Şimdi Ara

Phanteks Eclipse P400 Kasa İncelemesi & Kullanıcı Kulübü (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
490
Cevap
7
Favori
20.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Phanteks ile mailleştim bugün fakat yardimci olamayacaklarını söylüyorlar. Haklilarda..Adamlara ne biz enayiysek.

Hello Faruk,

We do not have access to ComputerUniverse orders. We would advise you to contact ComputerUniverse and open a ticket. They will assist you further. It seems they have shipped it out at October 29th.

If the goods are not delivered yet, you or ComputerUniverse should contact the courier and check where it is. We don’t have any influence on this.

Hope to have you informed sufficiently.

@MrCooL_
    @Meliodas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pegasustoni -- 27 Aralık 2016; 17:55:25 >
  • Pegasustoni kullanıcısına yanıt
    Dedim ya artık girip kontol bile etmiyorum kargo durumunu.Phanteks tedarikçi sonuçta gidip computeruniverse.net denilen aptal sapan siteden alışveriş yapan biziz.Cidden çölde karşıma kutup ayısı çıksa şükredecek hale geldim bu nasıl bir şans.
  • Arkadaşlar bu süreçteki en saçma telefon konuşmamı dün yaptım. UKİM'den aradılar, Deutsche Post kargoyu bir şekilde aldınız mı diye soruyormuş. Dedim şaka mı yapıyorsunuz? Türkiye'ye gelmemiş ve siz teslim etmemişsiniz nasıl alayım dedim. Takipsiz filan belki gelmiştir diye düşünüyorlar dedi, dedim Türkiye'ye giriş yapsa hadi neyse kargo hiç gelmemiş. Biz de anlatamıyoruz adamlara dedi. Size bir form gönderiyorum, onu doldurun gönderin dedi. Deutsche Post'un araştırma formu gibi bir şey. Hiç bir şekilde bu kargoyu almadığıma dair imza attım gönderdim. Bakalım bundan sonra umarım soruşturmayı bitirirler de paramı alırım. CU'dan daha suçlu olan yer Deutsche Post arkadaşlar, yeminle Almanlardan tiksindim. İnanın bizim firmalardan daha beterler, kimseye güvenleri yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCooL_ -- 28 Aralık 2016; 12:50:25 >
  • MrCooL_ kullanıcısına yanıt
    Abi bizde mi görüşelim ukimle ne yapalım ?
  • Meliodas kullanıcısına yanıt
    Bence gerek yok eğer bu formu sizin için de gönderirse Deutsche Post zaten UKİM size ulaşacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    abi adamların bir yerinde değiliz ki TÜrküz diyemi yapıyorlar nedir anlamadım
  • Evet arkadaşlar. Bugün DHL Parcel Türkiye ile görüşmüş bulunmaktayım. Hanımefendinin menejerinden aldığım bilgi ile bizim kargolar Almanya' nın DHL deposunda "yurt dışına gönderilmesi yasak olan madde" ibaresi ile bekliyormuş. Hanımefendi ile çok hararetli konuşmalarmızdan sonra yüzüme telefonu kapattı. Hiç bir şekilde başka yardımcı olmuyor. Ne bizi nede göndericiyi bilgilendirmiyor. Sadece "MAL" gibi bekliyorlar. Sadece gönderici duruma müdehale edebilirmiş. Sen para ödemişsin kargoya vesaire adamlar için önemli değil. Çözüme dair hiçbir şey yapmadan 9 haftadır bekliyorlarmış anlayacağınız. Bizim gariban CU ise kargoyu yolda biliyor. Mukemmel bir Alman disiplini size. Bu durumda tek yapılacak olan CU ya gerek mail gerekse telefon ile durumu bildirip sorunu çözmelerini istemekten başka bir çaremiz kalmıyor.

@MrCooL_ @Meliodas
    Abi tek bir ağızdan mail atalım o zaman.Böyle aptal saçma birşey olabilir mi ya.
  • Herhangi bir güncellemesi olan varmı maillere de cevap vermiyorlar.
  • Meliodas kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir gelişme yok. Mailde yok.
  • Kargoda hareketlilik var. Sanirim Turkiye'ye giris yapti suanda gumrukte.

@MrCooL_ @Meliodas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pegasustoni -- 4 Ocak 2017; 16:25:46 >
    Haydaaa benim üründe ukime ulaşmış ya. Halay çekesim geldi.Buruk bir sevinç yaşıyorum şu anda.
  • Hayırlı olsun. CU DHL kargo ücretini arttırmış
  • Kurt Knispel kullanıcısına yanıt
    bir daha computeruniverse.net ten alışveriş yapanı *****ler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meliodas

bir daha computeruniverse.net ten alışveriş yapanı *****ler.

Aynen. Alanida ....erler zaten.
  • Adam bir de atar yapmış, maile şimdi cevap atmış gavat. Bak gördün mü Türkiye'ye geldi diye :D Sanki 2 hafta sonra filan geldi. :D 66 gün oldu deyip salladım azcık. Hele kasayı bir alayım ana avrat ne gelirse ağzıma içimi dökecem. Hala patience filan saçmalamış. 66 gün beklemişim lan peygamber sabrı varmış daha ne istiyorsun :D Kaldı ki en az 5-6 gün daha bekleriz gümrükten geçip bana ulaşması sürer gibime geliyor :)
    O ahlaksiza soyle durumu DHL yi arayarak biz cozduk. 9 haftadir DHLnin deposunda yatiyordu. Onlara defalarca mail yazdik ilgilenmediler. DHL depoda oldugunu biz soyleyince islem yaptilar. Neyin artisligini yapiyorlar. Turkiye' den bir daha kimsenin de sizden alisveris yapmayacaginida ekle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pegasustoni -- 4 Ocak 2017; 23:24:49 >
    Defalarca yazdım bunları zaten boşver kendi boklarında boğulsun şerefsizler. Computeruniverse dünyanın en rezil firmasıdır.
    Durun daha kasaları almadık ne durumdalar bilmiyoruz bile :D yine gidip gelip o köpeklere muhtaç olmayalım :D
  • PTT sagolsun benim kasayi Ankara turu yaptiriyormus. Istanbuldan Ankaraya gitti simdi Ankaradan Istanbula geri geliyor. Bakalim bu isin sonu nereye varacak.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.