Yardımcı olmayı isterdim ama güvenlik konusu malum. Evde birisi varsa görüntülü arayıp 2 dk yapmasını sağlayın isterseniz ben daha önce öyle yaptığım olmuştu. :D |
PGL Major Copenhagen 2024 (4. sayfa)
-
-
Benim de aklıma o geldi, yapacak bir şey yok. Kardeşimi arayıp uyandırdım hem sahura kalkmış olursun dedim, pickemleri yaptırdım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ru1ns -- 21 Mart 2024; 2:45:16 > -
Hadi geçmiş olsun 🤣👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar saat kaça kadar pickemleri yapmamız gerekiyor ?
-
-
An itibariyle bitmiş olması gerek.
-
Mongolz un maçı kazanamaması içten bile değildi. Çok yazık oldu. En kritik elde ekoya gidilir mi awp için ya.
Majer kadar bahtsız bir bedevi görmedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nefer- -- 21 Mart 2024; 16:56:26 > -
EF vitality yendi benim 3-0 ın biri patladı ama üzülmedim 🤣
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Majer inanılmaz bahtsız böyle bir şey yok ya. Güzel maçtı gerçekten.
-
Maçı izleyemedim ama bizimkiler Vitality maçını almış
Vitality 3-0'a koymaktan son anda vazgeçmiştim, EF'in maçı alması süper oldu valla gururlandım. Bakalım Spirit ile Faze 3-0 yapabilecekler mi
-
Gg yenildik mouz a
Eternal için güzel bir başlangıç oldu ama ilk yarı istenen skor ile bitmedi. Güzel oyundu yinede.
yeni eşleşmelere göre 0-3 lerden 1 tanesi kesin tutcak bende, sprit yenerse çıkacak olan takımlardan da 3 tane gelir mi bilemedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 22 Mart 2024; 7:55:18 >
-
Bence güzel bir seçim olmuş gelir diye düşünüyorum. Umarım bugün EF - Faze maçını EF alır.
-
13-1 Bizimkiler faze'e iyi koydu
-
13-1 nedir Allah aşkına Faze bu ya hahahahaha
-
Bizimkiler ne yapmış öyle 13-1
mongolz a üzüldüm baya direndiler her maç nerdeyse ama sonunu getiremediler bi türlü en azından 1 win almalarını isterdim
-
jeton alsam silver yapma şansım var mı ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X