Şimdi Ara

Peugeot / Citroen elektrikcisi var mi Avr yakasi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracimin tesisatinda bir sikinti var, motor beyni bir yere baglanamiyormus ne oldugunu unuttum. Daha once gittigim bir pejo elektronikcisi maslakta garaj58 var ama adam cok dolu, beni haftaya salliyor. Tavsiye edebielceginiz pejodan anlayan elektrikci var mi Istanbul avrupa yakasi?

Pejo forumuna yazmistim millet normal pejo servisi onermis, bunlar tesisata bakmaz ki, bana elektrikci lazim.

Araca yeni motor yaptirdim ve bir takim sikintilar var, bir an once tesisati yaptirmak istiyorum ki sikinti devam ediyorsa motorcuya tekrar gotureyim arabayi baksin. Su an bir sikinti gozukmuyor motorda, tesisat yapilsin olmazsa tekrar bakalim diyor.

• Allah kolaylık versin . İstanbulda gerçekten işinden anlayan psa tamircisi bulmak gerçekten çok zor . Bu arada o facebook gruplarından olabildiğince hızlı uzaklaşın , ne hikmetse moderatörlerinin psa tamir dükkanları var :) ve sağolsunlar dolandırıcısınada ben rastladım :)
    Geçmiş olsun bu arada neden motor yapıldı hararet mi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba kendilerine hiç gitmedim ama çok duydum iyi olduklarını biraz araştırın isterseniz ;

Ömer Gedik - FP Otomotiv - Euro Repar Car Service Maslak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Renault Servis Tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.