Şimdi Ara

Peugeot Rcz vs Citroen C3 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kaanbaskut

quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

quote:

quote:

quote:

quote:

rcz in tasarımını hiç beğenmiyorum ben hele içi.. ama kötü araba değil, eğer tasarım içinize sindiyse alınır, ama arka koltuk yok gibi düşünün çünkü gerçekten kimse sığmıyor, gerçekten yani.

direksiyonundan dünyada en çok nefret eden insan kesinlikle benimdir, ön konsoldan o kadar değil ama direksiyon çok berbat yahu.

ama dışını çok seviyorum, bayiye gidip sıfırlara mı baksam yoksa galericilere mi baksam düşüncesindeyim şuan

gidip inceleyin bence, arka koltuklarına da bakmayı unutmayın, sürekli 3-4 kişi biniyorsanız arabaya başka bir araba bakın bence.

genelde tek veya 2 kişi bineriz aslında ama ara sıra doluştuğumuz oluyor.

arka koltuktan ziyade içerisi basık mı onun düşünceside var,

üşenmesem kalkıp gidecem galericilere ama malum ramazan :D

önde oturunca basık gelmiyor normal spor araba gibi yani bir suv gibi değil tabi . arka koltuğu defalarca söyledim biliyorum ama bindiğiniz hiç bir tek kapı gibi değil, gerçekten yer yok gerçekten oturamıyorsunuz. ben 1.75 falanım ön koltukta 1.80 arkadaşım otururken arkaya sığmıyorum yatmak gerekiyor sığmak için :)

tek kapı ve spor bir araç olduğu için arkanın bol olmasını kesinlikle beklemiyorum ama söylediğiniz kadar dar olursa vazgeçmek zorunda kalırım sanıyorum ki

çünkü ben 1.80 boy ve 95 kiloyum yapılıyım arkaya birinin oturabilmesi gerek

hocam şöyle diyim bende scirocco var ve 6 kişi istanbula gittik ankaradan ve geri geldik, 7 kişi de 30km yol gittik, geldik :) yani arabaya sığma konusunda üstümüze yok :) ama ne yaptıysak rcz in arkasına binemedik :) arkasını o yüzden iyice bir inceleyin derim, şimdiden hayırlı olsun.
    ama yaşınız da benim gibi genç galiba, böyle haydı arkadaşlar doluşun gibi bir arkadaş ortamınız yoksa da alınabilir bence.
    birde not: arkaya binen arkadaşlardan birinin boyu 2 metre civarı, kafası tavana değiyordu, hepsinin foto var isterseniz yollayabilirim özelden :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 30 Haziran 2014; 16:32:04 >

• Merhablar
    Bende suan rcz bakmaktayim . Bir kac tanesine gidip bakma firsatim oldu. Hafizali koltuklar deri koltuk ve dosemeler ve performansi tatmin edici . Gencseni araciniza fazla kisi binmiyorsa kesinlikle tercih edilebilir. Gonul tabiki bi tt ister bi e93 bmw ister ancak fiyat olarak dusunduruyor hepsi.60-70 civarina alincak albenisi yuksek sehir icinde performansi diger arabalarin coguna gore yuksek olcak bir arac . Ilgiyi seviyorsaniz sunu temin edebilirim yaniniza cok ucuk kacik birsey yanasmadiginiz surece herkes size bakar . 2.elde cok fazla kiradan cikma araclar var onlara dikkat edin . Satmasida okadar zor degil sifir almadiginiz aurece fazla kaybetmeden gayet rahat satarsiniz z

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamtar36

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yamtar36

Marjinal diyorsunuz?
    Lancer Evo
    Subaru İmpreza

Tabi Rcz kadar şatafatlı değiller ama Efsaneler

marjinal kastım tasarım olaraktı.

sizin verdiğiniz araçlar performansa dayalı araçlar, 2side çok güzel ama bana o kadar performans gerekli değil

Gerçekten de o sınıfta Rcz kadar güzel tasarımlı bir araç yok belli ki alacaksınız şimdiden hayırlı olsun diyeyim ben size :)

İyi günlerde kullanın.

Teşekkürler, fikirlerim netleşiyor gibi Allah nasip eder ise alırız inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: EnergyBlue

C3'den sıkıldıysanız C3'e spor yay,92 hp chip tuninig, kolçak, multimedia ve hız sabitleyici yaptırın daha uzun süre kullan keyfini çıkarırsınız. RCZ'ye boşuna para harcamana gerek yok. 2012 C3 ile Sıfır km'den 66 bin km'ye kadar kullandım ve hala kullanmaya devam ediyorum herhangi bir şikayetim olmadı.

hocam genede arabadan bir soğudum gibi, bilmiyorum sizde bilirsiniz ki yol tutuşu gerçekten çok iyi bir araç ama hiç olmayacak şekilde attı araba.

