Şimdi Ara

..:: PEUGEOT TAKIMI ::.. ASLAN KRALLARIN MEKANI... (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.313
Cevap
0
Favori
193.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ..:: PEUGEOT TAKIMI ::.. ASLAN KRALLARIN MEKANI...
  • quote:

Orjinalden alıntı: OtoTurk

İrde'yi bende çok tutuyorum bu konuda. Satış konusunda Ünallar, Servis konusunda İrde tercih ediyorum. İrde'ye geçen gittiğimde bir tek satış yetkilisi benimle ilgilenmedi. Ancak Ünallar öyle değil. Çok ilgililer. Ünallar'ın servisini hizmet olarak almadığımdan aslında servisi için yorum yapmam yanlış oldu. Bir sonraki bakımda Ünallar'a gideyim bakalım servisleri de satışları kadar iyi mi?

Ünallar'da Cenk bey var. Çok iyi bir satış temsilcisidir.

aklımda bulunsun cenk bey 107 ler çok sevimli duruyorlarben özel servisleride araştırmak istiyorum aslında özel servisler hakkında fikrin varmı?

• Benim UFak Bir sorum Olacak
    Bir arkadaşımdan 2004 307 SW Pack BVA Triptonik Vites alıyorum
    Hoşuma Gitti inşallah pişman olmam
    Lakin Bu BVA ne anlama geliyor
    comfortlari premierleri falan duyuyorumda BVA yı pek duymadım
    nasıl bir lüks aksamı olmuş oluyor bunun

Araçta 5 li CD çalar 6 lı Airbag Panoromik cam falan var Arkadaşım ön ve arkaya park sensörü takmıştı ekxtradan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iRoNMaSTeR -- 10 Aralık 2007; 14:16:32 >
  • BVA otomatik demek...
  • Teşekkürler OtoTurk
    peki Bu Donanim paketinin özelliğini PACK mi Gösteriyor?
    Yani bu aracın hangi seviye olduğu iAraçlarla pek bilgim yok Cahilane bir soru olabilir)
  • Araçta zaten panoramik tavan var. Bu araç Full + Full anladığım kadarı ile birde üzerine spor-kar-normal sürüş opsiyonlu porsche triptronic (manuel ve otomatik tercihli ) şanzıman ( sürücünün sürüş bilgilerini analiz ederek tepki sürelerini sürücüye göre ayarlayan bilgisayar desteği ) var... Ancak en sağlıklı bilgiyi aracı bir servise götürüp öğrenebilirsin.
  • OtoTurk arkaşım forumunuzu ziyaret etmeye vesle oldun daha önce PEUGEOT 206 kullandım şöför olarak çokta hoşuma gitti fakat gücüm DACIA ,ya yetti ve pişman da olmadım gayet memnunum SAYGILAR 26SC- - -
  • quote:

Orjinalden alıntı: cihann67

OtoTurk arkaşım forumunuzu ziyaret etmeye vesle oldun daha önce PEUGEOT 206 kullandım şöför olarak çokta hoşuma gitti fakat gücüm DACIA ,ya yetti ve pişman da olmadım gayet memnunum SAYGILAR 26SC- - -

Arkadaşım güle güle kullan. Allah kazasız belasız sürmeler nasip etsin. Sonuçta Renault güvencesinde bir aracınız var ve bu manada sırtınız yere gelmez. Zaten Allah kimsiyi getirmesin o pozisyona. Saygı bizden.

• arkadaşlar görüşmeyeli nasılsınız?aslan sayımız artmış.ne gurur verici.ben taa 2006 da 207 mi almıştım.kimselerde yoktu.tutmadı, beğenilmedi diye çok üzülürdüm.şimdi trafikte bol miktarda görüyorum ve seviniyorum.aracım dizel.kullanım fena değil derken yazın uzun yol yaptım.ondan sonra aracın performansı ciddi anlamda arttı.vitese geçmeme sıkıntımız vardı bazı arkadaşlarla.ona da alıştım.geçmezse bir üst vitesi deniyorum.aracımın benzin kapağını ve kapı kollarını krom kaplattım.bagaj kapağı ve ön panjurlara da krom yaptık.sonuç inanılmaz.aracıma bakmaya doyamıyorum şimdi.herkese kazasız sürüşler dilerim.saygı ve selamlarımla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: acemi207

arkadaşlar görüşmeyeli nasılsınız?aslan sayımız artmış.ne gurur verici.ben taa 2006 da 207 mi almıştım.kimselerde yoktu.tutmadı, beğenilmedi diye çok üzülürdüm.şimdi trafikte bol miktarda görüyorum ve seviniyorum.aracım dizel.kullanım fena değil derken yazın uzun yol yaptım.ondan sonra aracın performansı ciddi anlamda arttı.vitese geçmeme sıkıntımız vardı bazı arkadaşlarla.ona da alıştım.geçmezse bir üst vitesi deniyorum.aracımın benzin kapağını ve kapı kollarını krom kaplattım.bagaj kapağı ve ön panjurlara da krom yaptık.sonuç inanılmaz.aracıma bakmaya doyamıyorum şimdi.herkese kazasız sürüşler dilerim.saygı ve selamlarımla...

