Şimdi Ara

..:: PEUGEOT TAKIMI ::.. ASLAN KRALLARIN MEKANI... (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.313
Cevap
0
Favori
193.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw pecocular nerdesiniz ya taaa kaçıncı sayfaya inmişiz oılmuyo hadi hadi canlanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpertas -- 17 Ağustos 2006; 17:44:15 >
  • ee benim araba daha eklenmemiş detaylarıda werdim ama
    napcaz??
  • ARKADAŞLAR 2004 XT OTOMATİK 307 İM VAR 5 Lİ CD ÇALARDA PROBLEM VAR İPTAL OLDU
    SERVİS BECEREMEDİ VAR MI İYİ BİR TAMİRCİ İST AVRUPA YAKASI OLSUN TEŞEKKÜRLER
  • ya çıkar tak yerine indash bi tane bak keyfine
  • Bu da güzel yaa adamlar kasıcak kendini 407 lazım 407 yaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: uruk33

ee benim araba daha eklenmemiş detaylarıda werdim ama
    napcaz??

??
  • Herkese merhaba,

Benimde peugeot 206 xs im var. tek kapı benzinli stop lar lastikler jantlar eksoz hepsi modifiyeli

arabamdan çok memnunum, çok seri spor görünümlü. özellikle de sunroof una hastayımdır. Kullanımı çok zevkli bir araba. ancak tüm bu eğlencenin yanında çok kaliteli bir araba değil 206. mesela birgün vites benim elimde kaldı yolun ortasında kaldım. vites kolunu diferansiyele bağlayan aparatın lastiği kopmuş

ama yine de arabamı çok sevioyrum herkese tavsiye ederim.
  • aracım peugeot 207 HDI DİZEL şeytan kırmızı 2007 model 90 beygir NM ne bilmiyorum.teşekkürler BEŞİKTAŞLIYIM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumhur_28 -- 20 Ağustos 2006; 23:04:21 >
  • arabam.com'dan alıntıdır.

mehmet demir
    19.08.2006 03:49:22
    ben geçen yıl bu aracın (307) station modelinden aldım,(sıfır km) 8 ayda tam 22 kez mecburen servise gittim,her gün elektronik bir parçası bozuluyor,serviste hatalı üretim diyor,doğru düzgünde ilgilenilmiyor,aldığım gün yol biilgisayarı komple bozuldu,ses açma düğmesi değişti,direksiyon kutusu değişti,fren dağıtım kutusu değişti....düşünün bunlar sıfır km de bir araçın 8 ayda yapması gerekenler mi? ve dendiği gibi kesinlikle bozuk yolda araçın içi çok kötü derecede tıngırdıyo ,bu aracı düşmanlarınıza rahatlıkla tavsiye edebilirsiniz çünkü araba ile uğraşmaktan size vakit kalmaz,bir de 8 ay sonra zorla sattığımda tam 10 milyar zararına satmak zorunda kaldımm almayı düşünenlere duyrulur.....
  • bu ne şimdi yaa

Hepsi de böyle deildir herhalde. arabayı tam almak üzereyken içime kurt düştü şimdik..

quote:

Orjinalden alıntı: cagla2001

arabam.com'dan alıntıdır.

mehmet demir
    19.08.2006 03:49:22
    ben geçen yıl bu aracın (307) station modelinden aldım,(sıfır km) 8 ayda tam 22 kez mecburen servise gittim,her gün elektronik bir parçası bozuluyor,serviste hatalı üretim diyor,doğru düzgünde ilgilenilmiyor,aldığım gün yol biilgisayarı komple bozuldu,ses açma düğmesi değişti,direksiyon kutusu değişti,fren dağıtım kutusu değişti....düşünün bunlar sıfır km de bir araçın 8 ayda yapması gerekenler mi? ve dendiği gibi kesinlikle bozuk yolda araçın içi çok kötü derecede tıngırdıyo ,bu aracı düşmanlarınıza rahatlıkla tavsiye edebilirsiniz çünkü araba ile uğraşmaktan size vakit kalmaz,bir de 8 ay sonra zorla sattığımda tam 10 milyar zararına satmak zorunda kaldımm almayı düşünenlere duyrulur.....

