Şimdi Ara

Peugeot Rcz vs Citroen C3 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tarx

1.6 200 hp manuel hocam çok güzel 3.20 dler ile beraber kalkıyor.

ama 156 ile 200 hp arasında mutlak yakıt farkıda olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanbaskut

quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

quote:

quote:

rcz in tasarımını hiç beğenmiyorum ben hele içi.. ama kötü araba değil, eğer tasarım içinize sindiyse alınır, ama arka koltuk yok gibi düşünün çünkü gerçekten kimse sığmıyor, gerçekten yani.

direksiyonundan dünyada en çok nefret eden insan kesinlikle benimdir, ön konsoldan o kadar değil ama direksiyon çok berbat yahu.

ama dışını çok seviyorum, bayiye gidip sıfırlara mı baksam yoksa galericilere mi baksam düşüncesindeyim şuan

gidip inceleyin bence, arka koltuklarına da bakmayı unutmayın, sürekli 3-4 kişi biniyorsanız arabaya başka bir araba bakın bence.

genelde tek veya 2 kişi bineriz aslında ama ara sıra doluştuğumuz oluyor.

arka koltuktan ziyade içerisi basık mı onun düşünceside var,

üşenmesem kalkıp gidecem galericilere ama malum ramazan :D

önde oturunca basık gelmiyor normal spor araba gibi yani bir suv gibi değil tabi . arka koltuğu defalarca söyledim biliyorum ama bindiğiniz hiç bir tek kapı gibi değil, gerçekten yer yok gerçekten oturamıyorsunuz. ben 1.75 falanım ön koltukta 1.80 arkadaşım otururken arkaya sığmıyorum yatmak gerekiyor sığmak için :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

ikinci el düşünüyorsan juliyet al kafan rahat etsin , hem 5 kapılı indi bindi rahat olur hemde performans olarak harika

peugeotun tam özelliklerini bilmiyorum ama wikideki bilgilere göre

1,6 LT 156 hplik aracın 0-100 ü 7,5 sn

http://en.wikipedia.org/wiki/Peugeot_RCZ

gulietta 1,4 170 HP 7,8 sn

http://en.wikipedia.org/wiki/Alfa_Romeo_Giulietta_(2010)

hemde peugeottan daha iyi tasarımlı bir araç almış olursunuz

juliyette çok hoş bir araba ama rcz kadar dikkat çekici değil sanki?

ve juliyetin piyasası az daha pahalı değil miydi?

Hayatınızda hiç tek kapılı araç deneyiminiz oldu mu ? iki sene kullandım , ona rağmen sıkıntılı idi, genelde ben ve eşim oluruz arabada ama bazen başkalarınıda almak zorunda kalıyoruz ama dediğim gibi iki üç ayda bir kere ona rağmen ön koltukta oturan için sıkıntılıydı. Özellikle yağmurlu havada eşimi indiremiyordum kendim inip yol veriyordum arkadakine.

İkinci dejavantajı ise ; bagaj hacminin ufak olmasıydı, tatile giderken resmen işkence çekiyorduk.

Sonuçta araç alırken sadece tipe değilde bu tarz şeylerede bakmanız lazım diye düşünüyorum. 55-60 bandında juliyet bulursunuz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

rcz in tasarımını hiç beğenmiyorum ben hele içi.. ama kötü araba değil, eğer tasarım içinize sindiyse alınır, ama arka koltuk yok gibi düşünün çünkü gerçekten kimse sığmıyor, gerçekten yani.

direksiyonundan dünyada en çok nefret eden insan kesinlikle benimdir, ön konsoldan o kadar değil ama direksiyon çok berbat yahu.

ama dışını çok seviyorum, bayiye gidip sıfırlara mı baksam yoksa galericilere mi baksam düşüncesindeyim şuan

gidip inceleyin bence, arka koltuklarına da bakmayı unutmayın, sürekli 3-4 kişi biniyorsanız arabaya başka bir araba bakın bence.

genelde tek veya 2 kişi bineriz aslında ama ara sıra doluştuğumuz oluyor.

arka koltuktan ziyade içerisi basık mı onun düşünceside var,

üşenmesem kalkıp gidecem galericilere ama malum ramazan :D

önde oturunca basık gelmiyor normal spor araba gibi yani bir suv gibi değil tabi . arka koltuğu defalarca söyledim biliyorum ama bindiğiniz hiç bir tek kapı gibi değil, gerçekten yer yok gerçekten oturamıyorsunuz. ben 1.75 falanım ön koltukta 1.80 arkadaşım otururken arkaya sığmıyorum yatmak gerekiyor sığmak için :)

tek kapı ve spor bir araç olduğu için arkanın bol olmasını kesinlikle beklemiyorum ama söylediğiniz kadar dar olursa vazgeçmek zorunda kalırım sanıyorum ki

çünkü ben 1.80 boy ve 95 kiloyum yapılıyım arkaya birinin oturabilmesi gerek

• quote:

quote:

quote:

ikinci el düşünüyorsan juliyet al kafan rahat etsin , hem 5 kapılı indi bindi rahat olur hemde performans olarak harika

Hayatınızda hiç tek kapılı araç deneyiminiz oldu mu ? iki sene kullandım , ona rağmen sıkıntılı idi, genelde ben ve eşim oluruz arabada ama bazen başkalarınıda almak zorunda kalıyoruz ama dediğim gibi iki üç ayda bir kere ona rağmen ön koltukta oturan için sıkıntılıydı. Özellikle yağmurlu havada eşimi indiremiyordum kendim inip yol veriyordum arkadakine.

İkinci dejavantajı ise ; bagaj hacminin ufak olmasıydı, tatile giderken resmen işkence çekiyorduk.

