Şimdi Ara

Pf1500g mi xgimi h1 mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
4.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • H1 i bilmem ama (3 yıl LG pf1500g, pf1000ut, ph450u kullanmış biri olarak) Lg pf1500g ile H2 yi kıyaslayacak olursam

h2 nin pf1500gye üstün yanları

1. yüksek parlaklık (büyük perdede doğru düzgün parlaklık verir)
    2. yüksek kontrast - daha derin siyahlar. (lgnin cizgi filmimsi yumuşak görüntüsü çocuklara göre)
    3. kıyaslanamayacak derecede kaliteli ve güçlü hoparlörler - harman kardon
    4. çok daha sessiz fanları (sıkıyorsa lgyi yüksek ışık gücünde çalıştırın, fan sesi filmin içine eder)
    5. çok daha yüksek malzeme kalitesi
    6. otomatik odak - otomatik yatay keystone
    7. netlik. (görüntü perdenin her yerinde net. Lgde görüntü köşelere doğru bulanık )
    8. android işletim sistemi ve çok daha iyi media player

lg pf1500g min h2ye üstün yanları

1. daha hafif (çünkü plastik)
    2. daha az güç tüketimi
    3. yumuşak bir görüntü. çocuklar iiçin ideal.

not: lg led cihazlardaki kronik sorunlar
    minimum tasarruf modunda rahatsız edici fan sesi
    plastik kalitesiz malzeme
    görüntünün köşelerinin bulanık olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibiter -- 17 Eylül 2019; 11:11:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tibiter

H1 i bilmem ama (3 yıl LG pf1500g, pf1000ut, ph450u kullanmış biri olarak) Lg pf1500g ile H2 yi kıyaslayacak olursam

h2 nin pf1500gye üstün yanları

1. yüksek parlaklık (büyük perdede doğru düzgün parlaklık verir)
    2. yüksek kontrast - daha derin siyahlar. (lgnin cizgi filmimsi yumuşak görüntüsü çocuklara göre)
    3. kıyaslanamayacak derecede kaliteli ve güçlü hoparlörler - harman kardon
    4. çok daha sessiz fanları (sıkıyorsa lgyi yüksek ışık gücünde çalıştırın, fan sesi filmin içine eder)
    5. çok daha yüksek malzeme kalitesi
    6. otomatik odak - otomatik yatay keystone
    7. netlik. (görüntü perdenin her yerinde net. Lgde görüntü köşelere doğru bulanık )
    8. android işletim sistemi ve çok daha iyi media player

lg pf1500g min h2ye üstün yanları

1. daha hafif (çünkü plastik)
    2. daha az güç tüketimi
    3. yumuşak bir görüntü. çocuklar iiçin ideal.

not: lg led cihazlardaki kronik sorunlar
    minimum tasarruf modunda rahatsız edici fan sesi
    plastik kalitesiz malzeme
    görüntünün köşelerinin bulanık olması
    Nasıl bir lg pf1500 kullandiniz merak ediyorum. H2 nin o sarımsı kahve rengini ve pixelli tenleri beğeniyorsanız birşey diyemiyorum.
    Ayrıca lg nin kasa kalitesi hariç iç yapısı gayet kaliteli.

Pf1500g mi xgimi h1 mi ?
    Pf1500g mi xgimi h1 mi ?
    Pf1500g mi xgimi h1 mi ?
    Pf1500g mi xgimi h1 mi ?
    Pf1500g mi xgimi h1 mi ?
    Pf1500g mi xgimi h1 mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsede gitsek mi -- 17 Eylül 2019; 10:43:18 >

• bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    görüntüyü kalibre edince istediğiniz rengi alırsınız. (gerçekten alıyorum da)

ama kalibrasyonla
    - malzeme kalitesini arttıramazsınız
    - köşelerdeki bulanıklığı yok edemezsiniz
    - fan sesini düşüremezsiniz
    - dahili hoparlörleri zayıflıktan kurtaramazsınız
    - düşük lümeni arttıramazsınız. (en önemlisi)

3 yıllık pf1500g kullanıcısı olarak düşük ışık gücü ve cizgi filmimsi görüntüden o kadar bıkmıştım ki h2 ilaç gibi geldi

eğer şu yuvarlak içine aldığım şey hoparlörse demek istediğim buydu işte. şu şeyden çıkan (çıkmaya çalışan) ses lg markasına ve en önemlisi 5000 liralık cihaza YAKIŞMIYOR.