• Düşünenlere duyurulur diyorsun hepsi mi böyle demek istiyorsun?
    Bu biraz da şans işi bu..Forumdaki diğer konuları okursan kokusu çıkan başka markaların modelleri hakkında neler oluyor okuyabilirsin...
  • ya arkadaşlar bunların çou markayı karalamak için yazılan yazılar oluyo.bizde araba kullanıyoruz ya
    bi tek siz değilsiniz arabası olan,yılbaşından sonra aldık şu ana kadar sadece genel bakım için ve camı çıktı sayemde onun için gitti arabayı hor kullanıp sonra yok böle yok böle demeyin peki bizimkine niye bişey olmadı kaldıki bende arabayı pek masum kullanmam yani sorunu birazda kendinizde arayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarpertas

ya arkadaşlar bunların çou markayı karalamak için yazılan yazılar oluyo.bizde araba kullanıyoruz ya
    bi tek siz değilsiniz arabası olan,yılbaşından sonra aldık şu ana kadar sadece genel bakım için ve camı çıktı sayemde onun için gitti arabayı hor kullanıp sonra yok böle yok böle demeyin peki bizimkine niye bişey olmadı kaldıki bende arabayı pek masum kullanmam yani sorunu birazda kendinizde arayın

sizinkinin markası ne?
  • valla 4 aydır maşallah 5000 km yol yaptım hala yardırıyorum asfaltı, karalama mesajlarına da gülüyorum hemde katıla katıla...

üyelerin tablosunu son hali ile günceleyeceğim en kısa zamanda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoTurk -- 24 Ağustos 2006; 16:30:20 >
  • Otofesör nerelerdesin yahu, hiç mesajlarını göremiyoruz "genel"de? Yoksa troy abiye mi bozuldun?
  • Ben de 307 im ile 2 ayda 5500 km yaptim, simdiye kadar bir problemim olmadi, nazar degmesin. Gucunun ve performansinin da super oldugunu belirtmeliyim. Fiyat / performans orani cok yuksek, tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

Otofesör nerelerdesin yahu, hiç mesajlarını göremiyoruz "genel"de? Yoksa troy abiye mi bozuldun?

Dostum geçenlerde Caddy e bakmaya gittim, otomatik viteslisine hasta oldum ancak fiyatıda hasta etti beni 45000 ytl...

Bu aralar foruma fazla takılamıyorum buna sebep aileme yeni katılan minik oğlumdur.. Habire ağlıyor kerata... Geçenlerde tutturmuş illa ben süreceğim arabayı diyor...

• ehem bayadır uğramamıştım bu topice.Bari beni de üye yapın.Sizin araçlar hep yeni ama olsun bizimkide peugeot.
    306 1,6 90hp 1999 griffe beyaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: OtoTurk

quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

Otofesör nerelerdesin yahu, hiç mesajlarını göremiyoruz "genel"de? Yoksa troy abiye mi bozuldun?

Dostum geçenlerde Caddy e bakmaya gittim, otomatik viteslisine hasta oldum ancak fiyatıda hasta etti beni 45000 ytl...

Bu aralar foruma fazla takılamıyorum buna sebep aileme yeni katılan minik oğlumdur.. Habire ağlıyor kerata... Geçenlerde tutturmuş illa ben süreceğim arabayı diyor...

Abi allah analı babalı büyütsün.Darısı başımıza daha yaş küçük ama olsun.

• Arkadaslar selam birsey sorucam ayni sorunu yasayan varmi bilmiyorum ama 307 sahibiyim bazen arac yuksek devirdeyken vitesi bosa aldigimda arac stopediyor bu sorunla karsilasan oldumu.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.