Şimdi Ara

Pf1500g mi xgimi h1 mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
4.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hemen bir özlü söz de ben vereyim o zaman “cehalet mutluluktur.” daha hiç h2 kullanmamış kişi gelip burada karşılaştırma yapmayıversin bir zahmet. ben ikisini de kullandım ve pf1500gyi çöpe atıyordum az daha.

fazla üzmeyin kendinizi yahut kızmayın boşuna. almışsınız madem kullanın artık. boşuna başka forumlara girip canınızı sıkmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tibiter T kullanıcısına yanıt
    He canım he.
  • sasuta kullanıcısına yanıt
    seviyeni belli ettin sonunda. anan baban sana bu kadar terbiye vermiş demekki.

sahibinden hesabımdaki geçmiş ilanlarım. (alıp beğenmediğim ve sonunda şutladığım lg led projeksiyonlar)

tek cihaza parazit gibi yapışmam.

Pf1500g mi xgimi h1 mi ?

• tibiter T kullanıcısına yanıt
    Terbiyeni takın. Sabah sana cevap vermeye tenezzül bile etmedim ama aradan neredeyse yarım gün geçtikten sonra mesajı düzenleyip "anan baban" dersen çizgini aşmış olursun. Bana bulaşma git ötede oyna. Projektörünle sana mutluluklar, bırak bizde jelibon ayarında filmler izleyelim. Geçmişte benden ötürü yarası olan birinin fake niki isen başka tabi.
  • sasuta kullanıcısına yanıt
    he canım he dersen o lafı da yersin. seni tanımam etmem. yanlı subjektif yorumlarınla tanınmaya değer biri olmadığın ortada. kendini bu kadar önemseme kimsenin seni tanıdığı yok. şimdi oyuncağınla çizgi filmmi izliyorsun ne yapıyorsan yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibiter -- 19 Eylül 2019; 7:26:3 >
  • merhabalar arkadaşlar,
    sizin bu muhabbet bitmez gibi :=)

benim bir isteğim var sizden,
    ilk cihazım LG nin Ph150g olan bir modeliydi, eh fena sayılmaz gece bir dizi izlemek için idealdi. sonra bir fırsat cıktı uygun rakamdan verdim yenine Ph300 modelini aldım görün ve ışık performansı daha iyiydi... ama artık dedik bir tık daha kaliteli ve birazda akşam vakitlerındede izleyebilecek bir ürün alayım diyorum. öneriniz nedir?

Bu arada önerilerinizin bataryalı olması çok iyi olur en azından 1 adet film yada dizi izlerken kablo vs derdi ile uğraşmadan her yerde ister tavana ister duvara yansıtarak izleyim..

şimdide tşkkrler,

2 gündür bakındıklarımdan söyleyim ;
    LG PH550 Model aslında bir kaç tane fırsat kactı elimdeki Ph300 ü satıp alırım diye düşünürken satıldı cunku en az 3-4 tanesinin 1200-1400tl bandında kaçırdım.
    LG PW800 Model baktım bunda Batarya yok ama Xiaomi PowerBank 3 Pro ile çalışabilir gibi geldi, bunuda gene 800-1000tl aralıgında kacırdım..
    LG PW1500G buldum, Bunuda çok çok az kullanılmış olan birisi 1000 saat kullanmış 2bin tl istiyor.. sizce bu parayı hak eder mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 19 Eylül 2019; 10:40:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tibiter

he canım he dersen o lafı da yersin. seni tanımam etmem. yanlı subjektif yorumlarınla tanınmaya değer biri olmadığın ortada. kendini bu kadar önemseme kimsenin seni tanıdığı yok. şimdi oyuncağınla çizgi filmmi izliyorsun ne yapıyorsan yap.
    Lg jelibon h2 ne sarimtrak kahverengi gosteren, yuzler pixelli garip bir cihaz. Yok isletim sistemi varmis, yok hoparloru varmis. Bunlardan banane zaten h2 yi satarken bunlarin parasini senden aliyor. Perdede goruntu varken ses alakasiz bir yerde tepemde veya yanimda kel alaka bir durum. İsletim sistemi desen netflix yok, alirim mi box hepsini hallederim. Parlaklik lg den fazlaymis, attigim resimlerde veya videolarda hic de oyle bir durum yok. Kendin diyorsun zaten keskinlik parlaklik fazla geliyor kisiyorum diye.
    Bende lg fanatigi degilim, daha once satip h1 aldim leş cikti. Lg hf80 js laser denedim , lg ut1000 kullandim onlarida begenmedim. Lambali nasil oluyor diye viewsonic pro 7827 hd aldim onunda kontrast dusuk, renkler soluk, sesli calisiyor, isi yayiyor diye onu da elden cikardim. Tekrar pf1500 e dondum. Bu seviyelerde daha iyi cihaz bulursam ona gecerim. Lg babamin oglu degil .

• bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    senin taptığın cihazı ben plastik çöp diye atıyordum az daha. ama oyuncak diye sattım.

ve evet pf1500g jelibon gibi çizgi filmimsi ve soluk. h2 ise her anlamda çok daha iyi. sen h2 kullanmamışsın konuşuyorsun. ben lg pf1500g kullandım ve h2 nin yanında bir ÇÖP olduğuna karar verdim sattım.

pixel konusunda ne dediğin anlaşılmıyor. h2’nin net ve keskin olduğunu mu söylüyorsun. evet h2 net ve keskin. aynı bir tv kadar net. senin çöpün gibi bulanık değil.

h2nin harman kardon hoparlörler senin umrunda değilse bundan kime ne? tırnak kadar hoparlörü olan sinek vızıltısı gibi lg’yi çöpe attıracak kadar güçlü h2nin hoparlörleri.

sen netflix kullanıyorsan kime ne? ben hddye filmleri atıp sorunsuzca h2de izliyorum. herkes netflix izlemek zorundamı?

