Şimdi Ara

..:: PEUGEOT TAKIMI ::.. ASLAN KRALLARIN MEKANI... (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.313
Cevap
0
Favori
193.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaklaşık 3 gün gibi bir sürede tüm forum içeriğini okudum.. emeği geçen tüm arkadaşlara yönlendirmeleri konusunda teşekkür ederim. Yaptığım incelemeler ve okuduklarım doğrultusunda 1.4 veya 1.6 HD Premium 207 almaya karar verdim. Aracın teknik özellikleri, sorunları, artı yanları vs. konularında gereken tüm yanıtları aldım. Bu doğrultuda sorun yok ancak benim asıl sormak istediğim işin maddi yönü. Şöyle ki, birikmiş param olmadığı için kredi ile gireceğim.

Bu doğrultuda ilk sormak istediğim konu şu:
    - Kredi için belirli bir peşin ödeme limiti peugeot için geçerli mi? Yani bu olmazsa olmaz mı? Ben arabanın tüm bedeli ile "0" dan krediye girerek aracı satın alabilir miyim? Not: Gelir belgesi vs gösterme sorunum olmayacak. Yani eğer tüm bedeli kredi ile sağlayabilme mümkün ise bunun koşulları nedir? Aksi takdirde birikim oluşturabilmek için 6-7 ay kadar beklemem gerekecek. Ama araba almayı akla koyarken bu sürenin uzun olduğu konusunda bana hak verirsiniz.
    Diğer bir konu ise şu:
    - Tok satıcı olduğunu düşündüğüm bu marka için yakın zamanda gelecek olan 308' in fiyat konusunda ciddi etkisi olur mu? Yani ilgilerin bu modele yoğunlaşması, farklı sınıfta olan 207 üzerinde fiyat konusunda avantaj sağlar mı? Bu soruyu yetkili servise sorsam sağlıklı yanıt alamam diye düşünüyorum.

Deneyimlerinizle birlikte yorum yaparsanız sevinirim.
    Saygılarımla,
    Engin..

• 308 ve 207 farklı segmentlerde olduğundan birbirlerinin müşterilerini çalacaklarını sanmıyorum. Dolayısıyla 207'de fiyat konusunda direnç kırılmaz. Kredi işine gelince aracın tamamını ful kredi alman sana çok büyük faiz maliyeti getirecektir. İşin kötü yanı vadenin yarısına geldiğinde yani kredinin yarı vadesine kadar olan taksitleri ödediğinde borcunun anaparasının hala 3 te 2 sinin koç gibi yerli yerinde duracağını görmek olacaktı ve o tarihte arabanın değeri ancak ve ancak kalan borç tutarın kadar bilemedin 3-5 fazlası olacaktır. Araç kiralasan daha iyi anlayacağın full krediye girmektense...
  • Değerli yanıtlarınız için teşekkür ederim. Kredi koşulları ile ilgili biraz araştırma yaptım. Yani otomobil firmalarını bir çoğu belirli tutarlara kadar sıfır faiz uygulaması yaptığı gibi yüksek tutarlar için de çok düşük oranda faiz uygulaması yapıyor. Şimdilik kasım ayında beklenen autoshow fuarını ve bu fuarla birlikte yapılması beklenen kampanyayı bekleyeyim diye düşünüyorum. Şayet 20.000 ytl ye kadar sıfır faiz gibi bir seçenek çıkarsa karşıma bir şekilde peşinat ayarlama yoluna gideceğim gibi.. Arabanın özelliklerini okumak, resimlerine dahi bakmak her geçen gün istekliliğimi artıyor. Mümkün olduğunca erken aracımı alıp keyfini sürmek istiyorum. Ama tabi plansız hareket etmem sonrasında üzücü sonuçlar doğurabilir. (Arabayı aldıktan sonra fiyatında ciddi bir azalma olması gibi..) Gerçi sıfır alınacak araçlarda son 2 yıldır pek bir indirim olduğunu görmedim. 2. ele de girmek istemiyorum. Bu arada pug yetkili bayilerine onlarca mail attım, bir tanesi geri dönüş yapıp bilgi vermedi.. Nasıl bir müşteri hizmeti mantığı anlamış değilim. Potansiyel bir müşteri var karşılarında mail atan.. ama çıt yok adamlarda.. hani biraz kızsam yöneleceğim diğer araçlara vs..

