Şimdi Ara

Phanteks Enthoo Evolv X (1.061 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.606
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normalde 1400 TL civarına satılıyor. İnventus'da indirime girmiş.

Link'e tıklayınca açmıyor, linki kopyalamanız gerek.
    inventus
    PHANTEKS EVOLV X TEMPERED GLASS BLACK Enthoo Evolv X ATX (PH-ES518XTG_DBK) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=10051

• Cidden harika fiyat.

1200-1400 bandında satılmıştı hep.
  • Phanteksin kaliteli kasalar yaptığını biliyorum ama yine de bu fiyatlar çok bence. Fiyat 1500'lerden 1000'lere inmiş diye sevinmek durumunda kalıyoruz.
  • PSU bari olaydi icinde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel indirim. Dolar daha düşükken corax alpha ön sipariş ile 1100'e getiriyordu. Ömürlük kasa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler. Kaptım bir tane. Almak için indirim bekliyordum zaten. Mükemmel bir kasa. Yurt dışı satış fiyatının 200$ olduğu göz önünde bulundurulduğunda mükemmel fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r3ally -- 8 Ağustos 2019; 11:32:3 >
  • Süper indirim gerçekten de. Ama PSUsuz kasaya 1000 TL verecek kadar zengin değilim; F/P kasası için en fazla 500-600 TL'yi gözden çıkardım. Bir yandan da "al gitsin" diyorum içimden. Kararsız kaldım. Ama bu kesinlikle F/P kasası değil, biraz lükse kaçıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 8 Ağustos 2019; 12:3:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 400R yerine alabilirim de kasaya 1000 lira çok geliyor
  • Be Quiet Dark Base 700 almasaydım alacaktım bu kasayı. Şu indirim dün olsa, ya da henüz kasa almasaydım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitokiri_johndoesai

Süper indirim gerçekten de. Ama PSUsuz kasaya 1000 TL verecek kadar zengin değilim; F/P kasası için en fazla 500-600 TL'yi gözden çıkardım. Bir yandan da "al gitsin" diyorum içimden. Kararsız kaldım. Ama bu kesinlikle F/P kasası değil, biraz lükse kaçıyor.
    Alın gitsin hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r3ally -- 8 Ağustos 2019; 12:9:37 >
  • r3ally kullanıcısına yanıt
    Sistem toplamaya para kalmayacak bu gidişle. Daha 5700 XT custom alınacak. 500 TLlik kasada da bileşenler çalışır ama 1000 TL'lik kasada 500 TL eksik kalır da bir parçayı alamazsam çalışmaz. Hem ben önü meshli kasa düşünüyorum hep. Bu meret nereden nasıl hava alacak merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 8 Ağustos 2019; 12:27:13 >
  • bahtiyaraziz kullanıcısına yanıt
    Dövizin durumu ortada.

Bunu geçtim, 100-200 inince bile sevinir olduk.
    Bu hale getirdiler yani bizi. 2-3 sene evvel 2000-2500 orta halli oyun PC'si toplanırken. Bugün o paraya anca orta sınıf GPU alınabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 8 Ağustos 2019; 13:2:19 >
  • Cm Mb511 alın geçin yarı yarıya fark var nerdeyse
  • şöyle koca koca kasalar alıp içine bir tane mATX anakart bir güç kaynağı bir ekran kartı koyuyorsunuz ya iğrenç oluyor. mini itx'in gözünü seveyim. alın bankamatik gibi kasaları içine bir avuç komponent koyun, bomboş kalsın. tamamen gereksiz bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder.t -- 8 Ağustos 2019; 14:4:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sipariş geçtim ama yarın öbür gün P600S'e bunun gibi 300-400TL'lik indirim yaparlarsa çok koyar açıkçası. Hadi hayırlısı. Haber veren arkadaşa teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yoizhik -- 8 Ağustos 2019; 14:24:17 >
  • Yoizhik kullanıcısına yanıt
    P600S zaten bu kasadan 300-400 TL daha uyguna satılıyordu. Pek indirim alacağını sanmıyorum.

Hayırlı olsun
  • mATX versiyonunu 11.11'de 329 liraya almıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satoshi Nakamoto kullanıcısına yanıt
    Son anda vazgeçmiştim almaktan. İyi fiyattı gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Satoshi Nakamoto

mATX versiyonunu 11.11'de 329 liraya almıştım.
    Sistemim mATX olsa bu fiyata kaçırdığıma ağlardım neyse ki ATX

• Vatov kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın paylaştığı eski versiyon zaten, hava sirkülasyonu konusunda sıkıntılıydı o versiyonu biraz. O değilde kasa toplamak zaten terleten bi iş, birde yaz günü kasa toplama derdi açtık başımıza iyimi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.