Şimdi Ara

..:: PEUGEOT TAKIMI ::.. ASLAN KRALLARIN MEKANI... (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.313
Cevap
0
Favori
193.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

..:: PEUGEOT TAKIMI ::.. ASLAN KRALLARIN MEKANI...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoTurk -- 18 Temmuz 2006; 21:10:49 >

• YA BEYLER BU ARALAR Bİ ARABA ALACAM..LİSTEMDE 207 DE VAR 3 KAPILI OLAN MODELİ..ŞU 25.500YTL CİVARI OLAN..NASIL 207 LER DE Bİ SORUN ÇIKTIMI ,YAKIT DURUMU NASIL KULLANAN ARKADAŞLAR MEMNUNMU..BİRDE BEN HİÇ TR DE 3 KAPILI 207 GÖRMEDİM..NEDEN ACABA TR YE GELMİYORMU..BU İSTEDİĞİM MODELİN RESİMLERİNİ GÖNDEREBİLİRMİSİNİZ..
  • Al hocam al pişman olacağını pek sanmam ama yinede tercih senin git bin kullan bence içine sinmeli...
  • ARKADAŞLAR BEN 307 XT OTOMATİK SAHİBİYİM BENZİN FİYATLARI MALUM BU ARACA SIRALI LPG TAKTIRMAK MANTIKLIMI ARACIMDAN ÇOK MENNUNUM HERHANGİ BİR SORUN OLURMU ASLINDA LPG TOPİKLERİNDE BULDUĞUM CEVAPLAR BENİ PEK TATMİN ETMİYO ARABASINA TAKTIRAN VARMI
    YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
  • Arkadaşlar 206 almayı düşünüyorum benzinli veya dizel yakıt tüketimi nedir ve hangi model almamı tavsiye edersiniz. Yardımcı olursanız sevinirim. ve neye dikkat etmeliyim.
  • arkadaşım ben çok baktım 207 şuan fiyatı 28 küsür. yeni kampanyasında süper mükemmel bir araba 3 kapılısı yok şuan gelmemiş belki bu yıl sonuna doğru gelir.
  • bi bucuk aydır 207 kullanıcısıyım..1.4 hdi trendy..2000 dewirden sonra adam akıllı cekmeye baslıo..klima baya kasıo..en büyük sorun süspansiyonları sert..nasıl olucakta yumusıycak bilmiyorum..zaten heryerde yol yapım calısması war tangır tungur gidiom..dizel sessiz sayılır 2001 passatın dizeline göre..we gercekten bayaa az yakıyo..3000 km oldu herangi bi basagrısı yok..sorucak seyler aklıma gelmiyo suan ama benm aldıgım showroom arabasıydı sonuncu gibi bişeydi ondan sonrakiler zamlanıp geldi..mepa ataköyden aldım..dalgalı duruyo ama cokda bi farkı yok teknik olarak 206 dan..baska 207 sahibi warmı suanda burda..fotograf koymayı anlatırsanız güzel fotoları war ..ses sistemi idare eder zaten aynı 307 ile..vitesler kemikli kayar gibi gecmio..arkadan cirkin ama önden bayaa güzel..
  • yaw buarada iiyice kıllanmaya basladım benimkinden baska 3 tane gördüm 207 bibucuk aydır...nie almıo millet bunu...gelmiodu ilk zamanlar ama simdi war heryerde bea...
  • Ortalıkta clio, yaris ve peugeot 207 oldugu için insanları bölüor markalar yani rakip fazla oldugu için sanırım çoguda clio terich ediyuor o yüzden alınmıyor olabilir ama güzel araba...

quote:

Orjinalden alıntı: cgr135

yaw buarada iiyice kıllanmaya basladım benimkinden baska 3 tane gördüm 207 bibucuk aydır...nie almıo millet bunu...gelmiodu ilk zamanlar ama simdi war heryerde bea...
  • arkadaşlar ii akşamlar.benimde bi 206 ım var bende artık bu formu takip etmek istiyorum!!
    bide sorum olacak:
    206 x desing siyah benzinli aracıma totaldan exellium mu yoksa 95 benzinmi kullanmam gerekir?
    yada bu konudaki görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.şimdiden tşkkr ederim.resminide eklemek isterdim ama daha foruma yabancıyım
  • BENCE 206 X-DESİGN 1.4 HDİ 75 HP OLABİLİR :)
  • benim bildiğim kadarıyla ideal devir 2750-3000 oluyo.eğer bu devirler arasında kullanmaya özen gösterirsen farkı hissedeceksin.(denenmiş test edilmiş ve onaylanmıştır )
  • slm arkadaşlar hatay iskenderun bir 407 aşığı manyaaaaa delisi... o 407 nin altında ölürüm nasıl sevdiğimi anlatamam.... mayıs 2006 da peugeot partner aldık cok memnunum cok harika 90 bg ama iyi kaçıyo haa.. slm lar
  • en sonunda arabamın resmini koymayı becerdim :)

• Dostlar bende bi peugeot hastasıyım hatta takıntılısı:) 307.ye ayrı bi ilgimde söz konusu.Ama hep aynı modellerden bahsetmiş herkes -ki bu peugeot.ya haksızlık.Mesela bi 607.si var ,pek fazla kimse bilmez.Ben tek geçerim kendisini:)Süper bi cihaz...
    Donanımı süper, V6 HDI motor ,3000cc ve 210BG modelleri mevcut ,en düşük donanımlı versiyonda bile ABS, elektronik fren gücü dağıtıcısı (EBFD), acil fren destek sistemi, ön ve yan hava yastıkları, pencere hava yastıkları, klima, soğutmalı torpido gözü, yağmur sensörü, otomatik yanan farlar, gecikmeli sönen farlar, lastik basınç göstergesi, atermik(ısı izolasyonlu)ön cam, yükseklik ayarlı sürücü koltuğu, yükseklik ayarlı direksiyon simidi, elektrikli camlar, merkezi kilit standart.Arkadan selektor Yapılırsa bunu algılıyor ve ön dikiz aynası aşağıya eğiliyor,uzaktan kumandasıyla bagaj da açılabiliyor, tam arkadan hatchback görüntüsü var, kliması 2 ayrı derecede çalışabiliyor ve havayı birbirine karıştırmıyor, arabayı 2 kişi kullanıyorsanız ayna koltuk falan ayarlamıyosunuz kendisi ayarlıyor, bide arabayı kilitlediğinizde sunroof, camlar gibi açık bıraktığınız ne varsa kendi kendine kapanıyor.Fransız cumhurbaşkanı tarafından makam arabasi olarak kullanıldı.Neredeyse iki kişilik yatak atabileceğiniz devasa bir bagaj hacmi var...Yani var da var işte:)
    Daha fazla anlatmıyim kendiniz inceleyin...http://www.607.peugeot.fr/ sitede süper buyrun...

• 106 GTI gerisi yalan!!!
  • Arkadaşlar ikinci el 307 SW ( cam tavanlı tabii) almayı düşünüyorum. Bu arabayı çok beğeniyorum. Acaip güzel bi araba. SW lar içinde bence en güzellerinden biri. Siz nedersiniz? Bu arabayı alıp uzun yıllar binmeyi düşünüyorum.....
  • GÜZEL SEÇİM İYİ YAPARSIN
  • iyi tercih...
  • araç 2006 1.4 hdi feline 206 kum gri,takım fenerbahçe..uzun zamandır gimiyorum kusura bakma
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.