Şimdi Ara

Peugeot Deneyimleri ve Servisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1,4 benzinli 16V 90 beygir motorlu bir 207 veya 307 almayı düşünüyorum.
    Kampanya fiyatları, donanımı, kasa dizaynı, ENCAP testleri vs. uygun görünüyor.

Amaaaaa,
    kime sorarsam hemen "Peugeot'lar sık tamire gider, servisi de pek dürüst değildir, sonra çok pişman olursun" diyor.
    Gerçi bunu söyleyenlerin Peugeot'su yok ama neden herkes bu konuda hemfikir?
    Bir Allah'ın kulu da "Peugeot sağlamdır ve servisi de iyidir" demedi ama bir kişi bile!
    307 hakkında da 207'den daha kötü konuşuluyor.

Kullanıcılar lütfen, sağlamlık ve servis konusundaki deneyimlerinizi yazabilir misiniz?
    "Peugeot ve servisi kötüdür" imajının gerçekliği konusunda dürüst cevaplarınızı bekliyorum.
    Şimdiden teşekkürler.

• 2 seneden fazla süredir 206 x-line benzinli kullanıyorum. aracım 30.000 km'de. yaşadığım problemler:
    1800 km deyken bir sabah yola çıkar çıkmaz araç çekişten düştü, arıza lambası yandı. 2 saat sonra çekiciyle servisteydik.
    araç hiç birşey olmamış gibi çalıştı ve yürüdü. ondan sonra şükür arıza yapmadı.
    bozuk yollarda iç kısımda çok tıkırtı oluşuyor. malzeme ve işçilik ortalamanın altında.
    ama sürüş çok keyifli. kemikli vites geçişleri ve kıvraklık hoşuma gidiyor.

207 dizel ile test sürüşü yaptım. uzatmadan tek kelime: 207 kaliteli ve şık bir araç (edit: tek kelime olmadı pardon :) )

ama bir sorun var, Türkiye'de 90bg benzinli Premium yok, almayı ciddi olarak düşünüyordum bunu öğrenene kadar.

servis konusunda sorunum olmadı. zaten 1 kere servise götürdüm. 10000km'de.
    20000 bakımını sanayide ustama yaptırdım. garantiyi bozdum böylece.
    yakında 30000 bakımına da aynı ustama götürücem. güven olayı bambaşka. servislerde o hizmeti bulamıyorum gibi geliyor.
    zaten sanayide de orijinal parça takılıyor bir sorun oldugunda. sadece mekan farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qherme -- 23 Mayıs 2007; 8:23:47 >

• dostum her markanın servislerinde iyi ve kötü var..bunu sana söyleyenlerin kaçı pug servisine gitmiş ki..kötüsü yok demiyorum illa ki vardır..ama bu kadar karamsar olma..ikincisi benim de eski kasa 307 kullanan arkadaşlarım var..hiçte bu kadar olumsuz şeyler görmüyorum..adı çıkmış dokuza inmez sekize derler ya..öyle bi durum olsa gerek..ama gerçekçi olmak gerekirse bu söylentiler mide bulandırıcıdır

ancak bildiğim kadarıyla 207 hakkında bu tarz olumsuz pek eleştiri yok...Bir aile dostumuzun sürücü kursu var araçları 206..şimdi 207'lerle değiştiriyor..4 tanesini değiştirdi..binip kullanma fırsatım oldu gerçekten çok güzel araçlar

• 3 yılı askındır dizel 307 sürüorum...hala daha asfaltı kazıyorum...tık demedi masallah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __RaVe__® -- 23 Mayıs 2007; 12:32:04 >
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim.
    Anlaşılan "kronik sorunlu" değil Peugeot'lar.
    Servisi de çok kötü değil diye anladım yazdıklarınızı.

Dediğiniz gibi, Peugeot'ya ama özellikle de 307'ye "bozuk" etiketi yapıştırılmış anlaşılan.
    Gerçi gene de bu söylenti hep bir şüphe tortusu bırakıyor bende.

1,4 benzinli 90 beygirin,
    207 Trendy'si 28.000 Lira; 307 Comfort'u ise 29.000 Lira.

Ben de 1.000 Lira fazla verip, 307 alayım diyordum ama 207'nin 307'ye göre daha sorunsuz ve kaliteli olduğunu yazmışsınız.
    Bu durumda kafam karıştı. 307 yerine 207 mi alsam acaba?
    Oysa, 307 Comfort, 207 Trendy'den hem daha donanımlı, hem de bir üst sınıf.
    Ne dersiniz?
  • arkadaşım bu sorularına en iyi cevabı 207 kullanıcıları verir..@Mas207 @iasonion @baranss sorularına ayrıntılarıyla cevap vereceklerdir..Pm ile de ulaşabilirsin arkadaşlara
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.