Sonuçta araç alırken sadece tipe değilde bu tarz şeylerede bakmanız lazım diye düşünüyorum. 55-60 bandında juliyet bulursunuz.

hayatımda hiç kendi coupe bir arabam olmadı lakin abim 1 yıl kadar rocco kullandı, tabii ki normal araç kadar rahat olmasada roccoda pek sıkıntı çekmiyorduk.

şuan 20 yaşındayım, üniversiteye hazırlanıyorum ve bir yandan kendi işimi yapıyorum yani açıkcası bir 5-6 sene evlilik vs olamayacak.

anlamadığım yağmurlu havada neden indiremiyorsunuz?

bir başka arkadaşda rcz'nin arkasının diğer coupelerden bile dar olduğunu söylemiş ama hiç binmek nasip olmadı açıkcası bilmiyorum.

ikinci dezavantaj hiç umrumda değil abimde passat var ve lazım olduğunda onu alabilirim bagaj vs için.

açıkcası biraz marjinal bir araba istiyorum juliyette güzel ama jüliyet için kendi arabamı satıp tekrar 2.el arayışı içine girip o kadar dert almam sanıyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hayatımda hiç kendi coupe bir arabam olmadı lakin abim 1 yıl kadar rocco kullandı, tabii ki normal araç kadar rahat olmasada roccoda pek sıkıntı çekmiyorduk.

şuan 20 yaşındayım, üniversiteye hazırlanıyorum ve bir yandan kendi işimi yapıyorum yani açıkcası bir 5-6 sene evlilik vs olamayacak.

anlamadığım yağmurlu havada neden indiremiyorsunuz?

bir başka arkadaşda rcz'nin arkasının diğer coupelerden bile dar olduğunu söylemiş ama hiç binmek nasip olmadı açıkcası bilmiyorum.

ikinci dezavantaj hiç umrumda değil abimde passat var ve lazım olduğunda onu alabilirim bagaj vs için.

açıkcası biraz marjinal bir araba istiyorum juliyette güzel ama jüliyet için kendi arabamı satıp tekrar 2.el arayışı içine girip o kadar dert almam sanıyorum.

eşim ıslanmasın diye ben iniyordum yağmurlu havada ondan. Yaşınız gençmiş o hevesinizi alın o zmn

• Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt
    içimde kalsın istemiyorum, ama arka koltuk olayı baya düşündürüyor şuan.
  • gençken fırsatın varken dene, arka koltuk çok felaket ben olsam kesinllikle oraya binmezdim :)
  • quote:

gençken fırsatın varken dene, arka koltuk çok felaket ben olsam kesinllikle oraya binmezdim :)

ben gene binmeyeceğim ama valide....

bakalım yarın galerilere bakayım umarım bulabilirim bir tane, fikrim olur en azından
  • annen iri yarı ise yandın :) RCZ de kesin tavana değer başı , boynu bükük bir şekilde yolculuk eder.
  • Marjinal diyorsunuz?
    Lancer Evo
    Subaru İmpreza

Tabi Rcz kadar şatafatlı değiller ama Efsaneler
  • eğer dikkat çekmek istiyorsanız nissan 200 SX öneririm bence harika araba fiyat olarak da uygun bi bakın derim
    Yada honda cr-z gt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borakaloc -- 30 Haziran 2014; 1:40:06 >
  • Focus bana cok ruhsuz geliyo c3 bile gozumde daha iyi ...bu benim bakis acim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence çok güzel araç ayrıca direksiyon bi problem değil farklı bi direksiyonla değiştirilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamtar36

Marjinal diyorsunuz?
    Lancer Evo
    Subaru İmpreza

marjinal kastım tasarım olaraktı.

sizin verdiğiniz araçlar performansa dayalı araçlar, 2side çok güzel ama bana o kadar performans gerekli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: borakaloc

eğer dikkat çekmek istiyorsanız nissan 200 SX öneririm bence harika araba fiyat olarak da uygun bi bakın derim
    Yada honda cr-z gt

200 sx mi daha dikkat çekici rcz mi? :)

ayrıca cr-z gt eski kasa citroen c4 coupe gibi aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeRaT_chevy

Focus bana cok ruhsuz geliyo c3 bile gozumde daha iyi ...bu benim bakis acim

c3üm gayet ruhludur!!! şaka bir yana alışmıştımda aslında ama soğudum arabadan,

ayrıca focus öneren arkadaşda performans için önermişti zaten ama benim için pek önemli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

bence çok güzel araç ayrıca direksiyon bi problem değil farklı bi direksiyonla değiştirilir

hayatta kendi bineceğim araçta direksiyon değiştirmem,

yani ya o direksiyona katlanırım, yada vazgeçerim ama farklı direksiyon asla
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yamtar36

Marjinal diyorsunuz?
    Lancer Evo
    Subaru İmpreza

marjinal kastım tasarım olaraktı.

sizin verdiğiniz araçlar performansa dayalı araçlar, 2side çok güzel ama bana o kadar performans gerekli değil

Gerçekten de o sınıfta Rcz kadar güzel tasarımlı bir araç yok belli ki alacaksınız şimdiden hayırlı olsun diyeyim ben size :)

İyi günlerde kullanın.

• C3'den sıkıldıysanız C3'e spor yay,92 hp chip tuninig, kolçak, multimedia ve hız sabitleyici yaptırın daha uzun süre kullan keyfini çıkarırsınız. RCZ'ye boşuna para harcamana gerek yok. 2012 C3 ile Sıfır km'den 66 bin km'ye kadar kullandım ve hala kullanmaya devam ediyorum herhangi bir şikayetim olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyBlue -- 30 Haziran 2014; 16:22:43 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.