Soru bana değil ama kusura bakmayın, bu kadar kötü bir kıyas yapılmaz, siz Connectle seyahat ettiniz mi, yani 5008 aynı genişliği D sınıfı konforunda veriyor, donanımlı alırsan adaptif cc sinden, güvenlik sensörleri vs konforlu bir binek aynı zamanda. Oldu olacak transit diyin bari 10 kişi rahat sığarlar, yanlış bir kıyas
beni siz de anlamamışsınız. ben transit connect demedim ki. ben connect ile 200.000 km (bir önceki kasa) ford turneo custom ile
200.000 km (yine ilk kasa) yapmış bir insanım. elbette bir binek ile bir ticari ilk bakışta kıyaslanmaz ama gerçekten öyle mi? yukarıda yazan 5008 sahibi arkadaşımız kalabalık olduğunu ve geniş bir bagaja gereksinim duyduğunu yazmış. ben de, eğer ki 5008 almak için sebep bunlar ise bu ihtiyaçları daha iyi yerine getirecek olan araçlar varken 5008 bunların yapamadığı neyi yapıyor diye sordum. ki mesele donanımsa şimdi size cevap yazmak için fordun sitesine baktığımda custom için şu donanımlardan bahsediyor : Trafik işaretlerini algılayan Trafik İşareti Tanıma Sistemi, gözden kaçabilecek araçları tespit eden Kör Nokta Uyarı Sistemi, park alanından çıkarken tehlikelere karşı uyaran Çapraz Trafik Uyarı Sistemi ve Adaptif Hız Sabitleme Sistemi,Çarpışma Önleme Yardımcısı, yolunuza çıkabilecek araçları ve yayaları algılayarak sizi uyarır. Önünüze çıkan araçlara veya yayalara tepki vermezseniz, sistem otomatik olarak fren yapar ve kaza yapmadan atlatmanıza yardımcı olur. 80 km/saat kadar hızda etkin şekilde çalışır. bunlar bir ticari için yeterince lüks güvenlik donanımları. evet kabul ediyorum 3008 ve 5008 in dış dizaynı güzel ama ben hala suv diye bu araçların neden alındığını anlamış değilim.
quote:
Orijinalden alıntı: texjrwillerjr
peki ben size bir soru sormak istiyorum; 7 kişilik+ geniş bagaj arıyorduysanız niye vw caravelle yada ford turneo custom gibi alternatiflere bakmadınız? amaç çok insan taşımaksa bunlar alasını taşır, amaç çok geniş bagajsa bunlarda alası var, amaç arazi olmayıp yerden yüksek olması ve bozuk arazide gitmesi ise bunlar da fazlası ile gider. ruhsatta otomobil olarak geçtiği için hız ve köprü sınırlamalarından da etkilenmez. o yüzden soruyorum bir 5008 almaktaki gerçek amaç nedir?
Alıntıları Göster
Elma ile Brokoli yapmissin :)
cuoresportivo
kullanıcısına yanıt
eğer amaç 7 kişilik bir araç almaksa sanmıyorum. eğer amaç 7 kişilik bir suv almaksa 5008 de suv değil yüksek hatchback. bence sorun, insanımızın ihtiyacına göre değil çevreden gelen tepkilere göre araç alması.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme