Peugeot 307 SW model aracim su anda 101000 kilometrede. Gecen gun yag ve yag filtresi degisimi icin yetkili servise gittim ve degistirttim. Ancak o gunden sonra araacim sabah ilk calistirmada teklemeye basladi. Bir iki gaza basip sonra az hareket edince normal haline geri donuyor, tekleme ortadan kalkiyor. Bu sorun sadece sabah oluyor. Sizce bu problem yag degisimindeki bir hatadan kaynaklanabilir mi? Acaba aracin baska yerinde mi bir sorun olustu? Dusuncelerinizi ogrenmek isterim. Simdiden tesekkurler.
açıkçası yağ değişiminde bu tip bir sorun olması pek mantıklı değil arabada lpg varmı ? arıza ışığını yaktı mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: OnTEC
açıkçası yağ değişiminde bu tip bir sorun olması pek mantıklı değil arabada lpg varmı ? arıza ışığını yaktı mı ?
Cevabiniz icin cok tesekkurler. Bu sorun yag degisiminden sonra oldu ancak yagdan kaynaklanmiyor olabilir. Hani derler ya doktora gidersen hasta olursun :) Ben de yag icin gittim, belkide baska yerden ariza verdi. Bilemiyorum, hic bilgim yok. Arabada lpg yok, ariza isigi filan da yanmiyor. Hersey gayet normal gozukuyor. Bu arada bu sabah pek bi sorun yoktu. Teklemeden calisti. Gecici biseymiydi bilemiyorum ama bir kere dahi olsa sorunun kendiliginden duzelmeyecegine ve tekrarlayacagina inaniyorum.