< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PGL Major - Antwerp 2022 [Ana Konu] (7. sayfa)
-
-
Hocam ben son maça kaldım malesef. İlk defa bu kadar kötü gidiyor
-
Siz Astrails'tende yattınız o sürpriz oldu ama imperial çok zor hele ki Forze karşısında imperial mibr yazmak yerine Liquid daha mantıklı olurdu bence ama siz kendinizce o takımlardan liquid te neyi eksik gördünüz anlayamadım imperial veya mibr ilk seferde dedim çöp takım, ha bizimkileri elediler ayrı ama bu onların iyi olduğunu göstermez çünkü bizimkiler yani ef onlardan daha kötü takım ben ilk söylediğimde bi maçları izle bizimkiler harika diyenler oldu şimdi kayboldular onlar
Benimle beraber pickem yapanlar zaten 5 garantilemiştik badnewseagles ile ama sizin iş zor. %90 yattı gibi %10 şans tabiki hala var hadi bakalım şansınıza
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResistibiLiTy -- 12 Mayıs 2022; 19:27:14 > -
Forze alır gibi daha derli toplu oynuyorlar. Tabi belli değil neler olacağı. Bu Rus takımları değişik zaten. Yeni yeni gençler çıkarıyorlar sürekli. Spirit pickem koymuşum iyi ki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Wallen kökler inşallah
-
BadNewsEagles takımına bu arada ayrı bir parantez açmak isterim, Kosovalı çocuklar adları hiç duyulmamış ve Legend stage biletini aldılar, Analiz ederken çok etkilenmiştim, Çok kompakt bir takım, RigoN hayranlık uyandıracak derecede güzel oynuyor ama tam anlamıyla bir takımlar birinin eksiğini biri mutlaka dolduruyor, hiçbir oyuncusuna çok kötü diyemem RigoN hariç hiçbiride çok iyi diyemem ama Tam anlamıyla bir takımlar ben şahsen memnuniyet duydum ve takdir ettim bne takımını
-
Bu aptal canlı yayın özelliği kaldırılabiliyor mu? Oyundan her çıktığımda karşıma çıkıyor.
-
Bendede çıkıyor carpiya basmaktan başka çare yok sanırım.
imperial iyi başladı
-
İmperial'ın kazabileceğini hiç düşünmemiştim Forze önceki maçlarında iyiydi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi de bitirdi
-
al bendende o kadar diğer maçlarda nasıllardı bu maçta nasıldılar, Bazen aklıma harbi hile felan mı dönüyor diye gelmiyor değil Forze tanınmayacak haldeydi.
-
Walllennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. Listede tek düzgün giden maç Imperial maçı oldu neyse son anda kurtardık
-
ahahah valla allahtan herkes 5 bildi heralde bi sonrakinde napcaz bakalım :D
-
Imperial çok rahat kazanmış 2 mapide vay be
yeni pickleri ne zaman yapıyoruz dostlar :)
-
Yeni maçlar açıklanmış seçimler başladı mı isten güçten pc açıp bakamadım.
Gece 4 ten sonra patch gelir, 5 bilenlere 1 kutu hakkını verirler diğer legend stage pickemlerinide açarlar
-
Legends Stage maçları belli oldu konuyu güncelledim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 13 Mayıs 2022; 2:11:28 > -
İş yoğunluğu sebebiyle maçları izlemeyedim ilk turda favori takımlar ile 5 rahat bilindi. Bakalım neler olacak. 🙂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X