Şimdi Ara

..:: PEUGEOT TAKIMI ::.. ASLAN KRALLARIN MEKANI... (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.313
Cevap
0
Favori
193.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    mercedes ise %16.5 :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: OtoTurk

Arkadaşlar, başlık adı üstünde, "PEUGEOT'cular" demişiz, "ANTİ PEUGEOT'cular" dememişiz. Dolayısıyla boş yere ne parmaklarınızı nede klavyenizi yormayın Peugeot aleyhine. Eleştirilerinizi muhtelif peugeot ile alakalı diğer bölümlerde yapınız. Kullanmadı iseniz, sahibi değilseniz boş yere çenenizi de klavyenizi de yormayınız. Burası PEUGEOT'cuların toplantı yeri.

nokta.
  • Bugün artık ben de peugeot sahibi oldum. 2.el 2005 307 HDI 110HP aldım. metalik gri. sanırım 307XS. park ve far sensörü cd çalar falan var. 30000YTL'ye aldım. umarım memnun kalırım. sevgiler.
  • quote:

Arkadaşlar, başlık adı üstünde, "PEUGEOT'cular" demişiz, "ANTİ PEUGEOT'cular" dememişiz. Dolayısıyla boş yere ne parmaklarınızı nede klavyenizi yormayın Peugeot aleyhine. Eleştirilerinizi muhtelif peugeot ile alakalı diğer bölümlerde yapınız. Kullanmadı iseniz, sahibi değilseniz boş yere çenenizi de klavyenizi de yormayınız. Burası PEUGEOT'cuların toplantı yeri.

YANLIŞLIK OLMASIN PEJOYU KÖTÜLEDİĞİMİZ FALAN YOK BEN 4 SENEY YAKIN AZERBEYCANDA KALDIM VE 2 TANE PEJOM OLDU İLK GÖZ AĞRIM 307 ÇOK GÜZEL ARABAYDI PROBLEM YAŞAMADIM ONU SATIP 206 HDI ALDIM HEM AZ YAKSIN HEMDE BİRAZ OYNAMAK İSTİYORDUM AMA 307 Yİ SATTIĞIMA PİŞMAN ETTİRDİ ÇOK AĞRIZA ÇIKARTTI SEVİS YOLUNU ÇOK AŞINDIRDIM SONRA DUYDUMKİ PEJONUN BAZI ARAÇLARINDA BU TİP AĞRIZALAR GÖRÜNÜYORMUŞ ŞUAN TÜRKİYEDEYİM KARAR AŞAMASINDAYIM TEMİZ İKİNCİ EL MAZDA 3 DYNAMIC VEYA SIFIR COMFORT ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM

• quote:

Orjinalden alıntı: sinanim

Bugün artık ben de peugeot sahibi oldum. 2.el 2005 307 HDI 110HP aldım. metalik gri. sanırım 307XS. park ve far sensörü cd çalar falan var. 30000YTL'ye aldım. umarım memnun kalırım. sevgiler.

Dostum hayırlı olsun, güle güle kullan. Fiyat fena değil. Sıfırı şu anda 38250 aldığın aracın.

quote:

Orjinalden alıntı: _game_over

quote:

YANLIŞLIK OLMASIN PEJOYU KÖTÜLEDİĞİMİZ FALAN YOK BEN 4 SENEY YAKIN AZERBEYCANDA KALDIM VE 2 TANE PEJOM OLDU İLK GÖZ AĞRIM 307 ÇOK GÜZEL ARABAYDI PROBLEM YAŞAMADIM ONU SATIP 206 HDI ALDIM HEM AZ YAKSIN HEMDE BİRAZ OYNAMAK İSTİYORDUM AMA 307 Yİ SATTIĞIMA PİŞMAN ETTİRDİ ÇOK AĞRIZA ÇIKARTTI SEVİS YOLUNU ÇOK AŞINDIRDIM SONRA DUYDUMKİ PEJONUN BAZI ARAÇLARINDA BU TİP AĞRIZALAR GÖRÜNÜYORMUŞ ŞUAN TÜRKİYEDEYİM KARAR AŞAMASINDAYIM TEMİZ İKİNCİ EL MAZDA 3 DYNAMIC VEYA SIFIR COMFORT ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM

Muhakkak ki 307 den güzel ve iyi arabalar vardır ancak Peugeot yine de bir başka güzel. Yani peugeot alıp ullandıktan sonra insan kolay kolay vazgeçemiyor. Ben 5. yılıma girdim Peugeotta. 4 yıl 206 kullandım şu anda 307 kullanıyorum. Bugün satsam tercihim şöyle olur;

- Peugeot 407 1.6 HDI
    - Peugeot 307 1.6 HDI Premium (Bende Comfort var)
    - Ford Focus 1.6 TDCI
    - Citroen C4 1.6 HDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoTurk -- 10 Haziran 2006; 19:48:32 >

• 206 hdi feline ye 30000 ytl verilir mi??sıfır alcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: uruk33

206 hdi feline ye 30000 ytl verilir mi??sıfır alcam

Dostum zaten sıfırı sitesinde 29300 yazıyor, İzmir'de Ünallar'a git belki biraz daha güzellik yaparlar. Yani 28000 YTL fiyata alma ihtimalin var. Donanımhaber den OtoTurk'ün selamı var dersin bir güzellik yapmanızı istedi dersin yaparlar...
  • api banada yapsinlar esime alayim tirmigim bana kalsin :)
    quote:

quote:

Dostum zaten sıfırı sitesinde 29300 yazıyor, İzmir'de Ünallar'a git belki biraz daha güzellik yaparlar. Yani 28000 YTL fiyata alma ihtimalin var. Donanımhaber den OtoTurk'ün selamı var dersin bir güzellik yapmanızı istedi dersin yaparlar...

• saglam araba beeee......
  • ne toplantısı bu ya
  • gunaydin yani :)

quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

ne toplantısı bu ya

• Arkadaşlar şu anda Benny Benassi'nin bir Remix'ini dinliyorum,

Alizee - J'ai pas vingt ans

mükemmel bir parça... Tüm takıma tavsiye ederim.
  • 307'im ASLANIM BENİM Sloganımız ve Moda Show ile aranızdayım...

Arkadaşlar, Şeytan Kırmızı olanı benim araba yani aynısı. Monte Kristo rengide fena değil ama...

Resimlerin 1024x768 versiyonları iççin küçük resimlerin üzerine tıklayıp büyüğünü görebilir arzu ederseniz masaüstü olarak ayarlayabilirsiniz.

..:: PEUGEOT TAKIMI ::.. ASLAN KRALLARIN MEKANI...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoTurk -- 10 Haziran 2006; 23:07:28 >

• Aşağıda ki linkte 307 nin 4 yıldız aldığı güvenlik testine ait resim var;

• 2007 yılında makyajlı Astra, Toyota Corolla ve VW Golfe rakip olarak çıkması muhtemel Yeni 308'imiz aşağıda arkadaşlar. Resimlerin büyük halleri için üzerlerine tıklamayı unutmayın;

• 307 de herşey iyi güzel arabayı kullnanmaya doyum olmuyor fakat şu arka amortisörler yok mu insanı sinir ediyor hadi ben mennunum fakat arabaya binenler çamur atmaları için fırsat doğuyor onlara..yok mu bunun çözümü?
  • arkadaşlar 308 çok güzel olmuş bende de 307 var bizim araba bunun yanında tuhaf kaçıyor açıkçası çok güzel yapmışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: kerem2383

307 de herşey iyi güzel arabayı kullnanmaya doyum olmuyor fakat şu arka amortisörler yok mu insanı sinir ediyor hadi ben mennunum fakat arabaya binenler çamur atmaları için fırsat doğuyor onlara..yok mu bunun çözümü?

Dostum bu konuyu bende araştırıyorum , amortisörler değiştirilebilir ancak yumuşak bir amortisör seçersek bu defada yol tutuş problemi yaşayacağız. Ancak 130 km üzerine fazla çıkmam , aracımı genelde bozuk ve engebeli şehiriçi yollarda kullanırım diyorsan , servise de danışarak daha yumuşak amortisörler deneyebilirsin. Gerçi varmı bilemiyorum ancak servise bende soracağım. Çünkü bozuk yollarda araç gerçekten çok rahatsız bir hal alıyor. Benimde tek şikayetim o birde kapılar.
  • quote:

quote:

metalik boya+çelik jantla 30000i geçior ya..28e aynı arabayı almam imkansız..

• ne zaman çıkacak belli oldu mu acaba?eğer resimdeki gibi olursa satış rekorları kırar adeta..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.