Pf1500g mi xgimi h1 mi ?

öte yandan bu da h1

Pf1500g mi xgimi h1 mi ?

Pf1500g mi xgimi h1 mi ?

H2 her anlamda tam bir taşınabilir sinema projeksiyonu. zaten kalıcı olacaksa led cihaz kullanılmaz. ha tv olarak kullanacaksanız tercih sizin ama o zaman (h2 yada pf1500g) alacağınıza gidin adam akıllı tv alın daha iyi. en azından tv izlemek için bile vampir gibi loş ışığa mahkum olmazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibiter -- 17 Eylül 2019; 11:7:43 >

• quote:

görüntüyü kalibre edince istediğiniz rengi alırsınız. (gerçekten alıyorum da)

ama kalibrasyonla
    - malzeme kalitesini arttıramazsınız
    - köşelerdeki bulanıklığı yok edemezsiniz
    - fan sesini düşüremezsiniz
    - dahili hoparlörleri zayıflıktan kurtaramazsınız
    - düşük lümeni arttıramazsınız. (en önemlisi)

3 yıllık pf1500g kullanıcısı olarak düşük ışık gücü ve cizgi filmimsi görüntüden o kadar bıkmıştım ki h2 ilaç gibi geldi

eğer şu yuvarlak içine aldığım şey hoparlörse demek istediğim buydu işte. şu şeyden çıkan (çıkmaya çalışan) ses lg markasına ve en önemlisi 5000 liralık cihaza YAKIŞMIYOR.

öte yandan bu da h1

H2 her anlamda tam bir taşınabilir sinema projeksiyonu. zaten kalıcı olacaksa led cihaz kullanılmaz. ha tv olarak kullanacaksanız tercih sizin ama o zaman (h2 yada pf1500g) alacağınıza gidin adam akıllı tv alın daha iyi. en azından tv izlemek için bile vampir gibi loş ışığa mahkum olmazsınız
    O dediginiz bulaniklik bende yok ama olanı gördüm. Hoparlor olarak lg nin bir iddiasi yok zaten. Fan sesine gelince oda bende rahatsiz edecek derecede degil, zaten orta parlaklikta seyrediyorum gayet yeterli.
    Bence siz pj ile tv mantigini karistiriyorsunuz film gozu yormiyacak sekilde soft olarak izlenir. Tv den film modunu acin gorursunuz nasil oldugunu.
    Bence siz tv gibi goruntu alacaginiz pj istiyorsunuz.

100 dolarlık projeksiyondan 100.000 dolarlık projeksiyona kadar bütün üreticilerin yakalamaya çalıştığı şey yüksek kontrast yüksek parlaklık, doğru renkler.

tv nin sinema modunu da açsanız eğer kaliteli bir tv ise size yine kontrastı yüksek bir görüntü verir. sinema salonlarında 2000/1 kontrast standardı var. gerçekte bu bizim cihazlarda 400-500e 1 civarındadır. yani yüksek kontrast kötü değil aksine istenen birşey. kaldı ki h2 de keskinliği kısarak istenirse yumuşak bir görüntü elde edilebilir. çocuklar çizgi film izleyecekse görüntüyü yumuşak yaparsınız.

bu arada ne pf1500g nin ne de xgimi h1 ve h2 nin verdiği renkler vasatın üzerinde değil. aralarındaki en büyük fark PARLAKLIK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibiter -- 17 Eylül 2019; 11:51:48 >
    ayrıca önemli bir nokta. lg pf1500g aşırı fan sesi yüksek parlaklıkta rahatsız ediyor ve bu da cihazı yüksek parlak modunda kullanılamaz hale getiriyor. zira siz de orta parlaklıkta kullanıyorsunuz. o zaman size lg pf1500gnin gerçek lümen değerlerini vereyim (kaynakhttps://www.projectorcentral.com/lg-pf1500-projector-review.htm?page=Performance)

yüksek parlaklık: 763 lümen (aşırı fan sesine sebep oluyor)
    orta parlaklık: 583 lümen
    düşük parlaklık: 422 lümen.

bu da demek oluyor ki pf1500g (rahatsız olmadan) kullanabileceğiniz modda size en fazla 583 lümen gibi yetersiz bir parlaklık veriyor.

ÖTE YANDAN :
    Olgu Erhanyoutube
    Xgimi Uzak Mesafe + Bol Işık Test
    https://www.youtube.com/watch?v=3JZoV5lHP-A&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibiter -- 17 Eylül 2019; 11:53:50 >

• quote:

ayrıca önemli bir nokta. lg pf1500g aşırı fan sesi yüksek parlaklıkta rahatsız ediyor ve bu da cihazı yüksek parlak modunda kullanılamaz hale getiriyor. zira siz de orta parlaklıkta kullanıyorsunuz. o zaman size lg pf1500gnin gerçek lümen değerlerini vereyim (kaynakhttps://www.projectorcentral.com/lg-pf1500-projector-review.htm?page=Performance)

yüksek parlaklık: 763 lümen (aşırı fan sesine sebep oluyor)
    orta parlaklık: 583 lümen
    düşük parlaklık: 422 lümen.

bu da demek oluyor ki pf1500g (rahatsız olmadan) kullanabileceğiniz modda size en fazla 583 lümen gibi yetersiz bir parlaklık veriyor.

ÖTE YANDAN :https://www.youtube.com/watch?v=3JZoV5lHP-A&feature=youtu.be
    O dediginiz fan sesi bende yok. Arasira fanlari temizlerseniz sesin ciddi azaldigini goruceksiniz. Ayrica parlaklik son derece tatminkar kalitesiz perde kullandiysaniz perde sönümleme yapmış olabilir. Şu anda da pakpen dekota diye bir malzeme kullaniyorum, parlaklik kontrast gayet iyi ama tabi herkesin bir gorusu var. Daha önce attigim resimlerde farkettiyseniz goruntude pixellenme dahi yok. Parlaklik icin cekimde tel parlakligi arttiriyor dediniz ama pixellenmeyide engellemiyor heralde. Sizin attiginiz h2 resimlerde pixellenme ve dogal olmayan garip bir renk tonu hakim.

ben H2 yi de pf1500gyi de kullandım. kendi gözümle gördüm ve aynı anda test ettim. akabinde pf1500gyi inanın çöpe atasım geldi.

gözümle gördüğüm bire bir karşılaştırma dururken, cep telefonundan çekilmiş görüntüyü karşılaştırmak biraz amatörce oluyor. zira h2 kalibrasyondan sonra pf1500gyi çöpe attıracak bir görüntüye kavuşuyor.

( h1’i bilmem çünkü kullanmadım. kullanmadığım cihaz hakkında telefondan çekilmiş görüntüye bakarak amatörlük yapmam)

ayrıca pf1500gnin cizgi filmimsi görüntüsünü, yetersiz parlaklığını bir kenara koyacak olursak kalan diğer tüm kötü yönleri pf1500gyi h2nin yanında oyuncakmış gibi gösteriyor. zaten belkide bu yüzden çizgi filmler için ideal bir görüntü veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibiter -- 17 Eylül 2019; 13:46:34 >
  • quote:

ben H2 yi de pf1500gyi de kullandım. kendi gözümle gördüm ve aynı anda test ettim. akabinde pf1500gyi inanın çöpe atasım geldi.

gözümle gördüğüm bire bir karşılaştırma dururken, cep telefonundan çekilmiş görüntüyü karşılaştırmak biraz amatörce oluyor. zira h2 kalibrasyondan sonra pf1500gyi çöpe attıracak bir görüntüye kavuşuyor.

( h1’i bilmem çünkü kullanmadım. kullanmadığım cihaz hakkında telefondan çekilmiş görüntüye bakarak amatörlük yapmam)

ayrıca pf1500gnin cizgi filmimsi görüntüsünü, yetersiz parlaklığını bir kenara koyacak olursak kalan diğer tüm kötü yönleri pf1500gyi h2nin yanında oyuncakmış gibi gösteriyor. zaten belkide bu yüzden çizgi filmler için ideal bir görüntü veriyor
    Pf1500 de i-chip ve lg nin oled tv lerde kullandigi xd goruntu islemci mevcut. Bir yerde yanlıslık var ama anliyamadim. 5 yildir uretilen belkide dunyada en cok satilan pj lerden biri pf1500. Memnun olmayan pek gormedim, biryerden sonra zevkler ve renkler meselesi ortaya cikiyor.
    Ben hala sizin lg de problem oldugunu veya potansiyelini ortaya cikaramadiginizi dusunuyorum.

