Şimdi Ara

..:: PEUGEOT TAKIMI ::.. ASLAN KRALLARIN MEKANI... (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.313
Cevap
0
Favori
193.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı perfotmansı 1.4 te bile alıyorum tam devirde .... benide ekleyin listenize beyler 307 1,40 hdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccandan -- 4 Temmuz 2006; 11:59:05 >
  • Eh benide ekleyin 2000 model 206 XS Siyah full 1.6 8v 90hp benzinli vede gayet memnunum hayallerimin arabasıydı :) Takım amblemide Beşiktaş logosu veya kartal resmi olsun
    quote:

Orjinalden alıntı: OtoTurk

Takımdasın ;

..:: PEUGEOT TAKIMI ::.. ASLAN KRALLARIN MEKANI...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pasaran -- 4 Temmuz 2006; 16:52:25 >
  • super lan
    quote:

Orjinalden alıntı: aLLyC

quote:

quote:

Ustadim burada ne yapabilirz Bende Peugeottucuyum ama insanlari zorla Peugeotu Tam test ettiremeyiz ki.

tadına bakmadan bir yemeğin "tu kaka" denmez. Bir başkasının sevmediği bir özelliği veya rahatsız olarak eleştirdiği bir hususu herkes için "doğru" kabul etmek mümkün değildir. Mesela sert süspansiyon eleştirisi için söylemek gerekirse, spor tarz kullanımlar için uygundur. Aracın yol tutuşunu artırır. Şunu kabul ediyorum, bozuk yollarda sanki amortisör yokmuş gibi adamı yıpratır ancak Peugeot TR standartına göre değil AB standartına göre üretilmiş bir araçtır.

Tabiki Sert suspansiyon performansi arttirir Bazi insanlar Konforuna daha duskun oldugu icin bunu sevmez. Tamamen Dogrusunuz ustad.

• quote:

Orjinalden alıntı: leventkarakap84

super lan
    quote:

quote:

quote:

Ustadim burada ne yapabilirz Bende Peugeottucuyum ama insanlari zorla Peugeotu Tam test ettiremeyiz ki.

tadına bakmadan bir yemeğin "tu kaka" denmez. Bir başkasının sevmediği bir özelliği veya rahatsız olarak eleştirdiği bir hususu herkes için "doğru" kabul etmek mümkün değildir. Mesela sert süspansiyon eleştirisi için söylemek gerekirse, spor tarz kullanımlar için uygundur. Aracın yol tutuşunu artırır. Şunu kabul ediyorum, bozuk yollarda sanki amortisör yokmuş gibi adamı yıpratır ancak Peugeot TR standartına göre değil AB standartına göre üretilmiş bir araçtır.

Tabiki Sert suspansiyon performansi arttirir Bazi insanlar Konforuna daha duskun oldugu icin bunu sevmez. Tamamen Dogrusunuz ustad.

Arkadaşım madem webde yer edinmiş site vs yapmışsın, yakışıyor mu Lan'lı Lun'lu ifadeler? Lan kim? Süper olan ne? Mesaj kotanımı dolduruyorsun. Yanlış yerdemisin? Daha doğrusu iyimisin?

• Masaüstümün son hali arkadaşlar... Bazıları "crystal blue" sever...

• yeni arkadaşlar katılmış aramıza hoş gelmişler ben aLLyC ye bi soru sorucam aynı arabayı kullanıyoruz ben bu arabanın min yakıt harcayacağı devir aralığını öğrenmek istiyorum hem genel hemde her vites için yazarsan sevinirim.valla ben kullanırken 10 litreden aşağı pek inmiyorum ama artık tasarruf yapma zamanı geldi mazot uçtu gitti tşk
  • arkadaşlar park sensörü için yardımcı olabilecek var mı? 307 XS
  • ya benide de ekleyebilirmisiniz ben bi peugeot kullanıcısı değilim ehliyetim yok yaş gereği AMAA babam iş arabası olarak 2005 model 206 hdi var bi araba bu kadar olur diyorum nedense ben pug un süspansiyonları o kadar da sert değil tek eksikliği fren biraz zor duruyo yani yada biz cok hızlı giriyoz ama 2. vitesten sora arabaya bişeyler oluyo bide mazotu ii koyarsan allllaaaa kimse tutamaz seni otobanda 200 ü gördük onla (tabi direksiyon baya bi titriyodu ama ) olsun baya ii araba sora hangi dizel 3. viteste 3200d/d de 90 yapabiliyo ?
  • ya o tema nekkadar güzelmiş öle yaw bana nerden indirdiğini fln söyleyebilrimisin pmde olur :)
  • bnm peugeotum yok ama 206 aşıgıyım beni de aranıza alırmısınız
  • 3 ay öncesine kadar benimde 2002 2.0 HDI 307 XT vardı.
    bi an aramıza soğukluk girdi ve satıp yerine cmax aldım ilk zamanlar çok pişman oldum şimdi alıştım heralde ama hala arıyorum 307 mi.
    aslında 407 almaktı niyetim ancak kısmet değilmiş.

