Yarım saate bizimkilerin maçı var. İmor major'de five seven ile rush yapıyor oda ayrı bir olay |
PGL Major - Antwerp 2022 [Ana Konu] (3. sayfa)
-
-
Benim pickemi yapan arkadaşlar şuan için liquid hariç kayıpsız devam ediyoruz oda zaten bo 3 lerde geçer
Complexity ihc maçı sıkıntı biraz zor geçer ama complexity alır bence, Astralias vs vitality de sıkıntı maç dupreeh ve magisk zaten düşman gibiler hırslı oynayacaklardır vitality bi tık. Önde gibi bana göre
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResistibiLiTy -- 9 Mayıs 2022; 18:15:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.tur maçları bitti. 2.tur maçları belli oldu konuyu güncelledim. Maçlardan sonra düzenli olarak güncellemeye çalışıyorum
-
EF süpürdü maçı resmen.. Calyx'in sondaki 3v1 bitirişide ayrı güzeldi.
-
Eternal Fire vs. Renegades (16-2)
-
twitchFURIOUSSScs - Calyx 1v3 / Liazz rage quit :DDhttps://clips.twitch.tv/PlumpRockyEyeballTheTarFu-2pjhUFdPb7VdMmVUalistairtwitter“if liazz didn’t blue screen in 3v1 on final round we would’ve won that game… 😔 gg @eternalfiregg 0-2 for the day at #PGLMajor”https://twitter.com/aliStair_CS/status/1523697931676643328
Liaz son rauntta mavi ekran almış sözde. Bende diyorum niye hareketsiz duruyor bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paetzold -- 9 Mayıs 2022; 19:25:33 >
-
G2 maçı bitiremedi bir türlü..
-
Kompleksitiy 16-13 çin çonlar
Aynen çan çin çonların işi bitti 0 e bankoladılar gibi
bizimkilerin maçını bi yakalayamadım saat kaçta var mı başka maçları
-
Bugün başka maçları yok
-
Arkadaşlar bir dahaki seçim aşamasını ne zaman yapacağız ve saat kaçta?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 9 Mayıs 2022; 21:42:45 > -
Bu turnuvanın stickerları indirimli satılmaya başlayınca bir önceki turnuvanın stickerları da ucuzlar mı acaba? Bu şekilde para kasa kasa oyunları bedavaya getiriyorum 2-3 yıldır.
tamamdır hocam
-
Astralis Vitalty maçı günün en sağlam maçı oluyor
Edit: olamadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 9 Mayıs 2022; 23:13:31 > -
1.günün maçları bitti. Pick'Em nasıl gidiyor? Benim şuana kadar beklediğim galibiyetler ve yenilgiler geldi. İlk günü tahmin ettiğim gibi kapattım 1-2 maç harici.
-
2.gün maçları eklendi.
-
hocam sana zahmet maçların tr saati ile başlama vakitlerini de ekleme şansın var mı maçların yanına :)
-
Ekledim hocam
-
IHC ile gidip Renegades eşleşti, şaka gibi 5 i her türlü aldıkta bizimkilere gidip en iyi oynayanlardan biri spirit geldi onuda kaybettiler %99 1-3 ten devam edecekler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResistibiLiTy -- 10 Mayıs 2022; 1:54:44 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X