Şimdi Ara

..:: PEUGEOT TAKIMI ::.. ASLAN KRALLARIN MEKANI... (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.313
Cevap
0
Favori
193.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • belki de yanlış başlığa bakıyorsundur 306ankara
  • Arkadaslar form guzel olmus peugeot'cular oldukca fazla ımıs gorunce herkez anlıyo bende'de 307 HDI 90 bg lık 2007 model war memnun oldukca
    kapılarda ses gelsede YAWAS KAPATIN sorun yok herseyıyle 4.4 luk araba

DAGDAN ASAGI INERKEN PASSAT BORA KIMSE YETISEMEDI IS ARABADA BI DE SURUCUDE ARABADA SORUN YOK GUZEL SURUN YETER
  • quote:

Orjinalden alıntı: karbey

__RaVe__® Kardeşim benim...

İnşallah hayırlısı olsun diyorum artık. İnşallah düzelir ama bu ustalarla zor gibi. Gelişmelerden haberdar ederim sizi. Ankarada yeni kasa peugeotu olan yokmu yaw bir karşılaştırsak test etsek varmı tanıdığın forumdan falan ..

Allaha emanet ol kardeşim.

abi hiç tanıdıgım yok ankaradan yeni veya eski pug 307 si olan
  • Bugün Toyota, Honda, Citroen ve Nisan'a a gittim arkadaşlar. Honda'nın otomatik versiyonunu kullandım. Daha önce de yeni kasa Corolla'yı kullanmıştım ve yine otomatikti. Sonuç ;

Yeni Honda otomatik viteste resmen devrim yaratmış. Corolla'daki yığılmanın 10'da 1'i Honda Civic'de yok. Şunuda itiraf etmeliyim ki, Toyota Auris ile Honda Civic'in otomatik vitesi birleşse muazzam araç olur. Otomatik Corolla ve Auris malesef kötü performasn sergiliyor.

Nisaan 'da ise Kaşkai modeline baktım, çok güzel bir aile aracı. Citroen'de ise yeni C4 Picasso'ya baktım, araç ön kolukları hoşuma gitmedi. Kendimi karsan minibüste sandım. Kısaca böyle.
  • pejo den şaşma
  • Herkese selam.. Öncelikle bu topic e işlerimden dolayı cok az girip, göz gezdirip herhangi bir paylaşımda bulunamasamda hala beni bu takımda tutan arkadaşlara teşekkürler. Kısaca 1.5 sene önce 34000 km de aldıgım 2002 model pug 206 xr aracım su an 45000 km ye ulaştı. İlk aldıgımda rutin bakımlarını yaptırıp su ana kadar kazasız belasız bindim. Herhangi bir şikayetim olmadı arabamdan gayet memnunum.. Ama kafama takılan seyler için yardımlarınızı bekliyorum. 1.5 sene önce yaptırdıgım bakımı yetkili servise değilde herhangi bir özel servise yaptırdım. Usta elektronik ateslemeli aracların çift tırnaklı buji kullanması gerektiğini söyleyip eski bujileri cift tırnaklılar ile degiştirdi. Şimdi aracın tekrar bakım zamanı geldi ama ben bujileri orjinal tek tırnaklı bujiler ile değiştirmek istiyorum çünkü bakımda sökülen bujiler tek tırnaklı idi. Ayrıca cift tırnaklı bujilerin daha fazla yakıt sarfiyatına sebeb olacagını sanıyorum. Ben İzmirde yasıyorum. İzmirde bana iyi bir özel servis tavsiye edebilecek olan varmı. Ayrıca aracımın üzerinde goodyear gt2 lastikler var ve ben memnun degilim.. Michelin taktırmak niyetindeyim ve nasipse bu hafta bakım ve lastik olaylarını halletmek istiyorum.Michelin lastiklere 110 ytl fiyat verdiler ve kredi kartınada 9 a bölebileceklerini söylediler.Bu fiyatı da 3. sanayi sitesindeki yavuz öndüzenden aldım sizce iyimi ve michelin seçimim sizce nasıl. Herkese saygılar sunuyorum.

• 308 & 207 CC & 207 RC yourmlari alalim biraz da....

308 - 307'nin makyajli bir fotokopisi mi? Audi havalandirma delikleri iç mekana nasil hava katmiş? Arka tasarim çok mu ayni? Profil goruntusu cok mu tipsiz? 306 efsanesine ne kadar yaklasabilecek? Yeni golf karsisinda sansi ne olur?

