Şimdi Ara

..:: PEUGEOT TAKIMI ::.. ASLAN KRALLARIN MEKANI... (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.313
Cevap
0
Favori
193.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben peugeut 206 5 yıl kullandım çok memnun kaldım .sadece bi kez servisten kaynaklanan (olayı çözememsinden) bi sorun yaşadım sonunda ehil bir usta buldm çok ucuz bir meblağa sorun halledildi.
    307 deki kapı meselesine gelince ben 307 yeni aldım 11. ay 2005 itibariyle kapıların hafif olmasını siz sallıyorsunuz gibi geldi. oldukça oturaklı bir araba dediğiniz gibi kesinlikle hafif falan değil. Yaptığınız çamur at izi kalsın felsefesiki bu çok yanlış. zaten showroomlara gdip bakanlar sallama bir durum olduğunu anlayacaklardır.
  • abk arkadaş kapıların hafif olduğunda diretiyorsunda indim 6 -5 katlı çalıştığım binadan açtıp kapıları hakkaten kapılar oldukça sağlam bunu yeni 307 preimium 1,6 110 bg için diyorum...sana katılmıyorum tekrar.
    ben alacaklara negatif yanlarını söyliyim

-amortisörler mc phearson kasislerde falan tak tuk ses oluyor .demekki amortisörler biraz sert..diğer arkadaşların amortisörler hakındaki görüşlere aşağı yukarı katılıyorum
    -benzin sarfiyatı (benzinli için) biraz fazla ..haliyle araba 1200 civarı ağırlık olunca normal oluyor..
    şimdide güzel yanlarını söyliyim
    -esp ,alüminyum jantlar, 5 li cd, parkpilot, yol bilgisayarı, yağmur sensörleri, far sensörleri , çift iklimli klima,gibi full donanım

tekrar söyliyorum iyi bir araba ama alternetiflerde değerlendirilebilir.
  • Bende bir pejo sahibi olarak aranıza katılayım. 2001 model quik var bende. arabayı aldığım günden beri AIBAG ışığı hiç sönmedi. defalarca götürdüm yapıyorlar 2 ay sonra gene balşlıyor. bıktım artık bidaha götürmüyorum. Daha öncede 205 1,9 vardı bende. onunda ilk sahibiydim. sattım. param buna yetiyordu ancak. Attan inip eşşe binmek budur herhalde. az yakar diye sürekli kendimi avuttum ama 205 den kalma alışkanlıklarım olduğu için pek bi faydasını görmedim 1,4 ün. Neyse bundan sonraki arabam inşallah 207 olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: japon dostu

quote:

Orjinalden alıntı: OtoTurk

207 nin çıkması ile birlikte 206 satış grafiği düşmesin diye ultra süper 206 lar piyasaya sürülüyor. Gövde makyajlı aşağıda ki gibi, bunu bekle bence;

ya daha ne diye 206 ile uğraşıyosa bu pejo heralde artık araba üretemiyor

çünkü 7 senede 5.5 milyon satan bi araba bahsettiğimiz..uğraştırıyor haliyle
  • Peugeot hergün toplantı yapsa ne olcakk
  • bu forumda peugeot konuşulacağı kalmadı artık.
  • quote:

quote:

quote:

207 nin çıkması ile birlikte 206 satış grafiği düşmesin diye ultra süper 206 lar piyasaya sürülüyor. Gövde makyajlı aşağıda ki gibi, bunu bekle bence;

Çünkü o bir efsane.

Yeni Astra çıktığı halde neden Astra Classic ler üretiliyor? Çünkü talep var ve hala bu araca sahip olmak isteyenler var. Her ne kadar Yeni Astra çıksa da.