Mümkünse resim alabilirmiyiz? Bu güzelliği herkes görmeli bence.

• Mrb arkadaşlar,

Ben de 2004 yılından bu yana 206 sahibiyim. Haziran ayından beri de aracıma LPG takılı. Burada da yazmak, peugeotla ilgili sorunlarım ve tecrübelerimi palaşmak isterim.
  • AURIS forumunda bana hakaret eden bir üyeye hakaret içermeyen bir karşılık vermeme rağmen forumdan 4 gün uzaklaştırıldım. Bana yapılanın haksızlık olduğunu düşünüyorum.

Bu forumda o kadar çok Peugeot düşmanı varki adamlar otomobili kullanmadan yorum yapmaktadırlar. Zamanında internethaber editörlerinden birisinin 307 model aracı ile yaşadığı problem sonrası servisce yeterli ilgiyi bulamaması sonucu konuyu köşesinde yazmasından sonra ve kendisine aynı konuda problem yaşayan bir kaç üyenin mailinide daha sonraki günlerde yine köşesinden yayınlaması sonucunda yaklaşık 5-6 sene önce Peugeot markası ile alakalı bir karalama kampanyası yapılmaya başlanmıştır. Bende bu markanın 2 farklı modelini yaklaşık 6.5 senedir kulanıpta rutin bakımlar harici hiçbir problem yaşamamam, onlarca aracı test edip birçok kritere göre Peugeot'un diğer modellerin önüne geçmesi nedeni ile markanın haksızlığa uğradığını düşünmem bu forumda ateşli bir Peugeot savunucusu olmama veya anılmama neden olmuştur.

İki gündür basını takip ediyorsanız Volvo'nun 50 bin aracı geri çağırdığını okuyacaksınız. Demek istediğim tüm markalarda problem yaşanabilir. Ancak bir markanın tüm modellerini haksız yere karalamak yanlıştır. Bunu foruma üye olduğum ilk günden bugüne yazdım.

Kendi özeleştirimi yapmak üzere bir süre forumda (çok gerekmedikçe) yazmayacağım. Bana uzaklaştırma veren admine tek soreum şu olacaktır. Logan forumunda aldığım 2 yıldızlık uyarı sonrası AURIS forumunda 3 veya daha üzeri yıldız alıp uzaklaştırma almama sebep olan ŞAHSA HAKARET içeren yorumum nedir? Önüme hakaret ifadesi içeren bir tek kelime dahi koyabilecekmisiniz?

Şu yazdıklarımın bile boşa olduğunu bile bile yazdım.

• quote:

AURIS forumunda bana hakaret eden bir üyeye hakaret içermeyen bir karşılık vermeme rağmen forumdan 4 gün uzaklaştırıldım. Bana yapılanın haksızlık olduğunu düşünüyorum.

Bu forumda o kadar çok Peugeot düşmanı varki adamlar otomobili kullanmadan yorum yapmaktadırlar. Zamanında internethaber editörlerinden birisinin 307 model aracı ile yaşadığı problem sonrası servisce yeterli ilgiyi bulamaması sonucu konuyu köşesinde yazmasından sonra ve kendisine aynı konuda problem yaşayan bir kaç üyenin mailinide daha sonraki günlerde yine köşesinden yayınlaması sonucunda yaklaşık 5-6 sene önce Peugeot markası ile alakalı bir karalama kampanyası yapılmaya başlanmıştır. Bende bu markanın 2 farklı modelini yaklaşık 6.5 senedir kulanıpta rutin bakımlar harici hiçbir problem yaşamamam, onlarca aracı test edip birçok kritere göre Peugeot'un diğer modellerin önüne geçmesi nedeni ile markanın haksızlığa uğradığını düşünmem bu forumda ateşli bir Peugeot savunucusu olmama veya anılmama neden olmuştur.

İki gündür basını takip ediyorsanız Volvo'nun 50 bin aracı geri çağırdığını okuyacaksınız. Demek istediğim tüm markalarda problem yaşanabilir. Ancak bir markanın tüm modellerini haksız yere karalamak yanlıştır. Bunu foruma üye olduğum ilk günden bugüne yazdım.

Kendi özeleştirimi yapmak üzere bir süre forumda (çok gerekmedikçe) yazmayacağım. Bana uzaklaştırma veren admine tek soreum şu olacaktır. Logan forumunda aldığım 2 yıldızlık uyarı sonrası AURIS forumunda 3 veya daha üzeri yıldız alıp uzaklaştırma almama sebep olan ŞAHSA HAKARET içeren yorumum nedir? Önüme hakaret ifadesi içeren bir tek kelime dahi koyabilecekmisiniz?

Şu yazdıklarımın bile boşa olduğunu bile bile yazdım.