• benim icin onemli olan parlaklik netlik ve renkler.

lgnin 583 lumenlik goruntusu bana yetmedi. bu kadar. ayrica 583 lumen kalibrasyon sonrasi cihazlarla olculen deger. yani bu durim bana ozgu degil. 583lumen buyuk perdeler icin yetersiz bir deger.

tek gercek karsilastirma yan yana yapilan karsilastirma. bu h2 ile h1 in ayni goruntu ayarlarinda yan karsilastirmasi asagida. ben renklerde bir gariplik goremiyorum ayrica benim h2den perdede gordugum goruntu bu youtubedaki h2 goruntusunden daha guzel. bircok kez soyledim yine soyleyeyim telefonda cekilen tek cihazin goruntusune bakip bu cihaz da boyleymis demek amatorce.

Eddy Lieuyoutube
    Xgimi H2 Projector and Xgimi H1s Projector compare video
    https://www.youtube.com/watch?v=vKw7Dkh1voE&feature=youtu.be

h2deki parlaklik birakin 120 yada 150inci.. 300incte bile izlenebilir keyif alinabilir duzeyde. 130wattlik cihazin yaptiklari fiyatinin cok uzerinde. tabiki 300inc sacma derecede buyuk ama en azindan cihazin ne kadar parlak olabildigini gosteriyor. parlaklik fazla gelirse isigini kisarsiniz olur biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibiter -- 17 Eylül 2019; 16:24:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

benim icin onemli olan parlaklik netlik ve renkler.

lgnin 583 lumenlik goruntusu bana yetmedi. bu kadar. ayrica 583 lumen kalibrasyon sonrasi cihazlarla olculen deger. yani bu durim bana ozgu degil. 583lumen buyuk perdeler icin yetersiz bir deger.

tek gercek karsilastirma yan yana yapilan karsilastirma. bu h2 ile h1 in ayni goruntu ayarlarinda yan karsilastirmasi asagida. ben renklerde bir gariplik goremiyorum ayrica benim h2den perdede gordugum goruntu bu youtubedaki h2 goruntusunden daha guzel. bircok kez soyledim yine soyleyeyim telefonda cekilen tek cihazin goruntusune bakip bu cihaz da boyleymis demek amatorce.

https://www.youtube.com/watch?v=vKw7Dkh1voE&feature=youtu.be

h2deki parlaklik birakin 120 yada 150inci.. 300incte bile izlenebilir keyif alinabilir duzeyde. 130wattlik cihazin yaptiklari fiyatinin cok uzerinde. tabiki 300inc sacma derecede buyuk ama en azindan cihazin ne kadar parlak olabildigini gosteriyor. parlaklik fazla gelirse isigini kisarsiniz olur biter.
    H1 ile pf1500 yanyana kullandım. H1 in parlaklıgi lg nin en dusuk ayari kadardi. Aradaki fark gece gunduz gibiydi. Bu video da h1 ve h2 arasinda bariz bir fark olmadigi goruluyor. (Gerci bu demo videolari kotu gosteren alet gormedim.)
    H1 ile H2 arasinda belirgin fark olmadigina gore ve ben de h1 i hic begenmedigim icin.
    Bu durumda sizdeki lg nin problemli oldugu belli oluyor.

evet zaten inceleme sitesinde 583 lumeni ölçen kisilerdeki pf1500de de sorun var. bendeki pf1500de de sorun var :)

neyse saka bir yana ozetleyecek olursak
    - kalibrasyon yapmasini bilmek lazim
    - telefonda cekilen fotograflara bakip karar vermemek lzim
    - lg pf1500un 1400 lumeni aslinda 583 lumen ve bu da buyuk perdede gayet sönük bir deger.
    - lg pf1500un fanlari yuksek parlaklikta gurultulu calisiyor
    - lg pf1500un goruntu koselere dogru bulanik
    - lg pf1500un hoparlorleri yetersiz
    - lg pf1500un isletim sistemi basit ve media playeri yetersiz

