Şimdi Ara

Phanteks Evolv X alınır mı kullananlar içeri. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
1
Favori
6.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    h500 ü vatan çalışanları haricinde tek öven sensin hemde evolv x konusunda
  • s1Lv3r S kullanıcısına yanıt
    ya bu arkadas daha gecen gun 260 kusur euro ya aldim gonderilmesini bekliyorum dememis miydi? bugun 185 euro diyor. neyse fiyati kendini ilgilendirde.. zevk meseleside yani ben o cm i almam bildigin ghetto style birsey... kaba saba duruyor boynumada kalin altin zincir parmaklarda ikili uclu yuzukler, kafada buyuk kesim sapka, bol pantelon :) benim gozumde boyle canlaniyor. phanteks daha elegant geliyor bana, sadeyi severim. zevk meselesi diye bu yuzden soyledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    H500m bedavaya verseler almıyacagımı daha kac kere söylemeliyim sana. Fan boy musun bilmiyorum ama Bi git artık

• Corax ne zaman tekrar açılmış en son battı deniyordu hatta NZXT USA bizzat sordurttum onlarda onayladı, nasıl iş bu şimdi hiçbir şey yokmuş gibi açılmış.

Konu sahibinin sorusuna geç yanıt veriyorum ama Evolv X mid segment in en kaliteli RGB si göze batmayan tek kasa, 900D evlatlık olmasaydı bu kasayı alırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 24 Şubat 2019; 12:45:7 >
  • s1Lv3r S kullanıcısına yanıt
    Evolv x den daha kaliteli malzemeler kullanılmış..

Phanteks Disbritörü bile belli değil, Corax,QP,ENDEKS kim olduğu belli değil.
    Phanteks kullanmadım ama son anda H500M e karar verdim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mukarnas

ya bu arkadas daha gecen gun 260 kusur euro ya aldim gonderilmesini bekliyorum dememis miydi? bugun 185 euro diyor. neyse fiyati kendini ilgilendirde.. zevk meseleside yani ben o cm i almam bildigin ghetto style birsey... kaba saba duruyor boynumada kalin altin zincir parmaklarda ikili uclu yuzukler, kafada buyuk kesim sapka, bol pantelon :) benim gozumde boyle canlaniyor. phanteks daha elegant geliyor bana, sadeyi severim. zevk meselesi diye bu yuzden soyledim.
    Phanteks Evolv bence çağımız günümüz için çok güzel bir kasa.
    H500M de hoşuma gidiyor. En çok cezbeden kısmı kablo saklama kapakları.
    Bu gidişle Phanteks Evolv ATX TG kasam için kapak kestireceğim :D
    Harbiden ne zaman Corax'ın sitesine girmeye çaışşsam yoktu. Açılmış gözüküyor tekrar.
    QP tercih ediyorum Phanteks ürünlerinde genelde.
  • Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    Pozitif hava basinci da kasa icerisine toz alinmasina sebep olabilir. Yukariya fan takip iceri dogru ufletirsenizde pozitif hava basinci olur ki soyle de bir yazi paylasayim:
    "The idea to use positive air pressure in designing dust-proof chassis comes from the concept of a cleanroom. The cleanrooms are used often in Hi-tech, medical, and food processing industries. All cleanrooms, regardless of their levels and sizes, are built to maintain a positive pressure environment to prevent dust from entering the room." Kaynak:
    www.silverstonetek.com
    SilverStone Technology Co., Ltd.
    https://www.silverstonetek.com/techtalk_cont.php?tid=wh_positive&area=en

burdan anlayacaginiz odanin toz durumu pozitif hava basinci icin onemli.. bizim odalar toz duman aciyoruz pencereleri...
    Benim kasayi yukarda paylastim bende zamaninda uzerinde gelen fanlarla denedim ve en iyi dereceleri suanki haliyle yakaladim. Toz durumu soyle oluyor, yukarida fan yokkende yukaridan iceriye toz girisi oldu. yukariya bir tane 14luk takip yan tarafini icerden kapatinca iceri toz girisi minimum oldu. ön kisimdan toz filitresinin önüne kendim baska bir filitre daha koydum toz kasanin disinda birikiyor sadece supurge ile cekiyorum. one 3 adet F12 arctic fan takili hava akisi inanilmaz etki ediyor. icerideki toz miktari 6 ayda korkutucu degil hafif birikinti cok ince tabaka üflesen ucacak cinsten.

