206 ve 207 kullandım.ikisindede arabanın önünü göremedim.sizde böyle bir şeyle karşılaştınız mı?
alişinca bu durum cok keeyif veriyor. sorun yok
206 da az bisey goruyordum.. 406 coupe de hicbisey goremiyorum :)
aracı aldığım kadın da bu yüzden satmıştı, alışkanlık gerektirdiği kesin ama keyifli de buluyorum
oturuş pozisyonuyla alakalı bişey. sandalyede oturur gibi oturursanız belki görürsünüz. ama görüp de ne yapacaksınız? zaten arabanın önü orda duruyo, bi yere gittiği yok
hakikattende öyle ama cok iyi bişey yani öndeki kaputu görsem ne olucak görmesem ne olucak 307dede partnerdede partner tepee"dede gözükmüyo ama 407de bi parça görünüyo
önceki arabam 206 X-designdı. Teyzemin 307 HB sini de kullandım. Şimdiki aracım 207 HB. Hiçbirinde aracın önünü göremedim. Biraz alıştıktan sonra sorun olmuyor ;))
Ben de Şahinden 206'ya binince ilk önce tuhaf karşılamıştım ama şimdi alıştım.Bence böyle olması çok güzel.İnsana daha bi ferahlık hissi veriyor ön cam.
murat dediğin doğru ferahlık hissi veriyor ön cam da arkadakiler şıkışıklıktan çok şikayetçi
quote:
Orijinalden alıntı: gorky_13
murat dediğin doğru ferahlık hissi veriyor ön cam da arkadakiler şıkışıklıktan çok şikayetçi
Arabanın küçük olduğunu bile bile bu sitemi yapıyorlarsa o da onların kendi sorunu Görkem
zaten haketmiyolar peugeot'yu onları bmc kamyon paklar...
Bende bugün baktım sürüş pozisyonumdan ötürü değil önümü kaputu bile göremiyorum. :) ilk başlarda zorlasada sonradan acayip ferah bir sürüş oluyor. Araca ilk bindiğimizde eşimle 3 oda 1 salon ev gibi demiştik arabanın önüne :) İşin kötüsü bundan sonra anca cmax paklar beni gibi geliyor...
citroen grand picasso yu da unutmayın
Mercedes gibi yıldız koyun arabanın önüne.Anlarsınız nerede olduğunu
7 senedir kulanıyorum ilk bindiğimde bile şikayet etmedim önünü göremiyorum diye.İlginç...
evt gorunmuyor ve bu surerken cok keyif veriyor..sanki oyun oynuyorum (:
Aracın önünün görünmesi park çıkışı ya da dar alandan araç sollarken çok gerekiyor. Ezbere şansına çıkış yapmak da çok riskli. O yüzden tampon köşeleri zedeleniyor. Yoksa ferahlığa diyecek yok..
tecrübeyle alakalı, bir iki kullanmada alışıyorsunuz, yok halen sizin için bu durum bir sorun teşkil ediyorsa araçtan ziyade şöfrlgnzle alakalı bir durum oldugunu düşünüyorum..Zira alıştıktan sonra herhangi bir peugeot dan aldıgınız ferahlık hissini kolay kolay hiçbir araçtan alamıyorsunuz
iki defa sağ çamurluğu sürttüm arabanın önünü göremediğim için.
araç 206.
sonuçta tofaş arabası değil, eurodinamik yapıya sahip olduğu için peugeot grubunun önü yere doğru kıvrımlıdır, bu eksi değil artı bir durumdur daha rahat bir sürüş sağlar ve alışınca çok zevk verir.
bende de peugeot partner var ama aracımın onunu tamamen goruyorum arkaya yaslanmam halınde bıle ama gorunmeseydıde sorun etmezdım herale:)