Peugeota kötü diyenler bu listeye baksın sonra konuşsun.
peugeot nun opel ve volkswagen i geçtiğine inanmıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: VEDATDINC
peugeot kötü diyorum çünkü ondan iyi 11 marka var neden o 11 iyi marka otomobilden birini seçmiyim ;)
Japonlar'a maşallah gerçekten..
İlk 7'nin 5'i Japon!!!
Geçmiş olsun Peogeut pişmanlıktır keşke almasaydınız.
quote:
Fotoğrafta görünen bir gazeteyse kimin gazetesidir, gazetelerde hep doğrumu yazar ? İngiltere'de kim 200 bin oto incelemiş? Neye göre bu kararı vermiş ? İnceleme yapan kuruluşun ciddiyeti nedir ? Yarın başka bir gazete en az arıza yapan otomobil trabanttır yazarsa ne olacak ? Peugeot dünyanın en iyi markası olabilir ama bu gazete parçası fotoğrafının beş kuruşluk delil değeri olmaz.
quote:
yazıyı iyi okuyun arkadaş aracın arka camlarını açınca ses yapıyormuş benim arabanın arka camlar ses yapıyor bende peugeotu mahkemeye vereyim komik olmayın yaaaa şaka mı bu.
Camların sallanıp tıkırtı yapabileceğini düşünmedinmi hiç? Ön camlar neden yapmıyor ki?
ben de 308 den sıkıntı yaşamıştım ancak 2. el diye önceki adamın iyi kullanmamasına vermiştim. her şeye rağmen bi tiksinme oluşuyor markaya karşı. ancak sizin olay çok kötü olmuş. sıfır araç ve 3 aylık dönem. geçmiş olsun.
Camların sallanıp tıkırtı yaptığını hiç sanmıyorum alalı daha bir yıl bile olmamış ve güneşlikler ses yapıyor diyor sen inanıyornusun.?
quote:
Orijinalden alıntı: jac0B0
quote:
peugeot kötü diyorum çünkü ondan iyi 11 marka var neden o 11 iyi marka otomobilden birini seçmiyim ;)
Peugeottan sonraki bizim fanatik insanımızın yere göğe sığdıramadığı WV ve diğer markalara sessiz kalma istersen.
Japon arabalarina su sorunsuzluktan dolayi her gecen gun ilgim artiyor
Gecenlerde 2003 model civic kullandim 130.000 km saat gibiydi masallah azim acik kaldi araba hic bakilmamis birde arkadas icradan aldi araci 6 ay yatmis ::))))
Su ic tasarima azcik onem verseler birde dizel motor 1.6 eminim daha cok satarlar
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: jac0B0
quote:
Peugeottan sonraki bizim fanatik insanımızın yere göğe sığdıramadığı WV ve diğer markalara sessiz kalma istersen.
opel, reno neyse de vw ye bayağı şaşırdım , şimdi vw fanatikleri gelir photoshop bu resim derler :D
BMW %37 oda alınmaz değilmi
ancak aklıma gelen ilk şey maalesef, hırsızın hiç mi suçu yok cümlesi oldu, sözüm meclisten dışarı yanlış anlamayın. Ama bahsettiğiniz sorunlar biraz da sürüş tarzını ve aracın sürüldüğü yolları akla getiriyor..
bizim insanımızda böyle işte... elinde hakkı varken arabayı satıp kurtulmayı çözüm bilir...
yurt dışında böyle bişey olsa sonuna kadar hakkını arar ve hakkını almadan olayın peşini bırakmaz insanlar...
Bizim üniversitedeki çok değer verdiğim hocalardan biri anlatıyo;
Bi gün arkadaşıyla birlikte gezerken arkadaşı bunu durdurmuş ve bi mağazaya girmiş. beyaz eşya satan bi yermiş ve orda gördüğü önü camlı tanıtım amaçlı konmuş bi çamaşır makinasını satın almak istemiş. mağaza görevlisini çağırmış fiyatını sormuş. Görevli satmadıklarını, satılık olmadığını söylemiş. arkadaşı hala israr edip, önünde satılamaz veya tanıtım amaçlıdır gibi bi yazının olmadığını, oraya konduğuna göre bunu satın alabileceğini fiyatı neyse verip alacağını söylemiş... nafile..
gitmiş bi polis çağırmış dışardan tutanak tutturmuş, ardından tüketici haklarınamı ne başvurmuş olumlu sonuçlanmış... hoca diyoki yalan olmasın 1 ay sonra o makinayı evine kadar getirmişler ve özür dilemişler...
şimdi bu konuyla ne alakası var diyebilirsiniz ama uraşan insanlar hiç hakları olmayan şeyleri bile bu tür girişimlerle ayaklarına kadar ücretsiz getirtebiliyorlar..
ki siz para vermişsiniz, vakit ayırmışsınız, sinir stress sahibi olmuşsunuz... ardından zararına satmışsınız...
velhasıl kelam hakkınızı aramamakla hata yapmışsınız...
japonlardan sonra almanlarda fena değilmiş..mercedes,audi,bmv(maşallah sıralamaya bakın)...sadece ww ve opel alman imajını bozuyor..opel'i bilmiyorum ama ww kesinikle isminin hakkını veren bir marka değil..millet bide aylarca sıra bekliyor..ilginç..yalnız özellikle bmv ve peugeotun oranları aynı..
Her üreticide yaşanabilir bir konu idi bu, bilinen bir gerçekki ülkemizdeki tüm üreticiler kanunların kendilerine sağladığı avantajları sonuna kadar kullanıyor. Hızlı yürütülmeyen yargı süreci de tüketicinin aleyhine gelişiyor. Birileri konuyu yeniden hortlatmış, oysa ki bu konudan sonra aynı serzenişler içinde bir vw, bir de volvo araç sahibi var.
quote:
BMW almayalım o zaman.
quote:
Orijinalden alıntı: ersinbektas
quote:
BMW almayalım o zaman.
Alma zaten niye aliyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: oquzdag
quote:
Orijinalden alıntı: ftk44
Bizde peugeot madurlarındanız benim araçta en az arkadaşınki kadar sorunlu 308.. Birincisi araç sorunlu ikincisi araçtaki sorunu servise kabul ettirmeniz gerekiyor bak bu sorun diye hani kabul ettiler sorunu yetmezzzz.Sonra peugeot genel merkeze sorun olduğunu kabul ettireceksiniz hani bunuda çözdünüz diyelim garanti bölümü var v.s v.s adamlar kolayını bulmuşlar sorunlu yap sat gerisini de s... et.. Hadi onları anladık adam ticari yapıp satacak para kazanacakda forumda ki bazı sivrileri ne yapacaz?? Israrla tüketiciyi kazıklama odaklı firmayı altın yapacaklar nerdeyse kendi akıllarınca.. Tabi haklı yönü şahin dışında araç kullanmadıysa napsın bunu nimetten sayıyor..
hocam forum zaten bölünmüş durumda,
kore,japon fanatikleri vw grup fanatikleri fransız fanatikleri birde bu üçünden ayrı, bmw mecedesçiler var.
Her fırsatta konunun içeriğine bakmadan. Veya konunun içeriğindeki madde madde unsurlara bakmadan fanatikçe, kendini ULU OTOMOTİV YORUMCUSU olarak görenler var.
bi de aveo cular var onları unutmayalım
her araba arızalanır. milyon dolarlık arabalar durduk yere yanmaya başlıyorsa binek arabalar haydi haydi arızalanır. fransız araçlarını sevmem ama bu hepsinin kötü olduğu anlamına gelmiyor. vw grubu aracımızın gösterge paneli bozuldu aracı yerinden kımıldatamadık lada samara olsaydı sorun olmazdı kanımca güncel araçlar elektronik sistemlere muhtaç olduğundan arıza oranları düşük olmaz bence. motor arzaları da keza öyle