Şimdi Ara

Peugeot Far hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2011 model peugeot rcz sahibiyim. Aloparca v.b şaseli ürün sorgulama yaptığım sitelerde 308 farlarının rcz ile 1-1 uyumlu olduğunu teyit ettim. Sanayiden dostlarımı aradığımda doğruladılar.

Şimdi aşağıdaki farları almak istiyorum
    https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-peugeot-308-sag-far-sifir-2009-2011-modeller-424512160/detay

Ancak RCZ nin farları bi-xenon ( Direksiyonun yönüne göre dönen mercekli far )

Aracımın üstündeki farların iç aksamı temiz sadece farları karartma esnasında oluşan kasada ve camda çatlaklar var.

Bu farın soket kısmı felan benim aracıma uyar mı iç aksam buna aktarılabilir mi yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albert-Einstein -- 8 Mayıs 2017; 23:24:37 >

• Cevap alamadığım için güncelliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  • Hocam bu farlar düz halojen ve adaptif değil. Soketleri farklı olma ihtimali yüksek gibi geldi bana. Peugeot'nun Servicebox uygulaması vardı ordan bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Hocam bu farlar düz halojen ve adaptif değil. Soketleri farklı olma ihtimali yüksek gibi geldi bana. Peugeot'nun Servicebox uygulaması vardı ordan bakabilirsin.

Teşekkürler modum. Servicebox uygulamasını karıştırdım ama net bir bilgiye ulaşamadım.
  • Rcz nin adaptif bi xenon olayını istiyorsanız olmaz. hem far soketleri ıymaz hemde rcz de far kontrol modülü mevcut ve bu modül bsi beyne bağlıdır direksiyon açısı v.s. için. ayrıca yükseklik sensörleride gerek.

bunun yerine mevcut farlarınıza bi xenon mercek modifiyesi yapmanızı öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.