Merhabalar arkadaşlarım, bu PGR4'ün soundtrack'ini çok beğendim, internette bir çok yerde arattım ama nereden edinebileceğimi bulamadım. Acaba nereden edinebilirim? Çünkü çok sevdim.
zaten çalan müzik ismi yazıyor. Beğendiğinin ismini yaz sonra limewire dan veya aresten indir en olmadı...
Hiç olmadı öyle yapacağım da, hepsin, bir bulsam, daha hoş olacak.
xbox-sky da full soundtrack mevcut. üyeliğiniz var ise indirebilirsiniz.
Forza 2 başlığında bende soundtrack leri paylaşmak istedim,ama ilk önce bir yöneticilere danışalım dedik pm attık.Cevap verilmeye bile tenezzül edilmedi. myfranco abim soundtrack in resmi olarak satışı yok ise bir mahsuru olmayacağını söyledi ama Ziwro ya danışmamı istedi,cevap alamadık.Bu mesajı okurlarsa şayet yazsınlar da bir sorun olup olmayacağını PGR4 ün tracklerini paylaşımını yapabilelim.Saygılar.
bende var hepsi, torrentten indirmiştim, gerçekten çok güzel şarkılar var...
blackcats ten üyeliği olan varsa indirebilir.
Torrent kullanamıyorum ben, beceremiyorum. Rapidshare arattım google'da da bulamadım. Blackcats'den de üyeliğim yok maalesef. Sanmıyorum ki problem olsun, çünkü PGR4 soundtrack satışta yok.
şayet çok isteyen varsa rapid e kendim upload yaparım, indirmesi sizden(ama şarkılar cidden süper)
Necip Fazıl 2041 ben "ÇOK" istiyorum şahsen, büyük hizmet yapmış olursun inan ki!
Necip iyi olur aslında,bnm zamanım yok upload için.diğer arkadaşlarda faydanlanmış olur. ama sen yinede Ziwro ya bir pm at derim.
Ok.. upload a başlıyorum şimdi okula gidecem saat 4 gibi gelirim o zamana kadar bitmiş olur,
Teşekkür ederim, seviyorum sizleri
Erkan (@gameman ) naber? görüşemiyoruz. PGR 4 oynuyorsan bir ara live da oynayalım nedersin forumda bi pal makinası olan sen varsın sanırım dostum
Herkeze İyi Oyunlar..
Oyunun OST'si resmi olarak satışta olduğundan, kopyasını paylaşmak yasaktır arkadaşlar.
Bir numarasın!
PM'leriniz de kontrol edilebilir, oradan da illegal paylaşım yapmak yasaktır. Sonra neden banlandığınızı merak etmeyin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme