmedim, fakat dizel olanın çekişi ve yakıt tasarrufu çok hoşuma gitti , ama sahibi daha sonrasında aman deyince soğudum ne yapayım ne yapayım diye düşünürken ford ile aynı motoru kullandığını farkettim hatta bazı özelliklerinin de çok daha iyi olduğunu öğrendim o sebeple daha üst modeli ile birlikte ford focus dizel aldım. Şimdi kafam rahat arabamın neresi ne zaman dökülecek ne zaman yolda kalıcam diye gereksiz şeyler düşünmüyorum. Pejoların sadece 307 lerinin çok sıkıntılı olduklarını biliyordum ara sıra da diğer modellerinden şikayet duyuyordum 607 nin de 307 yi aratmadığını duyunca 206 ların falan halini düşünemiyorum.
    Neyse size doyum olmaz iyice ayyuğa çıktı sitenin en çok okunan hitleri arasına girdi pejo ve problemleri daha fazla suyu bulandırmayın. Tabi bunlar benim düşüncelerim ortaya sundum, isteyen katılır isteyen katılmaz katılanada ok katılmayanada herkes benim ile aynı fikride olmak zorunda değil.

Kardeşim aldığın ford focusunu güle güle kullan.

Yanlız motoruna dikkat et birşey olmasın Çünkü Volvo gibi bir markada dahil olmak üzere Ford'a o PEUGEOT motorunu kullanıyor

• quote:

“Kliması bozuldu, sıcak üflemeye başladı; radyosu bozuldu; aracın içinden pastırma kokusu gibi bir koku eksik olmadı"

Bu sorunları bende yaşadım ve dikkat ettimde başkalarınında başına gelmiş çok denk geldim kronik olabilir.

Fakat 206'tım bir kere bile yolda bırakmadı 3 senedir rezil etmedi kelimenin tam manasıyla vezir etti beni çoğu insanın Fransız önyargısını yıktı geçti arabam

Çok dediler dandik bu PEJO'lar diye diyenlerin hepsinin arabası zamanla yolda bıraktı benim kaplan ilk günkü gibi hala

607'yi bilemem ama 206 düşünüyorsanız pekte düşünmeyin alın geçin

Şimdi aracımı değiştirmeyi düşünsem dandik diyen arkadaşım almak istiyor

Büyük lokma ye, büyük söz söyleme demiş atalarımız

• Arkadaşım gülü seven dikenine katlanır, bu budur yani...Ben şimdiye kadar aracımda bir sıkıntı görmedim, gayet güzel bir şekilde kullanıyorum.Birisi bi arıza yaşadı diye bütün peugeot larda problem var anlamına gelmez...He şuna bakılırsa tüm oto markalarında genel olarak yaşanan sıkıntılar mevcut, onun için bu mevzu biraz daha uzarsa burada tatsız tuzsuz cevaplar ve mesajlar olacak.Herkesin aracı kendine memnun olmayan memnun olduğu aracı alsın ve herkese kazasız belasız sürüşler dilerim....
  • Peugeot ,307'den sonra sorunlarıyla ünlü oldu.308 almaya nıyetlendım bır aralar.(hem dızel,hem otomatık oldugu ıcın) ama tamırcıler bıle pejodan uzak dur dıyor.
  • arkadaşlar madem bu kadar sorun var diyip büyütüyorsunuz gözünüzde bu aracı bırakın almayın zaten herkes kullanırsa tadı kıymeti kalmaz biz sürüş keyfini , ekonomisini , konforunu yaşarız...

Ayrıcalık bizde kalsın
  • ne pejoymuş bee..
    kıskanc bakışlarla yoluma devam ediyorum.. Maşallah daha tık demedi aslanım
  • quote:

Orijinalden alıntı: uruk33

ne pejoymuş bee..

• quote:

Orijinalden alıntı: uruk33

ne pejoymuş bee..

• sadece şunu bilir şunu söylerim birilerini bi yerden başka bi yere götürme aracından ziyade genç ve kendini genç hissetmek isteyenlerin aracıdır 307.
  • 2-3 ay önce 207 1.6 hdi aldım, maşallah hiç bir sıkıntı yok, amcaoğlu 207 alalı neredeyse 1 sene olacak sadece sağ ön kapıdan bir tıkırtı geldi onu da serviste halletmişler. biz memnunuz ama tabi ki kul yapısı sorun çıkabilir.
  • yukarıdaki arkadaşlarıma ilaveten;

5 senelik 206, 9 senelik 405, 10 senelik 406 tecrübelerimizden hiçbirinde herhangi bir sorun yaşamadık..

ama sayın cevizoğlu uyarmış ya hemen satalım, komplo teorisyeni bir arkadaş olduğu için söylüyorum kesin aracına kumpas kurmuşlar bunun
  • 3 sene 306 kullandım abim kaza yaptı ve araç perte çıktı eğer başka bir araba olsaydı belkide çok ağır bir şekilde yaralanabilirdi fakat sadece parmağnda bir çatlakla atlattı 4 airbag olması bunun en büyük nedeni. 3 ay evvelde 206 rolland garros aldım o araçtaki donanım bilmem hangi 2010 model bir araçta var peugeot kesinlikle alınmaz çok arıza çıkarıyo diyen arkadaşlar kesinlikle yanılıyor...
  • merhabalar.. ben de bir çok arabaya bindim.. otomobil dediğiniz şey bir avuç somun bir avuç civatadan ibaret.. bakımlarını yaptırmazsanız hor kullanırsanız sürekli debriyaja basmak gibi yanlış alışkanlıklarınız da varsa tank olsa sorun çıkarır.. 2 aydır 206 kullanıyorum.. şimdilik şükür bi sorun çıkarmadı.. tabi her aracın kronik bi sorunu vardır.. rolls roys alsın sorun istemeyen herkes birşey öneriye en sağlam öneri budur diye düşünüyorum.. :D
  • otomotiv sektörü tecrübesi olan biri olarak şunu söyleyim yeni üretilen araçlar yani piyasaya yeni sürülmüş yada elektronik ve motor düzeyinde revizyon görmüş modelleri mümkünse 1 sene almayın bunda markanın hiç bir önemi yok.

