Şimdi Ara

..:: PEUGEOT TAKIMI ::.. ASLAN KRALLARIN MEKANI... (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.313
Cevap
0
Favori
193.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burada bu kadar usta pejocu var benim 307xt otomatık te bir sorun oldu yardımcı olursanız sevinirim
    yokuş yukarı çıkarken teklemeye başladı gazı yemedi ve hava emişle ilgili bır sorun olduğunu yazdı aracı stop ettip ve yeniden çalıştırdım motor arıza lambası söndü bütün değerler düzeldi problem kalmadı fakat bu sorunu bu gün yine yaptı araba 34000km de 30000 bakımı servisinde yapıldı acaba hava filtresindemi bir sorun var yoksa benzin mi? lütfen bir yol gösterin
  • Son zamanlarda akaryakıtı başka yerden aldınız mı? Su karışmış benzinden olabilir. Hava filtresinden de olabilir ancak bakımlı olduğuna göre araç hafızanızı bir yoklayın son benzin aldığınız yer konusunda. Birde 98 oktan kullanıp 95 aldı isenizde yapabilir.
  • Arkadaşlar;
    yeni pejo 207 hakkında kullanıcı seviyesinde bilgi sahibi olan var mı? Etraftan duyma bilgilerle değil, yakın çevresinde veya bizzat kendi kullanmış olan..
    Ses sistemi vs. nasıl?
  • ASLINDA DENEMEK LAZIM GENELDE AYNI YERDEN ALIYORUM SAOL SONUCU HABERDAR EDERIM
  • Geçtiğimiz günlerde 207 modelini tanıtan Peugeot, yeni modeline rağmen satışına devam ettiği 206 modelini makyajlamaya karar verdi.

Spor aksesuarlarıyla dikkat çeken makyajlı 206, 17 inç lastikleri, çekici ön ızgara tasarımı ve sportif görünümlü spot lambalarıyla öne çıkıyor.

Yeni aksesuarların fiyatı hakkında net bir bilgi verilmezken, 206'ya yönelik operasyonun, 207 modelinin tanıtımıyla birlikte mevcut modelin satışlarının azalmasını engellemek için yapıldığı tahmin ediliyor.

ÖLMEZ BU 206 ÖLMEZ!!! 206'LAR ÖLMEZ PEUGEOT DAHA FAZLA MODELE BÖLÜNMEZ...

Çok isabetli bir karar vermiş Peugeot...

• ya arkadaşlar bana 2.el 2006 307 comfort HDI mı, 0km 207 Premium 1.6 HDI mı önerirsiniz? ayrı konu açmıştım ama pek faydalı olmadı, bi de peugeot'culara sorayım dedim. umarım yakında aranızda olacağım
    bu arada öğrenciyim, yaşım küçük yani. bu da bi kriter olabilir araç boyutlarını kıyaslama açısından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expo -- 7 Haziran 2006; 16:35:25 >
  • Kesinlikle 207 HDI öneririrm, 307 Comfort HDI bende var alalı 1 ay kadar oldu ve memnun olmadığım yönleri var. 207 daha yeni ve daha güzel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OtoTurk

Kesinlikle 207 HDI öneririrm, 307 Comfort HDI bende var alalı 1 ay kadar oldu ve memnun olmadığım yönleri var. 207 daha yeni ve daha güzel.

evet hem yeni hem daha özellikli ama herkes b sınıfına o kadar para verilmez diyo, kafam karışıyo aynı parayı c sınıfına verdiğimde ise o kadar özellikli olmuyo ve eski oluyo. neyse en iyisi dinlemiyim ben artık kimseyi alayım 207 yi
    teşekkürler bu arada.
  • Muhtemelen bu seri içerisinde ilk 8'li rakama 307 ulaşacak ve 308 çıkacak. Çünkü 307 modelinin bilhassa sert süspansiyonlarının biraz yumuşatılması ancak buna bağlı oluşacak yol tutuş zayıflamasının giderilmesi lazım. Buda ancak ESP standart olarak sunularak olur.
  • 206 feline 1.4 hdi nasıl?rakiplerine kıyasla
  • araçta çelik jant dışında herşey war.fiyatıda metalik boyayla 29700 ytl
  • 207 nin çıkması ile birlikte 206 satış grafiği düşmesin diye ultra süper 206 lar piyasaya sürülüyor. Gövde makyajlı aşağıda ki gibi, bunu bekle bence;