üzerinde kış lastikleri vardı ve asfalt sıcaktan erimiş gibiydi neredeyse o yüzden mü oldu bilmiyorum, bilsem bir şey farketmeyecek soğudum sonuçta.

ama kesinlikle kötü bir araç diyemem c3 için, ne bekliyorsanız veriyor. dedikleriniz ile araba tekrar dikkatimi çeker mi bilmiyorum.

rcz'nin yakıtıda düşündürüyor, dediklerinize ek olarak dışada krom ve led döşemelerle daha şık hale gelebilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

rcz in tasarımını hiç beğenmiyorum ben hele içi.. ama kötü araba değil, eğer tasarım içinize sindiyse alınır, ama arka koltuk yok gibi düşünün çünkü gerçekten kimse sığmıyor, gerçekten yani.

direksiyonundan dünyada en çok nefret eden insan kesinlikle benimdir, ön konsoldan o kadar değil ama direksiyon çok berbat yahu.

ama dışını çok seviyorum, bayiye gidip sıfırlara mı baksam yoksa galericilere mi baksam düşüncesindeyim şuan

gidip inceleyin bence, arka koltuklarına da bakmayı unutmayın, sürekli 3-4 kişi biniyorsanız arabaya başka bir araba bakın bence.

genelde tek veya 2 kişi bineriz aslında ama ara sıra doluştuğumuz oluyor.

arka koltuktan ziyade içerisi basık mı onun düşünceside var,

üşenmesem kalkıp gidecem galericilere ama malum ramazan :D

önde oturunca basık gelmiyor normal spor araba gibi yani bir suv gibi değil tabi . arka koltuğu defalarca söyledim biliyorum ama bindiğiniz hiç bir tek kapı gibi değil, gerçekten yer yok gerçekten oturamıyorsunuz. ben 1.75 falanım ön koltukta 1.80 arkadaşım otururken arkaya sığmıyorum yatmak gerekiyor sığmak için :)

tek kapı ve spor bir araç olduğu için arkanın bol olmasını kesinlikle beklemiyorum ama söylediğiniz kadar dar olursa vazgeçmek zorunda kalırım sanıyorum ki

çünkü ben 1.80 boy ve 95 kiloyum yapılıyım arkaya birinin oturabilmesi gerek

hocam şöyle diyim bende scirocco var ve 6 kişi istanbula gittik ankaradan ve geri geldik, 7 kişi de 30km yol gittik, geldik :) yani arabaya sığma konusunda üstümüze yok :) ama ne yaptıysak rcz in arkasına binemedik :) arkasını o yüzden iyice bir inceleyin derim, şimdiden hayırlı olsun.
    ama yaşınız da benim gibi genç galiba, böyle haydı arkadaşlar doluşun gibi bir arkadaş ortamınız yoksa da alınabilir bence.
    birde not: arkaya binen arkadaşlardan birinin boyu 2 metre civarı, kafası tavana değiyordu, hepsinin foto var isterseniz yollayabilirim özelden :)

rocco abimde de vardı. çokda dar bir araç değil bir coupeye göre.7 kişi binmek cidden maharet ama :D

dediğinizi çok önemsiyorum çünkü arabaya doluşma huyumuz yoktur ama valide hanım pek öne oturmayı sevmez.

genelde arkadaşlarımında arabası var ama genede bir arabaya 4-5 kişi binmek gerekebiliyor,

dikkat çekici araca binmek güzel bir şey ama, aracın arkasını kullanabilmek daha güzel bir şey.

yaş 20hocam gencim daha :D

edit: hocam fotoğrafı gerçekten merak ettim, gönderebilirseniz bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanbaskut -- 30 Haziran 2014; 18:21:51 >

• Onur1111110 O kullanıcısına yanıt
    hocam eski bir araca binmek istemiyorum, yeni bir tt dediğinizde 100den başlıyor ve o kadarında gereksiz olduğunu düşünüyorum açıkcası.

satmakta zorlanacağımı düşünmüyorum açıkcası ben, almakta çok zorlancam ama onu biliyorum nede olsa spor araba diyince ne olursa olsun

hepsi üzülerek kullanılıyor. kiralama konusunda kesinlikle haklısınız teşekkürler
  • kaanbaskut kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle bende onu kasteddim .Sahsen ben gidip 65bin tl verip bir e46 3 serisi almak istemem. O butcelere alinabilcek yeni ve albenisi yukse sayili araclardan.Bir cok ozelligiylede pahali spor aracara tas cikartir. Bnede iste suan bakma asamasindayim . Suan tam sezonu oldugu icin biraz pahali geliyor. Agustos sonu eylul basi gibi almayi planliyorum.Umarim temiz guzel bir arac alip kazasiz belasiz keyifle binersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur1111110

Kesinlikle bende onu kasteddim .Sahsen ben gidip 65bin tl verip bir e46 3 serisi almak istemem. O butcelere alinabilcek yeni ve albenisi yukse sayili araclardan.Bir cok ozelligiylede pahali spor aracara tas cikartir. Bnede iste suan bakma asamasindayim . Suan tam sezonu oldugu icin biraz pahali geliyor. Agustos sonu eylul basi gibi almayi planliyorum.Umarim temiz guzel bir arac alip kazasiz belasiz keyifle binersiniz.

ben şuna eminim önünde bir peugeot değilde lambo simgesi olsa en az 250bine bulunurdu :D

muhteşem sorunsuzluk beklemiyorum nede olsa peugeot, ama gerçekten fiyatı türk muadillerine göre iyi.

ben daha karar aşamasındayım bakma aşamasında bile değilim. teşekkürler umarım sizde temiz güzel bulur ve kafanıza göre binersiniz :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.