• Takım ruhu nerede?
  • quote:

Orjinalden alıntı: individual

selamlar
    ben aracımı değiştirdim 2 ay kadar önce

106 gözüküyor listede 307 yapalim.

2005 model 307 XT benzinli

teşekkürler

edit:
    şeytan kırmızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 21 Ekim 2007; 2:34:43 >
  • Arkadaşlar 2008 model 206 sedan 1.4 AC Comford Metalik gri aldım.Artık bende aranıza katıldım.Nasipse çarşamba günü arabamı teslim alacağım.Kazasız sürüşler dilerim...
  • "Benim" diyen Sedan araçta şu bagaj yok...

..:: PEUGEOT TAKIMI ::.. ASLAN KRALLARIN MEKANI...
  • ASLAN TAKIMINA DUYURU :

En Yeni Aslanımız 308 'imiz Peugeot Showroomlarda sergilenmeye başlandı. İlk haber aldığım yer İzmir Peugeot Ünallar... Şu an benzinli araçlar gelmiş... Önemle duyurulur...
  • Aracı gidip inceleyen oldumu?
  • arkadaşlar merhaba bende katılmak istiyorum
    aracım 2004 307 1.6 XT Gümüş Gri , Şehir:Edirne, Takım: GS, Burç:Boğa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gligaMesH -- 10 Kasım 2007; 23:33:40 >
  • 307si olan arkadaşlara 2 sorum var, benim araçtan 2 ses geliyor şimdi..

1.si 307si olan herkesin mutlaka duyduğunu düşündüğüm balata sesi. Bunu kısmen gidermeyi biliyoruz ama kesin çözümü bulan varmı? yani balata disk komple yenilesem mi geçer? hiçbir çözümü yok mu yaw bunun?

2) arkadan lop lop sesi deil ama cik cik diye bir ses geliyor.. bozuk yolda falan değil de hani 2. viteste 40 km hızla gidiyosunuz diyelim gazdan ayağınızı çektiğinizde bi yığılma oluyo ya işte o zaman çıkan bir ses. yani öne veya arkaya yığılma durumlarında çıkıyor. bizim burda yetkili servis yok, özel servise götürdüm baya bi kurcaladılar ama bişey bulamadılar.. ha dikkatimi çeken tekerleklerin oraya bol su tutunca bu ses kesiliyor bi süreliğine yada mesela yağmurlu havada hiç yapmıyor bu sesi...
    balata sesi ile ıslaklığın ilişkisini kurabildim ama bu 2. söylediğimle ıslaklık arasında bağlantı kuramadım??

• arkadaşım 2 şık için aklıma şu geliyor.
    arabayı lifte kaldırıp arka taraftaki tüm oynar parçalara WD40 sıksan ses gider diye düşünüyorum.

babama ait olan fairway marka aracımıza (yıllar önce) bu tür bi uygulama yaptım.
    cik cik öten ses gitti bir anda.

e tabi sadece bir öneri benimkisi.
  • quote:

arkadaşım 2 şık için aklıma şu geliyor.
    arabayı lifte kaldırıp arka taraftaki tüm oynar parçalara WD40 sıksan ses gider diye düşünüyorum.

babama ait olan fairway marka aracımıza (yıllar önce) bu tür bi uygulama yaptım.

evet bunu da denedik sadece 1-2 gün ses çıkmadı sonra yine başladı..
  • 308 ödülleri toplamaya başladı...

2007 "Altın Direksiyon Ödülü" Peugeot 308'in

Peugeot 308, Almanya’nın en önemli gazetelerinden Bild am Sonntag tarafından “2007 Altın Direksiyon Ödülü”ne layık görüldü.

Peugeot’un C/hatchback segmentindeki yeni modeli olan Peugeot 308 daha dünya prömiyeri ve Türkiye lansman heyecanı bitmeden en prestijli otomotiv ödüllerini kazanmaya başladı. Fransız tasarımının en iyi uygulamalarından biri olarak görülen Peugeot 308’e ilk ödül Almanya’dan geldi.

Almanya’da geçtiğimiz Eylül ayında satışına başlanan Peugeot 308 tüm rakiplerini geride bırakarak kompakt sınıfın en iyi otomobili seçildi. Almanya’nın önde gelen otomobil yazarlarının da jüri üyesi olarak hazır bulunduğu oylamada ipi göğüsleyen Peugeot 308, stil, tasarım, konfor ve yol tutuş gibi çeşitli kriterlerin 9’unda birinci olarak rakiplerini geride bıraktı.