Ah hocam bu forumda teröristlere bile tepki gösterdiği için banlanan insanlar oldu(yani teröristlere bile doğal bir tepki vermemiz birilerini rahatsız etti) biz bide üstüne dayak yemedik ona şükredelim. Bir bölümden bir kişi uzaklaştırıldığı zaman sıra onun karşısında olduğu bölüme gelir denge gözetmek amacıyla, kasıtlı mı, programlı mı, periyodik mi yoksa rastlantısal mı hiç bilemiyorum ama forumda bazı şeyler gerçekten keyfe keder yapılıyor. Ben severim ceza puanını, demekki bazılarının söyleyecek sözü kalmamış da gayri nizami harbe girişmiş diye.

Sen iyi sen bilgili sen eğitici oldukça düşmanın çok olacaktır ototürk, Ne zaman ki bakarsın söylediklerine muhalefet- sözlerine karşılık yok o zaman anla ki önemsiz biri olma yolundasın..

yani sözüm o ki sen herzaman olduğun gibi ol, rahatsız olan başkaları olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edilhan -- 16 Aralık 2007; 9:51:55 >

• Bugün Ssang Yong'a gittim. Çok güzel araçları var. Tamamı dizel. Örnedğin 4x4 bir araçları var, 2.0 litre dizel, 140 beygir gücünde kamyonet, 38.000 YTL. Çok manyak arabaları var. En pahalısı cip olanı 95.000 ytl. Muhakkak gidip görmeni isterim. Bu hafta içi deneme sürüşü yapacağım.
  • Peugeot 307premium 2006 model ( yeni 307 lerden ) gri renk galatasaraylı....:D:D

varmı başka istenen bende takımdan oluyum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kickergls -- 17 Aralık 2007; 19:44:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mercury07

Mrb arkadaşlar,

Ben de 2004 yılından bu yana 206 sahibiyim. Haziran ayından beri de aracıma LPG takılı. Burada da yazmak, peugeotla ilgili sorunlarım ve tecrübelerimi palaşmak isterim.

lpg olayını cok düşünmüştüm ama uzun araştırmalarım sonucu peugeotların lpg yi sevmediği görüşünü edindim aracım zaten az yakıyor diye pekde düşmedim üzerine?

1)performansta düşüş oldumu?
    2)yakıt sarfiyatında nekadar düşme oldu?

merak ettiğim konular paylaşırsan sevınırım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daft Punk -- 19 Aralık 2007; 12:47:40 >
  • merhaba arkadaslar foruma 2006 yılında bır merhaba bızımde 407 mız var dedım
    devamı gelemdı yoğunluktan serkanby ısımlı arkadasada pm attım ama sızlere sorayım ıstedım 407 hdı exc.sahıbyız 2006 model 9200 km de daha..babamdan bana gectı araba artık epey kullandım aracıda amortısorler cok sert geldı bana bırde bugun farkettım sağ yolcu koltugundakı bel desteği kolu calısmıyor yanı ıslevını yıtırmısh bosa donuyor gıbı bırsey bu konuda bana yardımınız olabılırmı tesekkurler..elımden geldiği kadar forumu takıp edıp bende aracla ılgılı deneyımlerımı paylasıcam....
    bu arada benıde aranıza alırmısınız 2006 model 407 1.6 hdi executıve alumınyum gri-istanbulluyum -fenerbahce-basak burcuyum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dowaby -- 23 Aralık 2007; 0:42:09 >
  • quote:

İrde'yi bende çok tutuyorum bu konuda. Satış konusunda Ünallar, Servis konusunda İrde tercih ediyorum. İrde'ye geçen gittiğimde bir tek satış yetkilisi benimle ilgilenmedi. Ancak Ünallar öyle değil. Çok ilgililer. Ünallar'ın servisini hizmet olarak almadığımdan aslında servisi için yorum yapmam yanlış oldu. Bir sonraki bakımda Ünallar'a gideyim bakalım servisleri de satışları kadar iyi mi?

Ünallar'da Cenk bey var. Çok iyi bir satış temsilcisidir.

ben bunun tam tersi yorum yapıcam... 207 almak için fiyat arastırıken bornovadan kalktım taaa ünallara gittim bi haftasonu... saolsun görevli bayan nerdeyse kılını kıpırdatmadı. ilk girdiğimde söle bi hosgeldiniz dedi fiyat söyledi felan sonra ben aracları incelerken gitti oturdu yerine soru sormak için bile ayağına gittim... yani daha ilk tecrübem cok kötü oldu bence ilk imaj cok önemli.. çünkü ordan cıkar cıkmaz bir daha buraya girmem dedim acıkcası içimden...

peki ne mi oldu sonucta bugun irdeyle anlastım... ocak ayında aranıza katılıcam Allah nasip ederse.... renk hariç her seyden memnunum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelegend1907 -- 27 Aralık 2007; 18:58:57 >

• Hayret şaşırdım buna... Demek ki herkese farklı muamale ediliyor. Bende İrde'de ilgi görmedim Ünallar'da gördüm... İlginç... Keşke Cenk beye bir merhaba deseydiniz...
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.