şu plastik çöpü babanın oğlu gibi savunuyorsun sonra gelmiş lg babamın oğlu değil diyorsun gülüyorum haline

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibiter -- 19 Eylül 2019; 11:22:28 >

• beyler sorum cevap :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

merhabalar arkadaşlar,
    sizin bu muhabbet bitmez gibi :=)

benim bir isteğim var sizden,
    ilk cihazım LG nin Ph150g olan bir modeliydi, eh fena sayılmaz gece bir dizi izlemek için idealdi. sonra bir fırsat cıktı uygun rakamdan verdim yenine Ph300 modelini aldım görün ve ışık performansı daha iyiydi... ama artık dedik bir tık daha kaliteli ve birazda akşam vakitlerındede izleyebilecek bir ürün alayım diyorum. öneriniz nedir?

Bu arada önerilerinizin bataryalı olması çok iyi olur en azından 1 adet film yada dizi izlerken kablo vs derdi ile uğraşmadan her yerde ister tavana ister duvara yansıtarak izleyim..

şimdide tşkkrler,

2 gündür bakındıklarımdan söyleyim ;
    LG PH550 Model aslında bir kaç tane fırsat kactı elimdeki Ph300 ü satıp alırım diye düşünürken satıldı cunku en az 3-4 tanesinin 1200-1400tl bandında kaçırdım.
    LG PW800 Model baktım bunda Batarya yok ama Xiaomi PowerBank 3 Pro ile çalışabilir gibi geldi, bunuda gene 800-1000tl aralıgında kacırdım..
    LG PW1500G buldum, Bunuda çok çok az kullanılmış olan birisi 1000 saat kullanmış 2bin tl istiyor.. sizce bu parayı hak eder mi ?
    Pw1500 baslangıc icin yeterli olur ama 720p cihaz.

• quote:

senin taptığın cihazı ben plastik çöp diye atıyordum az daha. ama oyuncak diye sattım.

ve evet pf1500g jelibon gibi çizgi filmimsi ve soluk. h2 ise her anlamda çok daha iyi. sen h2 kullanmamışsın konuşuyorsun. ben lg pf1500g kullandım ve h2 nin yanında bir ÇÖP olduğuna karar verdim sattım.

pixel konusunda ne dediğin anlaşılmıyor. h2’nin net ve keskin olduğunu mu söylüyorsun. evet h2 net ve keskin. aynı bir tv kadar net. senin çöpün gibi bulanık değil.

h2nin harman kardon hoparlörler senin umrunda değilse bundan kime ne? tırnak kadar hoparlörü olan sinek vızıltısı gibi lg’yi çöpe attıracak kadar güçlü h2nin hoparlörleri.

sen netflix kullanıyorsan kime ne? ben hddye filmleri atıp sorunsuzca h2de izliyorum. herkes netflix izlemek zorundamı?

şu plastik çöpü babanın oğlu gibi savunuyorsun sonra gelmiş lg babamın oğlu değil diyorsun gülüyorum haline
    Ne yazicaksan bir kerede yaz heyecandan ne yazdigini bilmiyorsun degistirip durma yazdigini. Sonra yazilanida anlamiyorsun.
    Senin lg tam copmus anladik, kullanmasini bilmiyorsun cihazi , ayar kalibrasyon hak getire zaten. H2 yi zaten seni dusunerek yaomislar, bu parlak seviyor , kontrasti arttiralim renkler ne olursa olsun farketmez. Tv gibi kullansinlar diye.

mesajı senin anlayacağın şekile sokmak zaman alıyor.

benim lg çöp seninkisi değil çünkü senin hdmi kablon iyi değil mi? hdmi kablonu taktın ve bütün sorunları çözdüm değil mi?

- düşük parlaklık (sadece 583 lümen)
    - gürültülü fan sesi
    - tırnak kadar zayıf hoparlör
    - plastik çöp malzeme kalitesi
    - jelibon gibi gerçek olmayan şişirilmiş renkler

o zamam sana plastik çöpünle iyi eğlenceler. çocukların bolca cizgi film izler.

• quote:

mesajı senin anlayacağın şekile sokmak zaman alıyor.

benim lg çöp seninkisi değil çünkü senin hdmi kablon iyi değil mi? hdmi kablonu taktın ve bütün sorunları çözdüm değil mi?

- düşük parlaklık (sadece 583 lümen)
    - gürültülü fan sesi
    - tırnak kadar zayıf hoparlör
    - plastik çöp malzeme kalitesi
    - jelibon gibi gerçek olmayan şişirilmiş renkler

o zamam sana plastik çöpünle iyi eğlenceler. çocukların bolca cizgi film izler.
    Tamam öyle kardeşim, daha sen hdmi kablonun ne fark yarattigini bilmiyorsun senle pj konusuyoruz. Hatayi bastan yapmisiz haberimiz yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

beyler sorum cevap :(
    Malum sitede promacto x11 ile lg pf80 var. İyi durumdaysa bunlarda degerlendirilebilir.

yeter fazla uzadı artık. kullandığı tek cihaza aşık olup fanatikleşen insanlarla muhatap olmakla hatayı asıl yapan benim.

• quote:

yeter fazla uzadı artık. kullandığı tek cihaza aşık olup fanatikleşen insanlarla muhatap olmakla hatayı asıl yapan benim.
    Tek cihazmi 10 u gecmistir merak etme.
    H2 trolu

yav he he öyledir eminim. Lg kölesi.

• quote:

yav he he öyledir eminim. Lg kölesi.
    Yav he he, anladigin birsey yok yaziyon iste, bizde cevap veryoruz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.