şimdi yerimidir bilemem ama şubat ayında alıp 307 de 1000 km kullanıp sonra 307yi satarken (kışlastikleriyle sattığım)
    2 adet michelin eneryg 195x65R15 91H larım yepisyeni duruyor.

almak isteyenler mesaj atabilir.

lastiklerin bugün cekilmiş resimleri aşağıda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sipru -- 8 Temmuz 2006; 21:51:59 >
  • bende sizlerdenim 2.0 hdi
  • merhaba babamda 407 1.6 hdi var ben ise 207 1.4 hdi almayı düşünüyorum 2007 model olması için gün sayıyorum sizce dogru secimmi aklımda ford fiyesta yada c3 vardı ama babam cok menmun 207 206 kadar tutarmı ? arac piyasada fazla yok bu yüzden tereddütteyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Delibal

merhaba babamda 407 1.6 hdi var ben ise 207 1.4 hdi almayı düşünüyorum 2007 model olması için gün sayıyorum sizce dogru secimmi aklımda ford fiyesta yada c3 vardı ama babam cok menmun 207 206 kadar tutarmı ? arac piyasada fazla yok bu yüzden tereddütteyim

207'ye o sınıfta tek rakip olarak Opel Corsa'nın yenilenecek modelini görüyorum. Bu noktadan hareketle çok iyi bir araç almak istiyorsan 207 birinci tercih olmakla birlikte yeni Corsa'yı da bekleyebilirsin derim.

Fiesta çok içi dar bir araç. C3'ü tercih ederim Fiestaya .

1, 207
    2, Yenilenecek Corsa
    3, C3
    4, ... (malesef Fiesta'yı koyamıyorum 4.sıraya bile.)
  • Kardeş ben diezel arabadan hiç anlamam ama sartlar geregi diezel almak zorundayım 1,5 sene önce askere gitmeden 88 model 325i bmw kullanıyordum benzini içiyordu su sartlarda diezelden başkasına keyiflice binemem diyebilirim ama ikinci el ve parcada bu aracta cok sorun yasadım bu yüzden 207 yeni cıktı nedir ne deyildir bilmiyorum korkum bundan. ayrıca 407 cok sesli bir diezel kamyonet gibi ama görüntüsü sesi saklıyor 207 de aynı sese yakın calısırsa kücük arac cok sırıtır o ses o aracta.pejonun diezellerinde var bu ses dikkatimi cekti diyerlerinden daha sesli clısıyır neyse ....
    Ben kendi capımda diezel ve küçük sınıftan anlamadıgım için bir sıralama yapayım sizde bana yardımcı olun cebimde param kararsızım ve 2007 model olması için zaman bekliyorum
    1- polo 1.4 diezel
    2- 207 14 diezel
    3- nissan micra 1.5 diezel
    4- c3 14.diezel
    5- astra 1.3 diezel
    6- fiyesta 14.diezel
    7- clio hb 1.5 diezel

Bu yazdıgım modellerin içinden parca servis bakım dayanıklılık gösteriş ve ikinci el kategorilerini göz önüne algımda en avantavlı arac hangisi ? görüş ve yorumlarınızı bekliyorum

• Peugeot sayfasındasın sana 207 önerelim. :D
  • her zaman 207 her halükarda
  • haklısın ototurk bizde de o arabanın benzinlisi war arada bir babam weriyor daha 2. vitese amaya fırsat bulamadan yok bitiyor
  • Merhaba arkadaslar,

Benim 307 ile 2000 km yaptim nerdeyse, uzun yola cikmayi dusunuyorum bu aralar.

Sizce servise ugrayayim mi? Bu arada ilk bakim ucretsizdi, bu ucretsiz bakim 15000 bakimi degil mi? Peugeot 206 threadinde 15000 bakimina 160 ytl masraf cikardilar demis metturkozu arkadasimiz

http://forum.donanimhaber.com/m_6250791/mpage_2/tm.htm
  • Arkadaşlar, aracımla 2750 km yol yaptım. Aslanım şu an yaklaşık 3 aylık oldu. Toplam aldığım eurodiesel 420 YTL. Yani ortalama tüketimim 0.152 ykr olmuş. Karma tüketim bu verdiğim değer. 5000 km sonrası biraz daha azalır deniyor tüketim. Bu arada eurodiesel 2.59 YTL oldu...
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.