Şimdi Ara

Peugeot'dan Aldığımız Sıfır Aracın Arıza Rekoru Hikayesi. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
1
Favori
17.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öncelikle başlığı açan, aracında sorun yaşayan arkadaşıma geçmiş olsun diyorum. Gerçekten üzücü bir durum. Lakin kendisi, dava açmayıp zararına aracını herhangi bir galeriye vermek ile hata yapmıştır. Burada veya herhangi bir başka platformda peugeot kullanıcılarını yahut, peugeot markasını karalamak veya övmek işi bütünüyle fanatizme bağlamak yanlıştır.

Aramızda Peugeot'un ceo'su var da ben mi bilmiyorum? Sizi A noktasından B noktasına getirmek dışında nasıl bir fayda sağlıyor herhangi bir marka? Veya bunu ücretsiz mi yapıyor?

Bir diğer soru, peugeot aldım, ben yandım siz yanmayın aforizması, ne kadar güvenilir? Bende 4 yıldır aynı aracı kullanıyorum, yanmadım?

Milyon dolarlık soruya gelelim, siz acaba peugeot aldığınız için mi yandınız yoksa %100 haklı olduğunuz konuda, hakkınızı layıkıyla savunamadığınız için mi?

Çeşitli misaller verilmiş, efendim bakınız benim amcam da vardı, halam da kullanıyordu, dayım, yengem abim vesair, kardeşim senin amcanı da dayını da halanı da kapsıyor zaten istatistikler, bu tür sorunlar bütün markalarda mevcut, en geçerli/güvenilir bilgileri bizlere istatistikler sunuyor, sıralamalarda 308 sorunsuzluğu ile hep üst sıralarda.

Beklentilerin gerçekleşme düzeyi/beklentiler ile formüle edilerek yapılan araç seçiminde kim kimi neden yargılıyor?

İnsanların birbirlerini araç, telefon, pc veya herhangi bir teknoloji için kırdığı şu ortamda kime neyi anlatabiliriz ki?

Kim hangi markayı kullanıyor ise O en iyisi, en güzeli.

Hiç gerek yok dostlar, hiç tanımadığınız insanları peugeot, wv veya herhangi bir araç markası için kırmaya incitmeye.

Bundan sonra da ne söylenirse haybeye.

• ''TheEren'' aynen katıyorum, forumda malesef yanlış yönlendirmeler aşırı çok bazı insanlar 307 ile 308 yorum yaparken 307'nın sorunlarını söyleyeni mi görmedik, ve sordum niye öyle yorum yapıyorsun diyince aynı saseyi kullanıyormuş ah ah ****un amacı yanlış yönlendirmemek tecrübelerimiz ile bir fikir vermek ''Peugeot'dan Aldığımız Sıfır Aracın Arıza Rekoru Hikayesi. '' bu konu açılmış iyi güzel fakat her alınan araçta böyle olaylar ve daha fazlasını görebilirsiniz örnek sıfır araçta bile boya çıkması gibi

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.