Şimdi Ara

..:: PEUGEOT TAKIMI ::.. ASLAN KRALLARIN MEKANI... (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.313
Cevap
0
Favori
193.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• bu da benim masaüstüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pug407 -- 29 Ağustos 2006; 13:13:24 >
  • ya benimde peugeotum var 2006 model 206 :D:güsel ve konforlu bi araba yanee:D
  • bi aslan listesine eklemedin ha..ototürk nerdesin eklermisin beniii
  • 207 HDİ aldım acayip memnunum...
  • 207 HDİ neden bu kadar sert, yumusar mı veya çaresi var mı yol tutuşu bozmadan? Ben biraz düşük lastik havası ile kullanıyorum. Sağlıklı değil pek ama... Arkadakiler biraz zıplıyorlar da... Bu kadar sert olmadan da aynı klasmanda yol tutan arabalar var yani... Araba bir harika iç dış tasarım + malzeme kalitesi + + + + (sadece motorları beş para eden) iç aksamı ise pazar leğeni plastiğinden üretilen ford focusumu sattıktan sonra 2 arabamız var su anda getz crdi ve 207 hdi, oh be dedim vallahi. getz=900, 207=1075 km. gitti harika.

saygılar
  • arkadaşlar daha yeni üye oldum size bi sorum olacak bende 307 xt 110 hp arac var bir depo ile 800 km yol gidebiliyorum uzun yolda daha yüksege çıkarma şansım varmı ve de aracımdan hiç bir şikayetim yok sizin şanssızlığınız olsa gerek bazı arkadaşlar şikayetçi
  • benim 307de de esneme problemi var maalesef. Bu sorun tüm peugeotlarda mevcut sanırım. servislerde biraz daha iyileştirilebileceğini duydum. araba doluyken daha fazla vuruyor.
  • Arkadaslar, benim 307 de on plakaligin yere cok yakin olmasi yuzunden plakam dustu. Dikkat edince Didim de ve Ankara da on plakasi olmayan 5-6 307 ve 407 gordum. Tamam tasarim guzel ama, plaka tablasi daha guvenli bir yere konamaz miydi? Siz de boyle bir sorun yasadiniz mi? Caresi var mi?

Bir de dun yolda seyir halindeyken ABS ve ESP uyari isiklarim yandi. Arabayi kenara cekip kontagi kapatip actim. Uyarilar kayboldu, bu normal birsey mi? Basiniza geldi mi? Sizce servise ugrayayim mi?
  • senin plakalıklar düşmüş o yine iyi benimkileri çalmışlardı.ama yine dikkatli olmak gerekir ama ben daha önce plakası düşen bi peugeot görmedim.ben 307 lerin yol tutmalarını özellikle virajlarda begenmiyorum benimle aynı fikirde olan varmı yok sa banamı öyle geliyo bu araçlar.
  • Plakalıklar başımı bir kere yaktı da o yüzden plakalığı iki vida ile artı üstüne plakadan da iki vida attırdım.

307 yi bilmem ama 207 bayağı iyi yol tutuyor. Meret biraz daha yumuşak olsa...
  • arkadaşlar şu aslanlar listesini, artıralımda nasıl??
  • quote:

Orjinalden alıntı: uruk33

arkadaşlar şu aslanlar listesini, artıralımda nasıl??

evet nasıl üye olacağım?
    Ben bu arabaya hasta oldum içine oturunca ön göğüs direksiyon acayip değişik ya. yol gidişine bayıldım. 207 HDİ

servisteki bilgisayardan gidip aksesuarlarına baktık nefis şeyler var

saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinanim

benim 307de de esneme problemi var maalesef. Bu sorun tüm peugeotlarda mevcut sanırım. servislerde biraz daha iyileştirilebileceğini duydum. araba doluyken daha fazla vuruyor.

sertlik sorunu da (sorun mu acaba) iyileştirilebilir mi acaba?
  • PEOGEOT
  • OtoTurk ve Sevgili Arkadaşlara merhabalar...

