Eternal Fire ilk maçı rahat kazandı. Güzel başlangıç oldu.. 3-0 yönünde C9'da kazandı. |
PGL Major Copenhagen 2024 (2. sayfa)
-
-
2. maçı da kazandık acaba 3. maç bugün mü
-
3. maçlar yarın oynanacak.
-
Uzun zamandır şu anı bekliyorduk çok sevindim ya. Maçı sonradan youtube 'dan izleyebildim gerçekten güzel oyundu. Spikerler de cidden güzel yorumlarda yaptı.
-
teşekkürler reis, ben pickleri takip edemedim ne durumdayız bilmiyorum ef maçlarını izledim ama :D
-
coldzera oynamaya gelmiş
-
Eternal C9 karşılaşması izleseydik çok daha güzel olurdu. Artık dualarımız Eternal ile. :)
-
Sonuçlar:
3-0 Cloud9 ve HEROIC
0-3 KOI ve AMKAL
-
turnuva izledikten sonra 2 maç atayım diyorum, en sonunda hile geliyor mutlaka iğrenç.
-
pickler pek iç açıcı gitmiyor ama bakalım :(
-
1 sn ile Eternal direkten döndü. :D
-
EF 3-1 ile çıktı burdan. Bizim tercihler epey zor durumda :/
-
EF'in çıkması beni çok mutlu etti. Beni en çok şaşırtan ve sürpriz yapanlar Furia ve Ence oldu. Bu kadar kötü beklemiyordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ru1ns -- 19 Mart 2024; 22:50:56 > -
picklerde 5 yapma şansım kaldı mı acaba :D
-
Yok kalmadı benimde aynı pick. Saw ile Furia eşleşti. Şuan 3 bilmişiz Mongolz alsa 4 başkada yok zaten. 4'te kalıyoruz
-
Yeni pick em sistemi çok şenlikli olacak belli oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
GamerLegion İmperial'i yenerse benimki tutuyor da, Ence hayal kırıklığı oldu.
-
-
Sizin 5 olmuş zaten hocam. Furia ile Saw oynuyor ordan garanti sonuç ikisinden biri çıkacak zaten.
-
Hocam Heroic 3-0 yaptığı için sayılmayacak sanırım. 3-1 ve 3-2 yazmışlar o kısma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 20 Mart 2024; 13:48:22 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X