Şimdi Ara

PGL Major - Antwerp 2022 [Ana Konu] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
487
Cevap
1
Favori
17.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarım saate bizimkilerin maçı var. İmor major'de five seven ile rush yapıyor oda ayrı bir olay PGL Major - Antwerp 2022 [Ana Konu] 

• Benim pickemi yapan arkadaşlar şuan için liquid hariç kayıpsız devam ediyoruz oda zaten bo 3 lerde geçer

Complexity ihc maçı sıkıntı biraz zor geçer ama complexity alır bence, Astralias vs vitality de sıkıntı maç dupreeh ve magisk zaten düşman gibiler hırslı oynayacaklardır vitality bi tık. Önde gibi bana göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResistibiLiTy -- 9 Mayıs 2022; 18:15:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.tur maçları bitti. 2.tur maçları belli oldu konuyu güncelledim. Maçlardan sonra düzenli olarak güncellemeye çalışıyorum

• EF süpürdü maçı resmen.. Calyx'in sondaki 3v1 bitirişide ayrı güzeldi.PGL Major - Antwerp 2022 [Ana Konu] 

• Eternal Fire vs. Renegades (16-2) PGL Major - Antwerp 2022 [Ana Konu] 

• PGL Major - Antwerp 2022 [Ana Konu]twitch
    FURIOUSSScs - Calyx 1v3 / Liazz rage quit :DD
    https://clips.twitch.tv/PlumpRockyEyeballTheTarFu-2pjhUFdPb7VdMmVU
    PGL Major - Antwerp 2022 [Ana Konu]alistairtwitter
    “if liazz didn’t blue screen in 3v1 on final round we would’ve won that game… 😔 gg @eternalfiregg 0-2 for the day at #PGLMajor”
    https://twitter.com/aliStair_CS/status/1523697931676643328

Liaz son rauntta mavi ekran almış sözde. Bende diyorum niye hareketsiz duruyor bu PGL Major - Antwerp 2022 [Ana Konu] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paetzold -- 9 Mayıs 2022; 19:25:33 >

• G2 maçı bitiremedi bir türlü..

• ResistibiLiTy kullanıcısına yanıt

Kompleksitiy 16-13 çin çonlar PGL Major - Antwerp 2022 [Ana Konu] 

• ProStr33t P kullanıcısına yanıt

Aynen çan çin çonların işi bitti 0 e bankoladılar gibi

• bizimkilerin maçını bi yakalayamadım saat kaçta var mı başka maçları

• ismailbbyigit kullanıcısına yanıt

Bugün başka maçları yok

• Arkadaşlar bir dahaki seçim aşamasını ne zaman yapacağız ve saat kaçta?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 9 Mayıs 2022; 21:42:45 >
  • Bu turnuvanın stickerları indirimli satılmaya başlayınca bir önceki turnuvanın stickerları da ucuzlar mı acaba? Bu şekilde para kasa kasa oyunları bedavaya getiriyorum 2-3 yıldır.

• SlipKnot06 kullanıcısına yanıt

tamamdır hocam

• Astralis Vitalty maçı günün en sağlam maçı oluyor

Edit: olamadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 9 Mayıs 2022; 23:13:31 >
  • 1.günün maçları bitti. Pick'Em nasıl gidiyor? Benim şuana kadar beklediğim galibiyetler ve yenilgiler geldi. İlk günü tahmin ettiğim gibi kapattım 1-2 maç harici.

• 2.gün maçları eklendi.

• KacaKTV kullanıcısına yanıt

hocam sana zahmet maçların tr saati ile başlama vakitlerini de ekleme şansın var mı maçların yanına :)

• ismailbbyigit kullanıcısına yanıt

Ekledim hocam PGL Major - Antwerp 2022 [Ana Konu] 

• IHC ile gidip Renegades eşleşti, şaka gibi 5 i her türlü aldıkta bizimkilere gidip en iyi oynayanlardan biri spirit geldi onuda kaybettiler %99 1-3 ten devam edecekler.

PGL Major - Antwerp 2022 [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResistibiLiTy -- 10 Mayıs 2022; 1:54:44 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.