Ben çok uzun zamandır bu forumlara girip çıkardım ancak Otomobille ilgili hiçbir topiğe bakmamıştım. Nihayet bir araç alma durumu oldu ve İnternette fellik fellik tarıyorum. Tam 3 Saattir OtoTurkun formlarını okuyorum OtoTurk arkadaşımızın uzunca bir zamandır Peugeot için verdiği mücadeleyi Daha doğrusu Bağlılığı görünce takdir ve Tebrik etmeden geçemedim...peugeot iyidir demiyorum yada kötüdürde demiyorum yanlış anlamayın. Sadece İnsanların kendi doğruları için ve idolleri için verdiği çabayı görünce bu hoşuma gidiyor...Araç arıza yapar! Bu sene en çok arıza Fiattadır gelecek yıl bilmem hangi markada. Pc işlemcilerini bile üretirken farbrikada testlerde üretilenlerin çoğu alt klasta sunuluyor piyasaya. Örneğin 3.0 diye üretilen işlemci testlerde 2,8 çıkabiliyor. Fabrika hata yapar, firmalar hata yapar ,Markalar hata yapar ,İnsanlar hata yapar. Eminim çoğu kişi arabayı öyle bir kullanıyordurki Araba araba olduğuna pişman oluyordur. Verin bana volvoyu yarım saatte 5 yıl yaşlandırayım o arabayı :) O yetenek bende mevcut:)) Mesele birazda şoförden şoföre değişiyor diye düşünüyorum. Elbette kalite farkı vardır ancak yinede bu araçlar eskiden bindiğimiz renault lara Hacı Muratlara nazaran Üst klass araçlar. Hatırlarım hacı muratın kapısını elimle tuttuğumu. Evet kapanmazdı ve ben ya bir tel yada elimle tutardım. 1 ay kullanıldı o zaman derdimiz neymiş bilmiyorum tabi. Aynalar düşerdi koltuklar takır tukur sesler gelirdi. Bir kasise girdiğimizde böbreklermiizn taşı düşerdi. Dışarıdaki toz olduğu gibi içeriye girerdi. Klimamı oda ne??? Yani devir değişiyor Lüx lüxü doğuruyor... Bence tüm problem Türkiyedeki Para hırsı bürümüiş İfirmalar. Bilgi eğitim ve tecrübeden yoksun Servislerimizde!!! Her araç problem yaşadığında problemi anında çözüme ucuz bir şekilde ulaştırılsa ve o gelen aracın diğer testleride yapılsa ve sürprizlerele karşılaşılmasa güzel olmazmı. 1 Hata ile giden araçta 5 hata doğarsa insanların sinir katsayıları elbette artar.Bence Firmaların Teknolojileri 3 aşağı 5 yukarı çok yakın... Gerçekten bir çoğu çok iyi arge ye sahip ve iyi otomobiller üretiliyor artık hepsinde.İnanılmaz paralar ayrılıyor insan hayatı adamlar için önemli. Hatayı markalardan ziyade Maalesef çok üzülerek söylüyorum Türkiyede ki Yanlış yapılanmada aramalıyız birazcıkta. Düşünün Öyle bir servis varki elindeki bütün parçaları bir araya getirse bir araba oluşturabilir eksiksiz bir şekilde. Hemde bu aracı atıyorum 1 ayda toparlayıp yola koyacak. Haa gidermi gitmezmi bilmem tabi:) Adamlar bütün yedek parçayı veriyor imkanları servislere sunuyorken bakıyorsunuzki 1 hata ile giren ya aynı hata ile çıkıyor yada hata artıyor. Sebebi Servis kuruluşlarının maddiyata bakması nasıl olsa sınırlı sayıda servis var nasıl olsa binlerce araba var bir kişiyi kaybetse ne oluur kaybetmese ne olur. Şikayet var com daki bir çok şikayetin muhatabı bile çıkmamış. Yurtdışında başka bir sektör var arkadaşlar emin olun.. Otomobil sektörü başka orada. Buraya gelen araçlar zaten bazı özelliklerden yoksun geliyor buradaki bilinçsiz müdehalelerde aracın düzenini bozuyor maalesef. Bazen şunu çok ciddi düşünüyorum. Sanayilerde o küçücük ve kirli dükkanlarda öyle Ustalar öyle mücevherler varki aracı eline verin ve deyinki 2 hafta senin bin bak tak sök yap. Fabrikadan daha iyi halde alırsınız aracı emin olun. O kadar yetenek ve deneyim onları bu işin piri yapıyor.Haa Garantiden çıkar ayrı mevzuu. Zaten ülkemizde neyin kullanıcı hatası olmadığını veya neyin garanti dışı olmadığını merak ediyorum :)) Ancak servislerimiz konusunda marka vermiyorum işini ahlakıyla ve samimiyetiyle yapan servisler elbette vardır. Ancak bunlara hepimiz ulaşamayız maalesef değilmi. Lafı daha fazla uzatmayım Bence ülkemizde bu kadar sıkıntı oluyor. Bence Kötü marka yoktur Kötü Servis ve kötü Garanti ve yenileme sistemi vardır. Araç fabrikadan bozuk çalışmaz bir halde gelse bile işin ehli o aracı uzuuunca süre problem çıkarmadan tıkr tıkır çalışır hale getirir emin olun.