yukaridaki sorunlarin hicbiri h2de yok. (h1i bilmem)

renkler ise goreceli. kalibrasyonla istenilen dogrultuda degistirilebilir. lg pf1500g yumusakligi keskinlestirilebilir, h2 keskinligi yumusatilabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibiter -- 17 Eylül 2019; 18:10:35 >
  • quote:

evet zaten inceleme sitesinde 583 lumeni ölçen kisilerdeki pf1500de de sorun var. bendeki pf1500de de sorun var :)

neyse saka bir yana ozetleyecek olursak
    - kalibrasyon yapmasini bilmek lazim
    - telefonda cekilen fotograflara bakip karar vermemek lzim
    - lg pf1500un 1400 lumeni aslinda 583 lumen ve bu da buyuk perdede gayet sönük bir deger.
    - lg pf1500un fanlari yuksek parlaklikta gurultulu calisiyor
    - lg pf1500un goruntu koselere dogru bulanik
    - lg pf1500un hoparlorleri yetersiz
    - lg pf1500un isletim sistemi basit ve media playeri yetersiz

yukaridaki sorunlarin hicbiri h2de yok. (h1i bilmem)

renkler ise goreceli. kalibrasyonla istenilen dogrultuda degistirilebilir. lg pf1500g yumusakligi keskinlestirilebilir, h2 keskinligi yumusatilabilir.
    H2 kac lumen cikiyor video da h1 fen farkli degil. Bende koselerde bozulma yok. Gurultu hic yok. Diger ozellikler fiyat farkina gore avantajli degil. H2 de netflix yok. Gene box lazim. Aradaki fiyat farkiyla netflix icerikli box ve subwooferli soundbar alinabiliyor. H2 garanti yok birsey olsa yaptiracagin yer yok. Ayrica bazilarinin hoparlorleri arizali cikiyor.
    Kisaca h2 ye verecegim parayla burada taksitle garantili lg, mi box, ve soundbar alabilirim. Simdi hangisi daha avantajli .

hakli oldugunuz nokta h2nin garantisinin olmamasi. evet bu sakat bir konu. acikcasi kimsenin ahini almak istemem. alacak olan kisi bunu bilerek almali. riski hesaba katmalı.

onun haricinde parlaklik konusuna gelince 74 wattlik led lambanın 130 wattlik led lambadan daha parlak oldugunu idda etmek herseyden once fiziğe aykırı :)). ha derseniz lg daha verimli. ne kadar daha verimli? %200 mü daha verimli :) neyse bu tartışma artık bitsede gitsek. benden bu kadar.

lg
    Pf1500g mi xgimi h1 mi ?

bu da h2
    Pf1500g mi xgimi h1 mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibiter -- 17 Eylül 2019; 18:48:41 >

• H2'nin canlı olarak görüntüsünü cidden merak ediyorum. Paylaştığınız resimleri baz alırsak Pf1500 şu an baktığım ekrandan gerçeğe daha yakın renkleri veriyor. Evde kişisel tecrübem de bu yönde. Ama bu bir kriter olmamalı iki projektörü de aynı anda aynı kaynaktan test etmek lazım. Herkes projektörüyle mutluysa çok da takmamak lazım aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasuta -- 18 Eylül 2019; 0:56:36 >
  • sasuta kullanıcısına yanıt
    bir kizilderili atasozu vardir. “uyuyor numarasi yapan bir insani uyandiramazsiniz”. bosuna artik h2yi merak etmeyin almissiniz pf1500u. bosuna h2 forumlarinda gezinmeyin birgün biri çıkar videolu h2 pf1500g karşılaştırması yapar canınız sıkılır. memnunsaniz birakin oyle kalsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibiter -- 18 Eylül 2019; 10:31:10 >
  • quote:

bir kizilderili atasozu vardir. “uyuyor numarasi yapan bir insani uyandiramazsiniz”. bosuna artik h2yi merak etmeyin almissiniz pf1500u. bosuna h2 forumlarinda gezinmeyin birgün biri çıkar videolu h2 pf1500g karşılaştırması yapar canınız sıkılır. memnunsaniz birakin oyle kalsin.
    İstanbuldaysaniz yapalim bir karsilastirma lafla olmaz tabi bu isler beraber gorelim sonucu.

