Şimdi Ara

Peugeot Orjinal Teybine USB Adaptör

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
17.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günümüz otomobil kullanıcılarının en büyük sıkıntısı basit ve geliştirilmeye musait olmayan müzik sistemi...
    işte buna enkolay ve pratik çözüm Anycar Link USB adaptörleri
    birçok marka aracın orjinal oto radyo teybine (CD Changer uyumlu olan modellere) adapte edilen bir ekipman ile orjinal teybinize USB + SD + Aux girişi sağlamak mümkün
    Hem de aracın orjinal teybi ve direksiyon kumandasını kullanarak parça ve klasor değişim imkanı

piyasadaki muadillerine göre daha hızlı ve kesinlikle sorunsuz çalışan Anycar Link hızlı ve kolay montaj imkanı ile göze çarpıyor.
    ürünün bluetoothlu modelleri de mevcut olup aracınıza uyumlu modelleri görmek için aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz.

Peugeot ve Citroen marka araçların Can Bus' lı teypleri ile Uyumludur.(2010' a kadar)

http://www.rsteknoloji.com/Peugeot-Citroen-USB-Adaptoru-Anycar-Link-PSA-1080A,PR-580.html

detaylı bilgi almak için : bilgi@rsteknoloji.com

• bu sadece orjinal teybini değiştirmek istemeyen ya da direksiyon kumandasından feragat etmek istemeyen kullanıcıların yoğun tercih ettiği bir ürün
  • +++++++++++ birde ekran dan feragat etmek istemeyen !..

bende 2006 407 comfort var ona uyarmı acaba ?.. cd changer desteği varmı yok mu bilmiyorum !..
  • uyumlu modeli mevcuttur...
  • kardeş peki bunu nereye monte ediyoruz teypte bir çıkış yok , teybin arka tarafından mı ?..
  • teybin arkasında CD Changer çıkışı vardır
    oraya takıyoruz
    teybimiz bu ekipmanı orjinal Cd changer olarak tanıyor.
    USB bellek içerisine CD1-CD2-CD3..... şekilnde oluşturacağımız 6 klasore 99' ar adet MP3 dosyası yüklüyoruz
    ister teybin üzeirnden isterseniz de direksiyon kumandası üzerinden klasör ve dosyalar arasında geçis yapabilirsiniz
  • CAN bus'ı icad edenin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20w şarj adaptörü orjinal mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Al benden de o kadar Salihim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: extremeenvy

CAN bus'ı icad edenin...

oda ne olaki ?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkTime

teybin arkasında CD Changer çıkışı vardır
    oraya takıyoruz
    USB bellek içerisine CD1-CD2-CD3..... şekilnde oluşturacağımız 6 klasore 99' ar adet MP3 dosyası yüklüyoruz
    ister teybin üzeirnden isterseniz de direksiyon kumandası üzerinden klasör ve dosyalar arasında geçis yapabilirsiniz

kardeş yani 300 mp3 için mi 200 tl para vereceğiz ?..

bu cihazın başka çıkış destekleri varmı ?.. video çıkışı vs gibi !..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

quote:

Orijinalden alıntı: TurkTime

teybin arkasında CD Changer çıkışı vardır
    oraya takıyoruz

kardeş yani 300 mp3 için mi 200 tl para vereceğiz ?..

bu cihazın başka çıkış destekleri varmı ?.. video çıkışı vs gibi !..

Teybiniz bu ekipmanı 6' lı CD changer olarak gördüğü için 6 klasör görür
    teypler 99' dan 100 geçmediği için de 99 parça görür
    toplam 594 adet MP3 yükleyebilirsiniz.
    ,USB - SD - ve AUX girişi mevcuttur
    Bluetooth desteği olan modeli de mevcuttur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkTime -- 6 Aralık 2010; 9:54:17 >

• quote:

quote:

CAN bus'ı icad edenin...

oda ne olaki ?..

Aracın iletişim sistemi.Aslında sadece peugeot kullanmıyor.

Birçok araç üreticisi artık bu sistemi kullanıyor.

Peugeot VAN sisteminden CAN sistemine geçti.

T5 kasa (makyajsız) 307 ler VAN sistemi. (makyajdan önce bazı T5 kasalarda CAN sistemine geçti,
    hatta bunu klima kontrollerinden anlayabilirsiniz.Aracın dışı makyajsız fakat klima kontrolleri makyajlı kasanın :) )

CAN sistemine göre fakir bi sistem VAN

Ergin ikisinin arasındaki farkı daha iyi biliyor.

@albati arkadaşım yanlış anlama ama e-bay den alışveriş risk içerir her ne kadar güvencede olsanız dahi.

ayrıca ürün eksiksiz doğru gelse neyse, ama eğer ki eksik çıktı yanlış oldu vay halinize.

3 kuruş kar edeceğim diye rezil olursunuz.

Ürünün muadili xcarlink tir. Fiyatı da 200 TL.

Daha geçen hafta kadıköy'de yetkili satıcısı ile konuştum.Alacaktım fakat askerlik yüzünden erteledim.şurda 4 gün daha sivilim

Bu aletin güzel tarafı yüksek kalitede MP3 dinleyebilmeniz.

Kaset adaptörü, FM transmitter benzeri ürünlerle yaşadığınız kayıplar bunda yok.

Ayrıca SD kart ve USB bellek seçeneği var.