Bir kaç amca para kazanıyor, Bir kaç işin ehli olmayan kişi servis elemanıyım diye işe başvuruyor ve giriyor. Kalitesizlik dizboyu.. Peugeot Ne yapsın Audi ne yapsın Citroen ne yapsın... Biz Önce Ulus olarak Millet olarak bilinçli bir toplum olacağız. Vuracağız masaya yumruğumuzu mahkeme süreçlerinden korkuyoruz hak veriyorum ama hakkımızı arayacağız arkadaşlar. Yurtdışında ufacık bir boya problemi olduğunda dahiiii aracı hiç sorgusuz sualsiz o km ile değiştiriyorlar.Hemde bu işlmeler sürerken aynı class bir araç tahsis ediliyor size. Bunları atmıyorum Baldızımdan biliyorum... Servislerin kullanılmış parça takması demek o servisin tarihten silinmesi demek. Bunun için mahkemeden İnsan hayatı ile oynamak ve Kasten cinayete teşebbüse kadar davalar açılabiliyor.

Başınızı ağrıttım Kusuruma bakmayın. Bu arada Servis te çalışan veya bağlantılı birileri varsa Lütfen alınmasın İşini Ahlakıyla Allah Korkusuyla Ciddi yapan İnsanlara Bu karmaşık sistemde sabır diliyorum ve Teşekkür ediyorum... Bazı servislerin bu işi ne kadar ciddiye aldığnı bilen biliyordur zaten.

Hepinize sevgi ve saygılarımla...

• eee Arkadaşlar peugeot aslanları neden yavaşladınız bu kadar. Diğer klüpler devam... Ekleyin konuşun paslaşın. Hareket göremedim üzüldüm doğrusu. bu arada benide 307 Premiumla ekleyebilirsiniz...

Kolay gelsin...
  • Sanırım klup biraz yavaşladı veya artık kimse girmiyor. Peugeot konusunda bazı sorularım vardı. hem üye olmak hemde bu sorularıma yanıt bulmak isterdim ama kısmet. Umarım yine hareketlenir yakında burası. Gçrüşmek üzere...
  • valla nolduysa kimse yazmıyo benimde yazasım gelmiyo kimse olmayınca
  • Ototurk olmayınca neşesi olmuyor buranın..
  • Ototurk neredeki? Yoksa peugeotunu satıp başka bişeymi aldı acaba Şaka tabiki ama ne bileyim güzel bir birliktelikmiş yani. Çok faydalı olabilirdi bu forumlar. Ama kış geldi yavaş yavaş hareketlenir gibime geliyor. Umarım öyle olur....
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.