Aynen hocam hiç sorma ya. Şu eşleşmeler işi baya bozdu valla < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PGL Major - Antwerp 2022 [Ana Konu] (4. sayfa)
-
-
teşekkür ederim
-
Bizimkilerin maçını izleyemem büyük ihtimalle isten güçten. Spirit, Forze bunların ne yapacağı hiç belli olmuyor. Özeti izlerim artık kesit kesit.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende izleyemeyecem maçı. Özetinide kazanırlarsa izlerim artık
biz bu takımla bu oyunla zaten, çok zor kazanırız gg.bet bile 7.00 oran vermiş bize, spirit'e 1.40 oran vermiş burdan da anlayacağınız üzere kazanma şansımız çok düşük işte bizde belki diyoruz
bende çalışıyorum ama bluetooth kulaklıktan sadece dinleyebiliyorum arada telefonu kaldırıp bakıyorum skora zaten spikerler anlatıyor.
EDİT: Bizimkilerin d2 deki yediği dayak yetmemiş adamlar bizimkileri iyi analiz etmişler gidip d2 seçmişler komedi dünkü maçı tekrar izler gibiyim, Adamlar B den gelince bunları ezerizi bile ezberlemiş bizim kel kafalı koç hala kaşıyor keltoşunu
EDİT 2: D2 yi türkler daha çok oynar diye bilinir adamlar dövüyor resmen, FULL silah full utility, adamlar b ye bomba kuruyor bizimkiler 4-3 bi deneyelim belki alırız bile demeye tenezzül etmiyor
EDİT 3: Günlük dayağımızı yedik dünkü maçtan esinlenmişler güzel bir dayak attılar sağolsunlar Herkese yenilelim eyvallahta gidip bi rus köpeklere yenilmeseydik, Xantares gidip önden keklik gibi ölmesin diye bu maçta support oyna demişler sabit durup 3 tane bomba atıyor adamda gerizekalı sanki 2. moly gelince aynı yerden kaçdefa smoke içi vurdular, Renegades gibi çöp takımı yenince yere göğe sığdıramayanlar ne diyim size ahada durum ahval bu şekilde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResistibiLiTy -- 10 Mayıs 2022; 14:7:1 >
-
Imperial gibi tecrübeli bi takımın bu şekilde yenilmesi
Eskiden bu major maclarini izlerken rastgele paket atiyordu izleyicilere. hala varmi oyle birsey
-
Rastgele atmıyor artik. Pass and tokens paketini satin alinca 3 tane seçim hakki veriyor. İstedigin 3 haritayi secebiliyorsun
tüh. bilseydim alirdim ya
-
Alabiliyorsunuz oyun içinden hocam
Harita seçimi nereden oluyor. Oyun içinden izlerken seçenek mi çıkıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tamamda herkes seçimleri yaptı hocam geç kalmış olmuyor muyum
-
Biten maclarin uzerine basip ordan aliyorsunuz istediginiz haritanin paketini hocam
Evet ilk tur pick em icin gec kaldiniz ama digerlerine yetisebilirsiniz.
Günün en önemli maçı başladı. Renegades vs. IHC yenilen takım 0-3 yapmış olacak ve elenecek.
EF olarak basit maçlar verdik ve kendimizi zora soktuk , umarım son iki bo3 maçımızı kazanabiliriz
Renegades kadar dandik bir takım olamaz gerçekten. 0-3 Renegades oynayanları tebrik ederim.
-
Renegades yenilmiş 3-0 ve 0-3ler gitti benim
Artik 5 doğruya kalacak işimiz.
Geçmiş olsun hocam 0-3 çok kötü bozdu işleri.. Umarım bugün G2 yener'de benim 3-0 kurtulur
-
Sağlık olsun. 5li tahminden yürürüz artık.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X