Bildirim
PEUOGEOT 3008-308 SERİLERİNDE ADBLUE SORUNU DEVAM EDİYOR MU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
peugeot 3008 var bende de hiç böyle bir sorun yaşamadım -
Adblue basit gibi görünse de aslında çok karmaşık bir sistem ve yapısal olarak her zaman arızaya müsait. Marka model fark etmeksizin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ortada bir sorun olduğu kesin,vw dsg si gibi duruyor ne çıkacağı belli değil.. piyasada alcak araba yok başka yavquote:
Orijinalden alıntı: escanor_
Adblue basit gibi görünse de aslında çok karmaşık bir sistem ve yapısal olarak her zaman arızaya müsait. Marka model fark etmeksizin.
3008 de ad blue sorunu mu var mış?? -
Blue hdi tüm motorlarda adBlue sorunu varmış..
4000 tl tank ücreti geçiriyorlar,servis bakımlıysa garanti kapsamında oluyor galiba.
Almadan önce servisle görüşmek ve servis bakımlı bulmak lazım... motoru ayrı satılmadığı için direkt adb tankı değişiyormuş
tankında problem var...her araçta yok.. 1000 de birinde en fazla -
Şikayet var baya dolu,Citroën Peugeot adBlue şikayetleri.
nerde var dolu olan ..ben sadece iki kişide olduğunu duydum...o da garantiden değişiyor. -
Bizim arkadaşın 0 2008 indede oldu. Garantiden yaptılar.
quote:
Orijinalden alıntı: ahmtıl
nerde var dolu olan ..ben sadece iki kişide olduğunu duydum...o da garantiden değişiyor.
Şikayetvar.com'a adblue diye girince ilk sayfadaki 16 şikayetin 7'si Mercedes -
Eski ve yeni 3008 de bluehdi motorlarda Peugeot-citroen modellerinde sık karşılaşılan bir problem. 1-2 kişi olayı değil ciddi bir sayı var ben de 3008 alma aşamasında 3008 gruplarını yakından takip ettim. Bizzat yaşayan arkadaşlarım da var
1.6 BlueHDi'da duymadım, ama 1.5 BlueHDi'da duydum.
Ne gibi bir problem var?
Ne gibi bir problem var?
2017 C3 MODELİMDE OLDU SORUN BURAYA DA KONU AÇMIŞTIM ZATEN. 4000 TL FİYAT CIKARDILAR. ŞİKAYET O BU DERKEN ANCAK 1200 TL YE İNDİRDİLER. AMA BEN ONLAR FİYAT İNDİDRENE KADAR LİSANSLI YAZILIM YAPAN YERDEN ADBLUE SİSTEMİNİ KAPATTIRDIM KAFAM RAHAT . BİR DAHA BOZULDU DERDİ YOK. ÇÜNKÜ YAPTIRMAZSAN BELLİ BİR KM SONRA MOTORU KİTLİYOR.
BLUE HDI PİŞMANLIKTIR ALMA. -
Arkadaşlar bugünden sonra alacağınız dizel araçların ezici çoğunluğunun,
EGR, DOC/LNT, SCR/Adblue, DPF
sistemleri geleceğini bilin, EGR dışında diğerlerinin masraflı sorunlar yaratabileceğini öngörerek alın, DOC/LNT ve DPF zaten filtre ve faydalı kullanım ömrü firmalar açısından 100 bin km, SCR hassas elektronik bir sistem, ilk sorunda bunları iptal ettirecekseniz, araç 100-150 bin kmye geldiğinde bunlar çok pahalı yaptıramam diyecekseniz lütfen bu günden sonra dizel araç almayın.
Yüksek tork, düşük yakıt tüketiminin keyfini bu sistemler sayesinde yaşayabildiğinizi bilin ve siz bu keyfe devam edeceksiniz diye insanları zehirlemeyin. -
Lisansı nereden almış bu yazılım neyin lisansı acaba?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Arkadaşlar bugünden sonra alacağınız dizel araçların ezici çoğunluğunun,
EGR, DOC/LNT, SCR/Adblue, DPF sistemleri geleceğini bilin, EGR dışında diğerlerinin masraflı sorunlar yaratabileceğini öngörerek alın, DOC/LNT ve DPF zaten filtre ve faydalı kullanım ömrü firmalar açısından 100 bin km, SCR hassas elektronik bir sistem, ilk sorunda bunları iptal ettirecekseniz, araç 100-150 bin kmye geldiğinde bunlar çok pahalı yaptıramam diyecekseniz lütfen bu günden sonra dizel araç almayın. Yüksek tork, düşük yakıt tüketiminin keyfini bu sistemler sayesinde yaşayabildiğinizi bilin ve siz bu keyfe devam edeceksiniz diye insanları zehirlemeyin. |
Eski ve yeni 3008 de bluehdi motorlarda Peugeot-citroen modellerinde sık karşılaşılan bir problem. 1-2 kişi olayı değil ciddi bir sayı var ben de 3008 alma aşamasında 3008 gruplarını yakından takip ettim. Bizzat yaşayan arkadaşlarım da var
|
Ya 3 tane sorunu kendi arkadaşlarım yaşadı sen diyorsun 2 tane. Saçma sapan konuşmayın gözünüzü seveyim
|
Benzer içerikler
- egea 1.6 multijet yakıt tüketimi
- honda civic 1.4 hybrid neden tutulmuyor
- mpi motor nedir
- toyota auris 1.6 otomatik vites yorumları
- dot 3 dot 4 farkı
- byd seal u dm-i forum
- fiat ami
- honda hornet 750 fiyat
- ds 8
- fiat ulysse 2024 fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X