• quote:

Orjinalden alıntı: expo

quote:

Kesinlikle 207 HDI öneririrm, 307 Comfort HDI bende var alalı 1 ay kadar oldu ve memnun olmadığım yönleri var. 207 daha yeni ve daha güzel.

evet hem yeni hem daha özellikli ama herkes b sınıfına o kadar para verilmez diyo, kafam karışıyo aynı parayı c sınıfına verdiğimde ise o kadar özellikli olmuyo ve eski oluyo. neyse en iyisi dinlemiyim ben artık kimseyi alayım 207 yi
    teşekkürler bu arada.

senin istediğin tip metalik boya ve jant hariç 34 milyar oldu.

207 PREMIUM 1.6 HDi 90 hp 5K Düz 5 vites Dizel 34.020,00

keşke hızlı davransaydın.krediler de yükseldi.

neyse sağlık olsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

Orjinalden alıntı: expo

quote:

teşekkürler bu arada.

senin istediğin tip metalik boya ve jant hariç 34 milyar oldu.

207 PREMIUM 1.6 HDi 90 hp 5K Düz 5 vites Dizel 34.020,00

keşke hızlı davransaydın.krediler de yükseldi.

neyse sağlık olsun.

inanmıyorum yaa ona da mı zam geldii? :(
    istediğim şekilde 35300, 1.4 motor alsam 33700 yapıyo. yuhh beee
    neyse dediğin gibi, sağlık olsun artık...

• ototürk sen bilirsin peugeot 907 yi seri üretime geçirecekti ne haber ondan? ayrıca peugeot ve citroen kulübü olarak devam etmenizde yara var ne de olsa kardeş firmalar.
  • Pejoyla pek alakam yoktur da geçen 207'yi inceledim adamlar süper yapmış, sınıfında en iyi malzeme kalitesi.. Ama 1.6 HDI 109hp motor ile 1.6 115hp BMW-ortak motorun getirilmesi şart... Ayrıca indirimde şart o fiyatlar ne aman allahım
  • quote:

207 nin çıkması ile birlikte 206 satış grafiği düşmesin diye ultra süper 206 lar piyasaya sürülüyor. Gövde makyajlı aşağıda ki gibi, bunu bekle bence;

ya daha ne diye 206 ile uğraşıyosa bu pejo heralde artık araba üretemiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: japon dostu

quote:

207 nin çıkması ile birlikte 206 satış grafiği düşmesin diye ultra süper 206 lar piyasaya sürülüyor. Gövde makyajlı aşağıda ki gibi, bunu bekle bence;

ya daha ne diye 206 ile uğraşıyosa bu pejo heralde artık araba üretemiyor

Çünkü o bir efsane.

Yeni Astra çıktığı halde neden Astra Classic ler üretiliyor? Çünkü talep var ve hala bu araca sahip olmak isteyenler var. Her ne kadar Yeni Astra çıksa da.

Bence 206'nın modası hiç geçmeyecek. O da Ford Mustang gibi classicler arasında yerini alacak...

• arkadaşlar 2004 307xt min 5 li cd çalarında sorun var ışıkları yanıp yanıp sönüyo ve çalmıyo avrupa yakasında tamir için tavsiyede bulunan varmı ikitelli sanayi ye yakın bir yer olursa tercihimdir. şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşlar, aranızda benden başka 207 için kapora verip sıraya giren var mı? veya çevresinde tanıdığı olan..
    Bana teslimat için 10-15 gün dediler ama başka bayiiler ne diyor merak ediyorum..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.