Şimdi Ara

PEUOGEOT 3008-308 SERİLERİNDE ADBLUE SORUNU DEVAM EDİYOR MU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
8.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yeni 3008 mi...hem burdaki hemde facebookdaki grupta sürekli mesajları okurum sadece 2 kişide sorun vardı..onlarda garantiden değişti..atın da tutarlı olsun...
  • ahmtıl kullanıcısına yanıt
    Ya 3 tane sorunu kendi arkadaşlarım yaşadı sen diyorsun 2 tane. Saçma sapan konuşmayın gözünüzü seveyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    Ben dunyadaki forumlari da okudum 2 si Turkiyeden olmak uzere totalde 3 kisi bu sorunu yasadi :D facebook veya foruma yazmak zorunluluk tabi. Pejo alirken facebook uyeligi isteniyor

• masterap M kullanıcısına yanıt
    😅😅 ben adblue sorununu pek takmadım çünkü psa genelde mağdur etmiyor ama satış kısmındaki hatalardan ötürü almadım ancak körü körüne sayı vermek de değişik bir fanlık 😁

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtıl

yeni 3008 mi...hem burdaki hemde facebookdaki grupta sürekli mesajları okurum sadece 2 kişide sorun vardı..onlarda garantiden değişti..atın da tutarlı olsun...
    Bu mesajın meali:

3008 kullanıyorum, toz kondurmanıza izin vermem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 26 Aralık 2019; 11:31:1 >
  • edgar1899 kullanıcısına yanıt
    Peki bunları yapıpta sorun çıkartacak vaziyette üreten ve ülkeden ülkeye değişik garanti hizmeti veren markanın hiçmi suçu yok hocam. Dediğinizde haklısınız sarf giderleri karşılayamayacak olan kendisine uymayan arabayı almasın bende öyle düşünüyorum ki üç kağıtçı insanlara ne kadar sözümüz geçer o da ayrı ama esas suçlunun insanları söğüşleyen firmalar olduğunu da es geçmemek lazım.

• Bu konu çok merak ettiğim bir konu. Arıza nasıl ortaya çıkıyor? Genelde ne zaman, kaç km'de ortaya çıkıyor? Arıza olduğu nasıl anlaşılıyor? Aralık-2018 308 1.6 bluehdi var. 7xxx kmde. Sorun olur mu olmaz mı bilmiyorum. Şimdilik bir sorun yaşamadık. Aracın ilk bakımı bu ay içinde yapıldı.

• Peugeot=Sorun.

Sırf bu AdBlue için demedim. Genel olarak gerçekten böyle. Kutsanmış şanslı azınlığı tenzih ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Peugeot=Sorun.

Sırf bu AdBlue için demedim. Genel olarak gerçekten böyle. Kutsanmış şanslı azınlığı tenzih ederim.
    dostum marka takıntımız yok,dizel otomatik vites araba bakıyorum en uyumlu motor şanzıman kombinasyonu ve arıza oranı az olan peugeout (blue hdi ve eat 6) çok övülüyor
  • ARKADAŞLAR HİÇBİR MADDİ&MANEVİ ÇIKARIM YOK ARABANIN SIKINTISINI ARAŞTIRARAK SÖYLEDİM,HALEN İTİRAZ EDEN ARKADAŞLAR VAR YA.

LÜTFEN DSG ALIN,PSA YA BULAŞMAYIN WAG ALIN SİZ TERTEMİZ GEÇİRSİNLER

eğer psa alırsam,kesinlikle servis bakımlı ve belki servisin kendi bayisinden alınma araç alırım.Haftasonu fiyat almaya gittiğimde buraya yazarım,adblue için net cevap isticem

ve bana lütfen facebook gruplarını önermeyin,arabanın negatif yönlerini söylemek yerine fanboyluk yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-72FDED527 -- 26 Aralık 2019; 16:24:34 >
  • Bu gün 3008 adblue tankım garantiden değişti pejo mağdur etmedi, ama maalesef bu kronik bir arıza alan herkes yaşayabilir gerçi mersedes ten tutta birçok adblue sistemli arabada var sanırım bu arıza

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-72FDED527

ARKADAŞLAR HİÇBİR MADDİ&MANEVİ ÇIKARIM YOK ARABANIN SIKINTISINI ARAŞTIRARAK SÖYLEDİM,HALEN İTİRAZ EDEN ARKADAŞLAR VAR YA.

LÜTFEN DSG ALIN,PSA YA BULAŞMAYIN WAG ALIN SİZ TERTEMİZ GEÇİRSİNLER

eğer psa alırsam,kesinlikle servis bakımlı ve belki servisin kendi bayisinden alınma araç alırım.Haftasonu fiyat almaya gittiğimde buraya yazarım,adblue için net cevap isticem

ve bana lütfen facebook gruplarını önermeyin,arabanın negatif yönlerini söylemek yerine fanboyluk yapıyorlar.

AdBlue tankı 4 5 bin lira DSG 20 30 bin lira. Bir risk alınacaksa PSA yine daha mantıklı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.