su an bileti alsam 3 hatira paketi alabiliyor muyum hocam |
PGL Major - Antwerp 2022 [Ana Konu] (5. sayfa)
-
-
Hocam hatıra paketlerini direkt coin satın alarak alabilirsiniz.
-
Vitalty 3-0 turu geçen ilk takım oldu. Şuan G2 ENCE maçı oynanıyor. Çoğu kişinin Pick'Em seçiminde ya ENCE vardı ya da G2
-
0-3 yalan oldu ama 3-0ı bildik iyiki G2 güzel oynadı kazandı
-
Arkadaşlar diğer seçimleri ne zaman yapacağız?
-
Perşembeden sonra. Maçlar bitince.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni maçlar belli oldu. 11.05.2022
Ben böyle ballı bir eşleşme görmedim. Tam oynadığım takımlara göre eşleşmişler resmen. Yani her Pick'Em yaptığım takımın karşısına yapmadıklarım gelmiş şansa bak
Skoru 2-1 olan takımlar
Astralis vs. Team Spirit (BO3) [13:00] - Yenen Takım Tur Atlar.
forZe vs. Outsiders (BO3) [16:45] - Yenen Takım Tur Atlar.
ENCE vs. Bad News Eagles (BO3) [20:30] - Yenen Takım Tur Atlar.
Skoru 1-2 olan takımlar
Imperial vs. IHC Esports (BO3) [13:00] - Yenilen Takım Elenir.
Complexity vs. Liquid (BO3) [16:45] - Yenilen Takım Elenir.
MIBR vs. Eternal Fire (BO3) [20:30] - Yenilen Takım Elenir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 11 Mayıs 2022; 12:50:45 > -
-
Düzelttim hocam
-
Astralisin kalbi dev1ce’tı o gitti takım bitti.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu maçlarda daha skor belirlemez, 2-2 yapanlarda birbiriyle eşleşecek. 3 yapanlar tur atlayacak sağ dan 3 yapanlar elenecek, soldan 3 yapanlar tur atlayacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResistibiLiTy -- 11 Mayıs 2022; 18:47:6 > -
Bizim maç erken başlayabilirmiş
-
19.45 e alınmış bizim maç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizimkilerin maçı global vs nova gibi mibr 6- eternal 0 dediğimizi dedik ama işte bildiğimiz şeyden bizi geri bırakan arkadaşlar
Bu arada Vertigo mapı ilk maç bizim seçtiğimiz mapta böyleyiz.
Woxic kayıp Xfl0ud var mı yok mu belli calyx ve xantares götürüyor imorr tuvalette oturuyor
Mibr le oynuyoruz ha 1 tane ismi duyulmuş oyuncu yok, brezilyalı keklikler bizi ibikliyor demeyin yani oo navi ile mi oynuyoruz vs. falan çöp mibr
xFl0ud'un herşeyi söktüler problemi çözemediler, en sonunda kasayı söktüler daha kasa gelmedi 15 dk dır maç durdu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResistibiLiTy -- 11 Mayıs 2022; 20:17:6 > -
güzel sattılar 13 13 ten sonra
-
Xantares ve Woxic birseyler yapmaya çalışıyor diğerleri uyuyor maalesef. Imor bir maç one çıktığını hatırlamıyorum. Woxic defuse yaparken bıraksa orda bitecekti zaten fake atmadan çözdü bir şans yakaladık devamı gelmedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya şu chelo denen cırtlağa kaybetmeyin, fena uyuz oldum :(
-
Eternal Fire, MIBR takımına karşı yenilerek turnuvadan elendi.
-
astralis ile liquid birbiriyle eşleşsede pick emi kurtarsam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X