benim pozitif negatiften anladigim aslinda su, iceriye giren hava yada( fan sayisi) cikandan fazla ise bu pozitif, disari cikan hava ( yada fan sayisi yani egzos) iceri girenden fazla ise negatif hava basinci oluyor.

burda da soyle bir video var:
    Adam Savage’s Testedyoutube
    Tested: Positive vs. Negative Air Pressure
    https://m.youtube.com/watch?v=jitCQtP4npY
    yukardada fan var ve fan yonleride ayni sadece hizlariyla oynuyorlar sanirim.

sicak hava negatifte daha cabuk disari atilir daha serin olur ama daha fazla toz iceri alabilir yada kasasina gore almayadabilir. kasa ici serinligine direkt etkili oldugunu dusunuyorum.

fakat evolv x konusunda evet kasa yukaridan kapali sayilir dedigin gibi kasa olarak pozitif hava basinci dusunulmus. bu durumda cokta gerekli degil gibi. ama cokta etkilemez diye de dusunuyorum, kasa yapisal olarak pozitif dusunulmus, yukardaki kapagi acmadigin surece degismez gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mukarnas -- 24 Şubat 2019; 13:50:26 >

• Ben yillardir begeniyorum kasayi yani ne yalan soyleyeyim :) Basarili bir kasa

tekrar aklima geldide kasa zaten pozitif hava basincina gore tasarlanmis yukariya egsoz taksanda takmasanda pek degismeyecek bence. negatif te vakum gibi disardan iceri hava cekiliyor vakumlaniyor, pozitifte tersi yonde. kasayada bagli biraz. bendeki enthoo pro m i satasim geldi ama cok uyguna aldim zamaninda ve evolv x cok pahali suanda :)

• Qp bilişime gelmiş 1300 tl

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • amazon.com.tr ye 1324 tl ye 3 taksitle alacagım gibi.coraz nisan ayında ön sipariş alıp getirecekmiş ama oda herhalde en düşük 1200 e getirir ki dolar ozamana buralarda kalırsa.
  • Yukarda yazarken qp bilişimde 1238 tlye geriledi 😂 alıyorum hemen 👍👍

• Hocam çok pahalı Amazon.de den daha ucuza alırsınız

yok dostum ya 2000 e falan geliyor orada..evladiyelik bir kasa bu 2-3 aydır araştırıyorum.gerçekten hava akışı olsun malzeme kalitesi,kullanılabilirlik vs.vs..h500p veya h500m ile kıyaslanmaz kesinlikle...cok istediğim gümüş rengi olmasada gri olanını sipariş vericem..
  • Hocam nakliye sildirebilirsen 1.000 a falan geliyor sanırım.
    Ben H500M için nakliye sildirdim 1.115 tl ye gelmiş oldu
    bence biraz araştırıp öyle karar veriniz
    Nakliyeyi nasıl sildiricez deneyim bir ozaman..sipariş verirken mi vermeden mi ? Müşteri hizmetleriylemi konusucaz?

• Mehmet haber verdiğin için teşekkür ederim dediğin gibi corax alacagın minimum fiyat 1150-1200 bence qb daha önce arastırmadım hiç satış sonrası için güvenilir ve yardımcı oluyorsa mantıklı bende sipariş vereyim. Yurt dışı siparişi düşündüm bende ama bu kasa 15kg sıkıntı olabilir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.