Bence 206'nın modası hiç geçmeyecek. O da Ford Mustang gibi classicler arasında yerini alacak...

kusura bakmayında 206 efsane falan değil şunun surasında kaç yıllık bi geçmişi var eğer efsaneden söz edilecekse tek efsane bilirim oda golftür pejo 206 ile hala uğraşıyor çünkü doğru düzgün problem çıkartmayan tek modeli 206 olsa gerek

• quote:

Orjinalden alıntı: uruk33

quote:

quote:

5.5 değil 55.5 milyonda satsa fason pejonun adam akıllı 1 tane arabası yok hepsi kopyala yapıştır usulu pejonun sevdiğim 3 serisi var 106-306 son çıkarttığı modellerin hiç birinde iş yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _game_over -- 10 Haziran 2006; 18:06:45 >

• walla darilmayin arkadaslar ama peugeot'nun sadece makyaji yani tasarimi guzel hemde cok guzel daha fazla biseyler yazipda sizleri kizdirmak istemem bence 407'den asagisi yaramaz.
    [kızmaca yok ]

Selamlar
  • Arkadaşlar, başlık adı üstünde, "PEUGEOT'cular" demişiz, "ANTİ PEUGEOT'cular" dememişiz. Dolayısıyla boş yere ne parmaklarınızı nede klavyenizi yormayın Peugeot aleyhine. Eleştirilerinizi muhtelif peugeot ile alakalı diğer bölümlerde yapınız. Kullanmadı iseniz, sahibi değilseniz boş yere çenenizi de klavyenizi de yormayınız. Burası PEUGEOT'cuların toplantı yeri.
  • buraya da geldiler, bunların ya ford, opel gibi abuk subuk almanların 2. kalite arabaları var, ya da tenekeden farkı olmayan japon arabası kullanıyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: pug407

buraya da geldiler, bunların ya ford, opel gibi abuk subuk almanların 2. kalite arabaları var, ya da tenekeden farkı olmayan japon arabası kullanıyorlar

Valla doğru...
  • hemende kizma kardesim, ben senelerdir kullandim bisi biliyoruzda konusuyoruz neyse ... iyi gunler

quote:

Arkadaşlar, başlık adı üstünde, "PEUGEOT'cular" demişiz, "ANTİ PEUGEOT'cular" dememişiz. Dolayısıyla boş yere ne parmaklarınızı nede klavyenizi yormayın Peugeot aleyhine. Eleştirilerinizi muhtelif peugeot ile alakalı diğer bölümlerde yapınız. Kullanmadı iseniz, sahibi değilseniz boş yere çenenizi de klavyenizi de yormayınız. Burası PEUGEOT'cuların toplantı yeri.
  • yok okadar degil 407 ve ustu

quote:

Orjinalden alıntı: _game_over

quote:

Orjinalden alıntı: uruk33

quote:

quote:

5.5 değil 55.5 milyonda satsa fason pejonun adam akıllı 1 tane arabası yok hepsi kopyala yapıştır usulu pejonun sevdiğim 3 serisi var 1-2-306 son çıkarttığı modellerin hiç birinde iş yok

• quote:

Orjinalden alıntı: mkirmak

hemende kizma kardesim, ben senelerdir kullandim bisi biliyoruzda konusuyoruz neyse ... iyi gunler

quote:

Arkadaşlar, başlık adı üstünde, "PEUGEOT'cular" demişiz, "ANTİ PEUGEOT'cular" dememişiz. Dolayısıyla boş yere ne parmaklarınızı nede klavyenizi yormayın Peugeot aleyhine. Eleştirilerinizi muhtelif peugeot ile alakalı diğer bölümlerde yapınız. Kullanmadı iseniz, sahibi değilseniz boş yere çenenizi de klavyenizi de yormayınız. Burası PEUGEOT'cuların toplantı yeri.

Peki imzandaki araca 40 küsür bin ytl vermeye değermi?

• yok kardes ben 35 verdim + 36 ayda taksit yaptirdim... musait bir zamanda ayarlasamda caddy'nin simulatorleri var vido cekimler ben cekmistim dtm'de gozleine inanamazsin onlari gondersem. caddy bu tarz araclar arasinda en iyisi cogunlukda hemfikir... aldigimdan demiyorum arastirdiktan sonraaldim zaten cokda olmadi 15 gun kadar. iyi aksamlar
  • guzel gorunuyor
    quote:

Güzel bir tuning;

..:: PEUGEOT TAKIMI ::.. ASLAN KRALLARIN MEKANI...

• 36 iyi fiyat son zamlardan sonra fiyatı 40 bini geçti heralde. hayırlı olsun.
  • eywallahhh :)
    aldigimda 40.162 falandi ben personel oldugumda o fiyata aldim :)
  • Valla Koç ile Doğuş'ta çalışanlar yaşıyor yani. Yani sırf şu indirimler için Koç çalışanı olmak isterdim.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.