..:: PEUGEOT TAKIMI ::.. ASLAN KRALLARIN MEKANI...

• quote:

Orjinalden alıntı: gligaMesH

quote:

arkadaşım 2 şık için aklıma şu geliyor.

geç oldu biraz ama egzozu tutan kelepçeden geliyo o ses.allah belasını versin onun.deli ediyo beni.arabayı 1. viteste gaza bas çek bas çek yapınca giderken cik cik yapıyo.motordan çıkışta aracın altına doğru inerken ön takımların orda bi kelepçesi var onun.ordan geliyo o ses.ergine bahsetmiştim ben bu nalet sesten.lifte çıkarabilsem kendim hallederim de şimdilik başka işler var.onu da aradan çıkarıcam...

biraz gres yağı ile sorun halloluyor ama geçici bi sorun haberin ola.ben bi dahakine kendim bi çözüm bulucam çünkü yenisiyle de değiştirmek fayda etmemişti...

evet bunu da denedik sadece 1-2 gün ses çıkmadı sonra yine başladı..

• 308 in çoğu konuda birinci olması yayın organlarının yanlı olabileceğini kanıtlıyor;

308 in ilk karşılaştırmalı testiydi sanırım,bir testte ya sonuncu ya sondan ikinci olmuştu.

307 deki kronik problemler ve işçilik sıkıntıları aşılmışsa 4*4 lük dopdolu ve karakter sahibi bir araç diyebiliriz.

Alanlara ve alacak olanlara hayırlı uğurlu olsun.
  • Merhaba Arkadaşlar;
    0 km Peugeot 307 aldım kısmetse pazartesi teslim edilecek. Araç Premium modeli, 1.6, otomatik vites ve full aksesuarlı. Araç konusunda çok tecrübeli değilim. Donanım ve aksesuarlar açısından çok begendim aracı. Ama forumda bazı olumsuz yazılar gördüm biraz canım sıkıldı. Bu araç ile ilgili bana bilgi verebilir misiniz? Kullanımı, yakıt tüketimi, sürüş konforu vs ile ilgili tecrübesi olan arkadaslar yazarlarsa sevinirim. Ayrıca aracı 37.500 YTL ye aldım. kasko hariç hersey dahil. Bana uygun gibi geldi, bu fiyat uygun mu sizce de?
    Teşekkürler...
  • Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız günlerde kullanın inşallah.

307 ler makyajlandıktan sonra işçilik ve bazı detaylardaki kalite seviyesinde iyileştirilmeler yapıldı,sizin aracınızda bu yeni versiyon oluyor,aracınızın problem çıkaracağını sanmıyorum.

Ben Toyota formundanım,Peugeot fiyatları hakkında fazla bilgim yok ancak belirtmiş olduğunuz fiyat bana çok uygun geldi.

İyi günlerde kullanın.
  • 1.6 8 valf 2000 model 206 roland garos araç sahibiyim.araçtan çok memnunum 7 aydır kullanıyorum gayet güzel ve az yakıyor ortalama 200 bin falan.arabamın bır kaç hasarını izmir irde servisinden yaptırdım pek pahalı gelmedi.bana orta susturucunuz dağalmış ve salıncaktada problem var dediler fiyat nedir dedim aracımdakı butun problemlerden kurtulmak için?
    bana şöyle dedi aynen:

700 milyon civarı tutar fakat;

-susturucu problem değil sadece bıraz ses yapar başın ağrır(performans egzosu takmıs gıbımı dedım farkı yok dedi)
    -salıncağına gelince dedi gacur gucur ses yapana kadar kullan problem cıkarmaz ama sesler gelınce yenısı takmalıyız dedi.

140 milyonluk kılıt(ön sol arzalıydı) değişimi yaptık arabamı tertemiz de yıkadılar.

bana güven sağladılar açıkcası...
  • İrde'yi bende çok tutuyorum bu konuda. Satış konusunda Ünallar, Servis konusunda İrde tercih ediyorum. İrde'ye geçen gittiğimde bir tek satış yetkilisi benimle ilgilenmedi. Ancak Ünallar öyle değil. Çok ilgililer. Ünallar'ın servisini hizmet olarak almadığımdan aslında servisi için yorum yapmam yanlış oldu. Bir sonraki bakımda Ünallar'a gideyim bakalım servisleri de satışları kadar iyi mi?

Ünallar'da Cenk bey var. Çok iyi bir satış temsilcisidir.
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.