• Aksam kısa bir video cektim.
    sabri karamanyoutube
    LG PF1500 Batman and Robin
    https://www.youtube.com/watch?v=Fz1WXrvqKcA&feature=youtu.be

Bunu daha once cekmistim
    sabri karamanyoutube
    LG PF1500G Life Of Pi 1080p
    https://www.youtube.com/watch?v=vIXmsn9Irqw&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsede gitsek mi -- 18 Eylül 2019; 10:58:51 >

Pf1500g mi xgimi h1 mi ?

Pf1500g mi xgimi h1 mi ?

bunları da ben çektim hem de neyle biliyormusumuz pf1500g ile.

ilk resimde cihaza (pf1500g) macbook bağladım. görüntü 150inçte size parlak geldiyse eğer aynı macbooku aynı perdeye h2 ile yansıttığımda “renk kalibrasyonundan sonra” aldığım görüntü daha parlak (dolayısıyla daha canlı) ve daha net (köşelerde bile) bir görüntüydü.

malesef izmirdeyim. hatta bu ay sonu da yurtdışına gidiyorum temelli olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibiter -- 18 Eylül 2019; 12:15:38 >

• tibiter T kullanıcısına yanıt
    Bir Türk atasözü de "Lafla peynir gemisi yürümez" der. Öncelikle merak ettiğim bir konu var 7 Eylülde foruma attığpınız ilk mesajdan son 43. mesaja kadar H2'yi övüp LG'yi yeren bir tavır takınıyorsunuz. Foruma bunun için mi üye oldunuz yoksa H serisi pj lerin bayiliğini distliğini falan mı alacaksınız? Madem daha önceki pj deneyimlerinizde forumdan yararlanmadınız şimdi niye?

İstanbulda olan arkadaşlarla müsait bir zamanda ben denemeye açığım burada sidik yarıştırmıyoruz sonuçta. Deneyelim görelim bakalım iq konusunda hangisi başarıllı.

Bir de "bosuna artik h2yi merak etmeyin almissiniz pf1500u. bosuna h2 forumlarinda gezinmeyin birgün biri çıkar videolu h2 pf1500g karşılaştırması yapar canınız sıkılır. memnunsaniz birakin oyle kalsin." Bu nasıl bir ifade, inanın okuyunca gülümsedim. H2 ulaşılamaz bir cihaz bulunmaz hint kumaşı falan mı neden canımız sıkılsın ki?

Buyrun sabahın köründe bir kaç video çektim. Xiomi Mi5 ile "Open Camera v.1.47.2" uygulamasını kullandım isoyu 800'e ayarladım ve manuel netlemeye aldım. Böylece tüm videolarda sabit ayarlar kullanmış oldum. Flir ayarını ayarlamadığım için videoda kayar çizgiler görünüyor buna pek takılmayın.

LG PF1500G(Maksimum tasarruf modunda), Gamma Screens 240x200 Motorlu perde, Pioneer VSX921 avr, Zidoo x9s media player ile 5G wifi üzerinden qnap nastan izliyorum filmleri, dizileri. Aktarım için ise amazon basic 15m HDMI kablosu kullanıyorum.

Öncelikle şunu belirtmek isterim burada en iyisi bu demek istemiyorum. Fiyatına göre sunduğu iq için bence tam bir fiyat performans cihazı. Bunu almadan önce H2 ile arasında çok kararsız kaldım fakat canlı izleme olanağım olmadığından ve internetteki H2 video görüntüleri de bana çok kontrastlı pikselli, keskin ve doğallıktan uzak geldiği için, ayrıca garantisi olmaması ve ben aldığımda da vergisi cartı curtu garantili olan pf1500g'den 1.5 kat daha pahalıya geldiği için kararım pf1500g oldu. Şimdiye kadar da hiç pişman olmadım.

Sabahın erken saatleri olduğundan bazı videoları sesi kısıp öyle çektim. Youtube'a yüklerken kalite biraz düşüyor tabi ama genel olarak fikir verecektir. İsteyen olursa çektiğim işlenmemiş videoları da yollarım.

İlk 3 video zidoonun youtube uygulamasıyla açtığım videolar. Ekranda 4K yazmasına bakmayın youtube 1080p gösteriyor.

Bunlarda ağdan izlediğim videolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasuta -- 18 Eylül 2019; 12:18:8 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.