Otomotiv firmalarının neredeyse hepsi araçları tamaladıktan sonra tasarım ve üretim maliyetlerinin bir an önce karşılanması amacıyla araçlarını %100 düzelterek piyasaya sürmezler, araçların parçalarıda tek firma tarafından üretilmez frenler ecular enjektörler v.s. v.s. farklı firmalara ürettirlir. bu üretim ve mühnedislik sürecinde o tasarımın oturması beklenmez piyasaya sürülür ve piyasaya çıkan araçların arıza ve sorun kayıtlarına göre dosyalar açılarak sorunlu parçaları revize edilir. burda eğerki parçaların uyum seviyesi yüksek ise o model tutulur ancak ilk üretimde hatalar çok çıkarsa o zaman firmalar problem yaşar o model tutulmaz. Firmalarda bunu istemez ancak prototip ve ilk seri üretim sürecinde mahakk ki sorun ortalamarı da değişir. yani bir firma 1000 tabe araç üretip hepini teste zaten sokamaz tedarik edilen ve önemli bir parça hata vermeye başlarsa o zaman sorun olur mesela 307lerin ecularından kaynaklanan yolda aracın birden elektrik kesmesi bu tip bir problemdir.

yada toyotanın başına gelen fren problemi. bu markayı genel olarak kötü yapmaz o model için geçerli şartlardır. 206 12 senedir piyasada olan bir araç şu an alacağınıız 206ların 0ında bir problem yaşama olasılığınız düşükken yeni çıkan bir modelde sorun çıkmasının yegane nedeni 206 nın oturmuş tür sorunlu parçalarının revizyon gördüğü bir modelken diğer araç henüz oturmamış bir modeldir.

megane 2 hb lerde ilk geldiğinde aynı sıkıntılar oldu. clio 3lerin fren balataları ile ilgili sorun vardı stabilize yolda ses yapıyordu, nissan navaraların air bagi kazadan sonra patlıyordu gibi gibi gibi.

• bende 4 yıldır pejo 206 kullanıyorum ve çok memnunum. inadına pejo kardeşim.. burda karalama yapan arkadaşların eminim hiç pejoları olmamıştır :)))
  • 2 yıldır 207 kullanıcısıyım. Sıfır aldım ve arabayı çok hor kullanırım, benimle mi yaşayacak deyip arabaya hiç acımam. Buna rağmen arabamla hiç sıkıntım olmadı. Bir kişinin başına geldi diye bütün araçları kötülemek yanlış bir tutum. Bütün araçlar için aynı durum söz konusu olabilir.

Her ne kadar Euro NCAP'ten 5 yıldız alsa da 207'nin çok güvenli olmadığını düşünüyordum. Dün bir kaza geçirdim; 8 araç birbirine girdi ve ben 3. arabaydım.(hızım yaklaşık 90 km idi)

Renault Broadway, Ford Mondeo, Opel Astra ve Fiat Doblo olmak üzere toplamda 4 araba perte çıktı. Arkadan iki şiddetli darbe almama rağmen benim 207'nin sadece plastik aksamında hasar oluştu. Allaha şükür canımıza bir şey gelmedi. Resimleri de eklemek istedim:

Peugeot ALACAKLAR burayı mutlaka okuyun!!

Sevgiler, saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackerfriend -- 20 Haziran 2010; 10:27:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hackerfriend

2 yıldır 207 kullanıcısıyım. Sıfır aldım ve arabayı çok hor kullanırım, benimle mi yaşayacak deyip arabaya hiç acımam. Buna rağmen arabamla hiç sıkıntım olmadı. Bir kişinin başına geldi diye bütün araçları kötülemek yanlış bir tutum. Bütün araçlar için aynı durum söz konusu olabilir.

Her ne kadar Euro NCAP'ten 5 yıldız alsa da 207'nin çok güvenli olmadığını düşünüyordum. Dün bir kaza geçirdim; 8 araç birbirine girdi ve ben 3. arabaydım.(hızım yaklaşık 90 km idi)

Renault Broadway, Ford Mondeo, Opel Astra ve Fiat Doblo olmak üzere toplamda 4 araba perte çıktı. Arkadan iki şiddetli darbe almama rağmen benim 207'nin sadece plastik aksamında hasar oluştu. Allaha şükür canımıza bir şey gelmedi. Resimleri de eklemek istedim:

Sevgiler, saygılar.

Çok geçmiş olsun, insanlar euroncap den ziyade güvenlik için hiçbir önemi olmayan kaporta üzerinde yoğunlaştığı için yanlış anlaşılmalar olabiliyor, 207 nin güvenliği zaten tartışmaya açık bir mevzu değil 5 yıldız almış bir otomobil. Sizin araçta tamponlar mı hasarlı sadece yoksa radyatör ve iç aksam hasar gördü mü? Görünüşe bakılırsa airbag masrafı olmadığından perte çıkmamıştır diye tahmin ediyorum doğru mu? Tekrardan geçmiş olsun diliyorum, Allah kimseye kaza vermesin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.