Sadece ilk kez kullanımda SD kart ve USB bellek üzerinde gerekli dosyaları oluşturacaksınız o kadar

USB belleği çıkar eve götür, doldur müziklerini in arabana dinle :)

İpod veya farklı bir MP3 çaların varsa da tak kablosunu direkt olarak takın kullanın.

Bir ucu ipod'a diğer ucu bu alete :)

İşin güzel tarafı aracın orijinalliği hiçbir şekilde bozulmuyor.

Hiçbir şekilde elektrik elektronik tesisata müdehale yok.

CD değiştirici görüyor zaten aleti aracınız.Ki bağlantısı da CD değiştirici kablosu ile yapılıyor :)

Ben geldiğimde almayı düşünüyorum.Ancak VAN olduğum için aracım mecbur XCARLINK alacağım.

• fiyatı baya yüksek yeni olduğundanmı acaba sistem güzel alternatif olarak kaset çalar yerine çıkma cd çalar takılabilir çıkmlarına 100-150 arası deniliyor ankarada ama nekadar sağlıklı ve garanti orası şüpheli en iyi biraz beklemek fiyat düşmesi için..........
  • Çıkma malın ömrünü, garanti problemini de göz önünde bulundurursanuz bence cihaz pahalı değil.

Makyajlı kasa da değil aracınız.Öyle olsa bi nebze pahalı bulmanız normal çünkü alternatifi var.

Ancak bunun tek alternatifi xcarlink.Fiyatı da 200TL. Hatta dolar Euro üzerinden satılıyordu.Euro yükseldiyse xcarlink fiyatı da yükselmiştir.
  • makyajlı kasa olup olmamasını anlayamadım alakası ne ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaynaci -- 11 Aralık 2010; 14:41:27 >
  • inanirmisiniz bu kadar tesaduf olamaz. dun bir oto teypci bir abinin yanina gittim. kendisinde peugeot logosuyla acilan bir 6.5" ekrabli full bir teyp vardi. teybin yerine takti. 5li cd changer ile teybin yerine oturdu. ama tek sorun konsolda. yani direksiyondan kontrol edemedik. can bus denen aletide mevcut. ama arkadasim uyumlu olmadigini soyledi. simdi ben bu aparati nasil bulabilirim. arabam bu arada pug 2006 1.6 hdi makyajli olani.
    bu aparat isimi gorur mu
  • quote:

quote:

quote:

CAN bus'ı icad edenin...

oda ne olaki ?..

Aracın iletişim sistemi.Aslında sadece peugeot kullanmıyor.

Birçok araç üreticisi artık bu sistemi kullanıyor.

Peugeot VAN sisteminden CAN sistemine geçti.

T5 kasa (makyajsız) 307 ler VAN sistemi. (makyajdan önce bazı T5 kasalarda CAN sistemine geçti,
    hatta bunu klima kontrollerinden anlayabilirsiniz.Aracın dışı makyajsız fakat klima kontrolleri makyajlı kasanın :) )

CAN sistemine göre fakir bi sistem VAN

Ergin ikisinin arasındaki farkı daha iyi biliyor.

@albati arkadaşım yanlış anlama ama e-bay den alışveriş risk içerir her ne kadar güvencede olsanız dahi.

ayrıca ürün eksiksiz doğru gelse neyse, ama eğer ki eksik çıktı yanlış oldu vay halinize.

3 kuruş kar edeceğim diye rezil olursunuz.

Ürünün muadili xcarlink tir. Fiyatı da 200 TL.

Daha geçen hafta kadıköy'de yetkili satıcısı ile konuştum.Alacaktım fakat askerlik yüzünden erteledim.şurda 4 gün daha sivilim

Bu aletin güzel tarafı yüksek kalitede MP3 dinleyebilmeniz.

Kaset adaptörü, FM transmitter benzeri ürünlerle yaşadığınız kayıplar bunda yok.

Ayrıca SD kart ve USB bellek seçeneği var.

Sadece ilk kez kullanımda SD kart ve USB bellek üzerinde gerekli dosyaları oluşturacaksınız o kadar

USB belleği çıkar eve götür, doldur müziklerini in arabana dinle :)

İpod veya farklı bir MP3 çaların varsa da tak kablosunu direkt olarak takın kullanın.

Bir ucu ipod'a diğer ucu bu alete :)

İşin güzel tarafı aracın orijinalliği hiçbir şekilde bozulmuyor.

Hiçbir şekilde elektrik elektronik tesisata müdehale yok.

CD değiştirici görüyor zaten aleti aracınız.Ki bağlantısı da CD değiştirici kablosu ile yapılıyor :)

Ben geldiğimde almayı düşünüyorum.Ancak VAN olduğum için aracım mecbur XCARLINK alacağım.

kardeş benim aracım CAN mı VAN mı , nasıl anlarım acaba ?..

aracım 2006 model 407 1.6 hdi comfort !..

• 407' ler CAN hatlıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktor x

inanirmisiniz bu kadar tesaduf olamaz. dun bir oto teypci bir abinin yanina gittim. kendisinde peugeot logosuyla acilan bir 6.5" ekrabli full bir teyp vardi. teybin yerine takti. 5li cd changer ile teybin yerine oturdu. ama tek sorun konsolda. yani direksiyondan kontrol edemedik. can bus denen aletide mevcut. ama arkadasim uyumlu olmadigini soyledi. simdi ben bu aparati nasil bulabilirim. arabam bu arada pug 2006 1.6 hdi makyajli olani.
    bu aparat isimi gorur mu

ürünün markası nedir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.