Şimdi Ara

Phanteks Evolv X alınır mı kullananlar içeri. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
1
Favori
6.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alprux

yok dostum ya 2000 e falan geliyor orada..evladiyelik bir kasa bu 2-3 aydır araştırıyorum.gerçekten hava akışı olsun malzeme kalitesi,kullanılabilirlik vs.vs..h500p veya h500m ile kıyaslanmaz kesinlikle...cok istediğim gümüş rengi olmasada gri olanını sipariş vericem..
    Arayıp sordunuz mu gümüş için. Siyah nasıl durur sizce birkaç videoda denk geldim ama güzel duruyor gibi ne dersiniz siyaha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hso_keskin H kullanıcısına yanıt
    Aradım dostum nisan ayı içinde olur dedi...dolar kuru 31 mart seçimlerden sonra ne olur bilemem tabi..bende henüz siparişi veremedim yoğundum.ben gri olanını sipariş vericem gibi.amazon.com.tr de de 1324 tl 3 taksit imkanı var tabiki arada 86 tl fark var..

Bu arada kasanın gamers nexus sitesindeki incelemesini yeni izleidm.fanlarının ortalamanın biraz üstünde sesli oldugu ve hava akışınında ortalamalarda olduğu söylenmiş.Ben adanada yaşadıgım için hava akışı cok önemli kullanan arkadaşların yorumu nasıl acaba?yoksa kasanın içinde kebabı yellerim 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar kasayı 1238 tl den aldım.QP bilişimden ben aldım yarım saat sonra fiyatı arttı..sanırım doların yükselişininde etkisi var.aldığım yerde ilgili alakalı sağolsunlar.kasa gelsin kurulumu 2 aya yapıcam deneyimimi yazarım

• Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum tek kelime ile mükemmel bir kasa olmuş,mid tower'da en iyi kasa.
    Bütçesini ayarlayan arkadaşlar kaçırmasın derim bu kasayı

Phanteks Evolv X alınır mı kullananlar içeri.
  • Digital Reaction kullanıcısına yanıt
    Çok yakışıklı duruyor maşallah...rgb şeritleri anakart üzerinden msi mystic light ile kontrol edebiliyoruz herhalde dimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Alprux

Çok yakışıklı duruyor maşallah...rgb şeritleri anakart üzerinden msi mystic light ile kontrol edebiliyoruz herhalde dimi?
    Teşekkür ederim,evet kontrol edebiliyorsunuz anakartın üzerindeki 'adreslenebilir' rgb çıkışına takmanız gerekiyor normal rgb çıkışına takılmıyor.
    Ön ve yan panele ayrı ayrı renk atayamıyorsunuz en azından Asus Aura'da öyle bir seçenek yok,ya ikiside aynı renk oluyor yada gökkuşağı gibi rengarek.
  • Mukarnas kullanıcısına yanıt
    Öndeki en altaki fanın olaya hiç bir katıkısı yok
  • hdd ve ssd lere katkisi var.

• Mukarnas kullanıcısına yanıt
    P400s kablolaar o hardisk üstü yanı psunun yanına doluştu . hava akışı oluşmas imkansız. SSD oraya takılmayabilri p400s de farklı bir yerde
  • Arkadaşlar biraz geç oldu kusura bakmayın.
    Siparişi verdim 2 gün önce 1 günde elime ulaştı. Dün montajını tamamladık. Arka fana Birtane de halos lux rgb aldım fakat kasa ışıklarıyla uyumlu olması için bir aparat lazım sanırım tam çözemedik. Şuan auro sync ayarlarıyla diğer parçalarla uyumlu çalışıyor. Psu fln da değiştirdiğim için(seasonic focus plus 750w) dün birkaç saat bf1 full ultra ayarlarda biraz test ettim kasa stok fan işlemcim stok fan(i5 8400) eski testime göre işlemci sıcaklığı 3-5 derece arttı gibi. "Maksimum 70 i gördüm." İleride hava sogutma alacağım galiba oyüzden pek sıkıntı olmaz sanırım. Kasa kablolama olsun görüntü açısından çok güzel bir kez daha beğendim :) üsttede filtre olabilirmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hso_keskin -- 8 Mart 2019; 15:34:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Digital Reaction

Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum tek kelime ile mükemmel bir kasa olmuş,mid tower'da en iyi kasa.
    Bütçesini ayarlayan arkadaşlar kaçırmasın derim bu kasayı

off be,keşke bu kalitede nice kasa görebilsek DH de

Renk Teması ✓
    Hardware ✓
    Uyumluluk ✓
    Cable Management ✓

• quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

off be,keşke bu kalitede nice kasa görebilsek DH de

Renk Teması ✓
    Hardware ✓
    Uyumluluk ✓
    Cable Management ✓

Alıntıları Göster
    Eyvallah dostum teşekkür ederim,setup daha bitmedi ilk aşaması,Asus PG35VQ bekliyorum,sağımada köşe deniz akvaryumu siparişi verdim(mobilyası,rodajlı camı vs) duvarlarada nanoleaf ve birkaç ufak tablo ile tamamlıcam.
    Bitince ayrı bir konu açıp paylaşırım burada hatta TechSource'dan Ed'e göndermeyi düşünüyorum Setup Wars için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digital Reaction -- 10 Mart 2019; 14:57:42 >

• Hso_keskin H kullanıcısına yanıt
    evolx msjlarını yeni gördüm digital rgb şerit veya fan bağlantılarını kasanın arkanın ön alt tarafındaki bağlantıya takmanız lazım. anakarta bağlamışsanız anakartınızın özelliğine göre renklenir. Durum bu olabilir selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy_memocih -- 11 Mart 2019; 12:34:56 >
  • Arkadaşlar
    H500M aldım 2 adet 3.0 kablosu var ve Asus Maximus X HERO Z370 de 1 tane 3.0 port var.
    Çevirici ile vs takılabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Arkadaşlar
    H500M aldım 2 adet 3.0 kablosu var ve Asus Maximus X HERO Z370 de 1 tane 3.0 port var.
    Çevirici ile vs takılabilir mi ?
    Bu konuya yazmanız yanlış olmuş.Zira burası Cooler Master konusu değil.

Sorunuz = NZXT internal 2.0 usb hub al işin çözülür

• StreamRolleR kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    bahsettiğim Konu aslında Cooler Master,Phanteks değil ki
    USB 3.0 Port'u kocaman 2.0'a göre 3-4 kat büyük bir port.
    USB 3.0 Port'u USB 2.0 Portuna çevirebilir miyiz ?

NZXT USB HUB kullanıyorum fakat USB 3.0 desteklemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Merhaba
    bahsettiğim Konu aslında Cooler Master,Phanteks değil ki
    USB 3.0 Port'u kocaman 2.0'a göre 3-4 kat büyük bir port.
    USB 3.0 Port'u USB 2.0 Portuna çevirebilir miyiz ?

NZXT USB HUB kullanıyorum fakat USB 3.0 desteklemiyor.
    evet,dikkatsizlik etmişim.Usb 3.0 çevrilmez malesef.

• Digital Reaction kullanıcısına yanıt
    PSU'nun yandan görünmesi dışında çok güzel görünüyor, gerçekten beğendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 11 Mart 2019; 23:32:42 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.