Şimdi Ara

Phanteks Eclipse P400 Kasa İncelemesi & Kullanıcı Kulübü (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
490
Cevap
7
Favori
20.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlgin için çok teşekkür ederiz kardeşim. Teyzem de uğraşıyor ama adamlar terbiyesiz. Ürünün ulaşmış olabileceğini düşünüyorlarmış. İnanabiliyor musun? Bu ne demek biz aldık ama iade istiyoruz gibi. Diğer arkadaşlar da bilgilerini verirlerse en azından elimizde güçlü bir kanıt olur. O gün Almanya'dan ayrılan hiçbir kargodan haber yok demek bu.
  • 1.5 ay hayırlı olsun.Almanyadan yürüyerek gelse gelirdi o kargolar.
  • Arkadaşlar tahmin ettigim gibi CU kargo olayına karışmıyoruz demiş biz mesul degiliz demişler kargodan,soruşturma başlatabilmek içinde 60 gün civarı bir süre geçmesi gibi birşeyler gevelemişler dayımda kapatmış daha sonra zaten suratlarına. Bu arada adamlar güzel degirmen kurmuş gönderi seçenegine dhl diyip dp ile yolluyorlar dayıma posta ücretlerine de bakmasını istedim vakit bulduğunda almanya hessen eyaletinden türkiye istanbula dp ile neredeyse 12 euroya geliyor firma anlaşmalarıyla dahada aşşagı çekilir ptt de 30 liraya evinize getirse 8 euro toplamda 20 euro.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 15 Aralık 2016; 21:34:38 >
  • wolwes kullanıcısına yanıt
    hocam bende aynı şeyi sormuştumda dp ile dhl aynı firma yanialman disiplinine tepki olarak kurulmuşlar.
  • Meliodas kullanıcısına yanıt
    Benimde anlamadıgım konuda bu ya dhl express dp nin alt kuruluşu olmasına ragmen dogrudan dhl expresse verilen kargolar oldukça hızlı düzgün bir biçimde ulaştırılıyor ama dhl,lea,exel gibi dev firmaları bünyesine katan dp ye verilince kargo sonuç içler acısı oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wolwes kullanıcısına yanıt
    hani en azından kaybolduysa bilsem içim rahat edecek ona göre hareket edicem ama şu anda o kargo neden gelmiyor neden gelemiyor anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meliodas -- 16 Aralık 2016; 2:26:36 >
  • Güzel bir inceleme olmuş 2008 de Nzxt lexa model kasamı hala kullanıyorum kalitesi getçekten tartışılmaz
  • 8. Haftaya giriyoruz. Bu hafta son hafta ama gelmeyeceği belli. Iade surecini baslatmalari lazim ama hala maillere cevap vermiyorlar.
  • Pegasustoni kullanıcısına yanıt
    :D ya varya elimden birşey gelmiyor kafayı yiyorum oturduğum yerde.Hayır hata bizim bu kadar kötü bir firmadan alışveriş yaparak.
  • Ya senin computeruniverse.net gibi ananı avradını............8 hafta oldu 8 ya . ve 10 tane mailim vardır 1 ine bile cevap verilmiyor ya kafayı yedirtirler.
    Al benden de o kadar.

Dostum bana mail geldi simdi merak etme:) surec normalmiş beklememiz gerekiyormuş.

8.haftadayız :D benden 1 hafta sonra alan arkadaşlarımın ürünlerin 1 haftada teslim oldu abartısız söylüyorum. bu süreç normal değil oyalıyor şerefsizler.
  • ''Dear Mr. Demir,

we have already informed you on Dec. 7th that it is not a DHL parcel but transported by regular Turkish post PTT.

There is a number of parcels delayed to Turkey at the moment but none of them was lost.

So please be patient.

Best regards

Rüdiger Lotz''

Bu nasıl bir cevap ya... 'so please be patient' he olurum patient 2 aydır . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meliodas -- 21 Aralık 2016; 0:17:12 >
  • 8. Hafta dolmak üzere ne yapıcaz ?

@MrCooL_ @Meliodas
    Cuma günü mail atarız tekrar, 4-8 hafta dediniz 8 hafta doldu diye. Bakalım sonra ne diyecekler, oturup cevap bekleriz napalım
  • adamlar 7 aralıkta aldığı maile 2 hafta sonra cevap veriyor :D hani artık girip kontrol bile etmiyorum kargonun durumunu
  • en iyi kasa modeli exper
  • Beyler gumruk vergisi 30€ ya cekilmis. Bizim kasalar gelince birde gumruk vergisi giydirecekler sanirim. Hayatımda bu kadar uğursuz bir alisveris yapmadim. Aylarca kargoyu bekle Dolardan darbe ye gumrukten darbe ye CU dan darbe ye ve hala kasadan ses yok
    Vergi bize etki etmez merak etme. Çünkü kasalar hiç gelmeyecek Türkiye'ye %90 kayboldu abi onlar 50 gün oldu gözünü seveyim nasıl çıksın ortaya?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.