Şimdi Ara

Peugeot Rcz vs Citroen C3 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rocco yu elemekle haklısnız çok arttı şu ara.rcz nin tipi 10 numara tam yılan bence düşünmeden alın tek soru 156 lık mı 200 lük mü şeklinde olur burda
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanarch

rocco yu elemekle haklısnız çok arttı şu ara.rcz nin tipi 10 numara tam yılan bence düşünmeden alın tek soru 156 lık mı 200 lük mü şeklinde olur burda

dediğim gibi performans manyağı değilim o yüzden büyük ihtimal ile 156lık olur. (daha ucuz olduğu için)

birde konya bir garip, genç ve parası olan herkes aynı arabaları alır mı? alıyor işte...

tahminim konyada 5ten fazla rcz yoktur
  • 200 bg olanı tercih edilebilir ama 156lık tavsiye etmem.Ne kadar hız manyağı değilim desende trafikte o şekilde bir arabayla önüne gelene tokatlanmaktan canın sıkılır bir süre sonra.Bende Rcz düşünüyordum denedim güvenliksiz ve kalitesiz geldiğinden vazgeçtim.Görüntüsü güzel ama pejo sonuçta malesef ve görüntüsünün hakkını veren bir araba değil.Motor sesi arabanın içindeyken güzel ama dışarıdan 0 oynamak lazım yani arabayla.Cebinden bir bmw anahtarını çıkarmak var birde pejo:)Şekil istiyorsan tek alternatifin cabrio arabalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexonia -- 28 Haziran 2014; 10:23:49 >
  • Birkac gun once isiklarda yanima gelmisti sari-siyah renk bir rcz valla kimse kusura bakmasin ne rocco ne focus nede o fiyat bandina yakin hicbir arac oyle goz alici degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı bir araç istiyorsanız size sahip olduğum ve Türkiye de 3 tane olan Suzuki Swift Sport'u öneririm.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-ilk-sahibinden-yeni-kasa-suzuki-swift-sport-167506571/detay/

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexonia

200 bg olanı tercih edilebilir ama 156lık tavsiye etmem.Ne kadar hız manyağı değilim desende trafikte o şekilde bir arabayla önüne gelene tokatlanmaktan canın sıkılır bir süre sonra.Bende Rcz düşünüyordum denedim güvenliksiz ve kalitesiz geldiğinden vazgeçtim.Görüntüsü güzel ama pejo sonuçta malesef ve görüntüsünün hakkını veren bir araba değil.Motor sesi arabanın içindeyken güzel ama dışarıdan 0 oynamak lazım yani arabayla.Cebinden bir bmw anahtarını çıkarmak var birde pejo:)Şekil istiyorsan tek alternatifin cabrio arabalar.

gönül ister cepten lambo anahtarı çıksın ama bütçe müsaade etmiyor hocam, ayrıca çevremde çok cabrio arabada var, rcz'nin karizması bana göre bir başka

• quote:

Orijinalden alıntı: Amadeus_M

Birkac gun once isiklarda yanima gelmisti sari-siyah renk bir rcz valla kimse kusura bakmasin ne rocco ne focus nede o fiyat bandina yakin hicbir arac oyle goz alici degil

kesinlikle öyle, birde direksiyonu güzel olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugrahank

Farklı bir araç istiyorsanız size sahip olduğum ve Türkiye de 3 tane olan Suzuki Swift Sport'u öneririm.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-ilk-sahibinden-yeni-kasa-suzuki-swift-sport-167506571/detay/

valla benim C3ten pekte bir hallice değil, hiç değiştirmesem daha iyi

• RCZ=Chick Magnet
  • Mercedes slk 230 komprassor

• yakıt hariç bende genç olsam ilk bakacağım araç olurdu hatta çocuklar bi büyüse hanımla kalsak yine olur.. ki parasına göre çok iyi derim.. ama dikkat et düzgün bi insandan al.. ama yakıtın emin ol 3 katına çıkacaktır.. bunun dışında çok performans önemin yoksa ds4 e bak istersen 4 kapılı cup görünümlü dizel otomatik yada daha güçlü benzin otomatikle iyi sayılır..

rocco asla önermem yolda görünce kuş serisinden farkı yok emin ol algı bu oldu.. cupta swift falan b sınıfı hiç düşünme emin ol hepsinde o hızla aynı yerde aynı sorun yaşanır aks dingil mesafesi çok kısa araçlar...
  • Siz benim kafadansınız. Onlarca insan Corsa, Fiesta, Punto önerir iken 207 seçimi yapan ben gibi yani. Bende aynı araçtan fazla görmeyi sevmiyorum. Belki kısa süreli düşüncem 308 veya Alfa Romeo 156-159. Belki bir anda basamakları çıkarsam RCZ belli mi olur

C3 kullandığınızdan benim 207 kadar yakıyordur tahmini. Baya cimri bir motor. RCZ ile şehir içinde çift haneli rakamları görürsünüz otomatik şanzıman ile. Ama manuel tercih ederseniz belki 9 seviyesinde tutarsınız tabi sakin kullanımlarda. Bu arabayı alan da pek sakin kullanmaz kafadan 12-13 yani. Şehir dışı pek fark ettirmez 6-7 arası yakar sanırım RCZ. Teknik verilerde 156 ile 200 arasında 1sn fark var 0-100 olarak. Ara hızlanmalarda da fark ettiriyor haliyle.

Yerinizde olsam RCZ'yi alırdım. Tabi maddi olarak sıkıntıya sokmayacak ise ve maddi durum el veriyorsa. Yoksa C3 gayet iyi bir otomobil yakıt ve sorunsuzluk konusunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanbaskut

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Düz - otomatik sıkıntısı yok ise veya iç mekan çok önemli değil ise İbiza Cupra , Citroen Ds3 .

İç mekan biraz daha modern güzel olsun diyrsanız Leon FR . Arkadaşlara katılıyorum Focus olabilir.

şuan zaten c3 kullanıyorum satıp ds3 almaya pek yanaşmam açkcası ama çok güzel bir araç oda,

hocam biraz marjinal araç arıyorum açıkcası, her yerde göremeyeceğim türden.

konyada yaşadığım için araçlar hep aynı. her köşe başı rocco, leon,320

Lancia delta hard black
    Yanlız o kadar Nadirki bulup satın alamayabilirsin bile 1-2 ay sahibindeni takip etmen gerekebilir :)
    Edit şu anda varmış satılık;
    http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=167913453&rnd=3635

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dusau -- 28 Haziran 2014; 21:31:53 >

• kaanbaskut kullanıcısına yanıt
    SEAT LEON FR TSI 140
  • ikinci el düşünüyorsan juliyet al kafan rahat etsin , hem 5 kapılı indi bindi rahat olur hemde performans olarak harika

peugeotun tam özelliklerini bilmiyorum ama wikideki bilgilere göre

1,6 LT 156 hplik aracın 0-100 ü 7,5 sn

http://en.wikipedia.org/wiki/Peugeot_RCZ

gulietta 1,4 170 HP 7,8 sn

http://en.wikipedia.org/wiki/Alfa_Romeo_Giulietta_(2010)

hemde peugeottan daha iyi tasarımlı bir araç almış olursunuz

• tasarım görecelidir ancak rcz nin bi karakteri var bana göre ve kesinlikle beğeniyorum o aracı.

• Audi tt der kacarim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: komagene

RCZ=Chick Magnet

kesinlikle öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cfrcfkr

Mercedes slk 230 komprassor

eski kasası ilgimi çekmeyen yeni kasasına ise param yetmeyen bir araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

yakıt hariç bende genç olsam ilk bakacağım araç olurdu hatta çocuklar bi büyüse hanımla kalsak yine olur.. ki parasına göre çok iyi derim.. ama dikkat et düzgün bi insandan al.. ama yakıtın emin ol 3 katına çıkacaktır.. bunun dışında çok performans önemin yoksa ds4 e bak istersen 4 kapılı cup görünümlü dizel otomatik yada daha güçlü benzin otomatikle iyi sayılır..

rocco asla önermem yolda görünce kuş serisinden farkı yok emin ol algı bu oldu.. cupta swift falan b sınıfı hiç düşünme emin ol hepsinde o hızla aynı yerde aynı sorun yaşanır aks dingil mesafesi çok kısa araçlar...

yakıt benide düşündürüyor aslında

ds4 muazzam bir araç, rczden sonraki tercihim kesinlikle o, ama rcz ds4 yanında çok daha spor duruyor, biraz spor gözüksün istiyorum

rocco hayatta almam, c3ü satıp gene b sınıfı bir araç alırsam millet dalga geçer herhalde,

ayrıca yanlış anlaşılmasın c3 sınıfına göre çok iyi bir araba, ama b sınıfı araçtan fazla bir şey bekleyemezsin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.