207 CC - Roland Garros modeli ne kadar basarili? 206CC nin muthis satis rakamlarini yakalayabilir mi? Arka koltuklar yine yok, 307 CC deki kotu grafik 207 CC yi etkiler mi?

207 RC - GT ile arasindaki fiyat farkina karsilik ne gibi ozellikler sunuyor? efsane GTI ruhunu diriltebilir mi? 206 RC nin sanssiz grafikleri 207 RC yi de etkiler mi? Eski gti cilarin hepsi paralari A3 lere mi gomdu.
    Hizli kucuk Peugeot'lara kimse artik 42-45 ytl vermez mi?

Cevaplarinizi bekliyorum
  • arkadaşlar çok güzel olmuş elinize sağlık gördümki peugeot kullanıcısı oldukça fazlaymış bizde de 2003 model 307 premium var çok güzel bi araç çok memnunuz
  • ben de peugeot 207 düsünüyorum ama yaris ile ikisinin arasinda kararsiz kaldım, peugeot lat surekli sorun cikariyor vs diyo herkes, dogru mu 207 kullanicilari yardim edin bana!
  • Slm arkadaşlar.
    Bende 206 hdi var.Öncelikle yakıtta tasarruflu olan bu araç firması bakımından tam bir
    soyguncu.
    Bunu belirttikten sonra benim anahtarın üzerindeki açma kapama için basılsn kısımlar var ya
    (kullnanlar bilir)onlar içeri göçtü ve hiç te iyi gözükmüyor.servisi aradım basit bir plastik aksam ve değiştirilebilir,fakat onlar bana tüm kilidi yeniden almam gerektiğini söylediler.Bu soygun değil de nedir?
    Neyse uzatmayayım sizlerde anahtar değiştiren ve eskisi yanında olanlardan ricam bana biri bu anahtarın üstündeki plastik aksamı verebilir mi yada nerden bulabileceğimi söyleyebilir mi?

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.TEŞEKKÜRLER.
    (ozgurartvin@mynet.com)
  • bizde 2003 307 var ancak her 1.5 yılda bir kayışı atıyor.
    servise en son gittiğimde arabanın motoroundan ses geliyor kontrol edin dedim..ettik bir şey yok dediler.1-2 hafta zarfında krank mili kasnağı kırılmış ve ynie kayış atmış..

exper'e haber verdik,oda bize servisle mutabığız dedi..neden böyle oluyor biz sürekli böyle bir sorun mu yaşacağız dedik? olabilir kırılabilir çıkabilir diyor.sizce her sene böyle bir sorun yaşanabilir mi? bir exper'in böyle lakayıt bir şekilde cevap vermesi normal mi?.

artık peugeot'un servis kalitesinin 0'ın altında olduğu konusuna tamamen katılıyorum..

• çok güzel bir topluluk
    kısmetse 207 yi alınca aranıza giricem
  • selamlar
    ben aracımı değiştirdim 2 ay kadar önce

106 gözüküyor listede 307 yapalim.

2005 model 307 XT benzinli

teşekkürler
  • bu 206 daki eco-mod olayı nedir nasıl devre dışı bırakırız bilen var mı ? Aracı durdurduktan yarım saat sonra elektronik herşey kapanıyo teyp de açılmıyor tekrardan motoru çalıştırana kadar ekranda eco-mod yazıyor.
  • Bu topicde 1 aydır kimseler uğramamış, herkez halinden memnun galiba ?

Bende Peugeot 307 almayı planlıyorum, İzmir'de özel servis tavsiyesi verebilirmisiniz ? Özellikle Karşıyaka ve civarında.
  • Neden Özel servis? Fiyat mı daha ucuz?
  • Çünkü yetkili servisleri berbat bir servis kalitesi ile yüksek fiyatları ile resmen adam tokatlıyorlar gibi çalışıyorlar, madem parası ile hizmet alacağım paramla rezil olmamamak ve adam gibi hizmet almak için özel servis
  • Benim 307 2008 Nisan ayında garantisi bitiyor. Bu tarih sonrsı bende arayışa girebiliirim. Ancak şu ana kadar araca harcadığım bakım parası 1.5 yılda 200 YTL'dir. Oda 20000 bakımında...
  • Sizin 307 makyajlı olan kasadan mı ? Garantisi kaç yıl idi ?
  • Evet makyajlı olandan. Dediğim gibi Nisan 2008 'de garantisi bitiyor. 2006 model olarak sıfır almıştım.
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.